Σελίδες

Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι της φωτογραφίας

 
Η Kirstie έχει τριπλάσιο Δείκτη Μάζας Σώματος σε σχέση με το γυναικείο μέσο όρο..

Άρχισε να παίρνει βάρος σε ηλικία 6 ετών.

«Όσο πάχαινα τα παιδιά ήταν πολύ σκληρά μαζί μου και αναζητούσα παρηγοριά στο φαγητό», θυμάται. «Το φαγητό με έκανε να νιώθω ασφάλεια και αγάπη. Ντρεπόμουν να τρώω μπροστά από άλλους γιατί οι άνθρωποι με κορόιδευαν. Έτσι έτρωγα κρυφά. Ήταν ένας φαύλος κύκλος που έκανε το βάρος μου να αυξάνεται γρήγορα με τα χρόνια».

Σε ηλικία δέκα ετών η Kirstie ζύγιζε 70 κιλά και στα 14 της έφτασε τα 127! «Είχα χαμηλή αυτοεκτίμηση, έτρωγα για παρηγοριά και πάχαινα συνέχεια», εξομολογείται. «Τα παιδιά στο σχολείο με κορόιδευαν φρικτά κι εγώ το μισούσα αυτό».

Σε ηλικία 15 ετών άρχισε τις δίαιτες. «Δοκίμασα κάθε δίαιτα που υπάρχει αλλά δεν τις τηρούσα για πολύ. Όσο βάρος κι αν έχανα, το έπαιρνα και πάλι», αφηγείται. Ως το μεγαλύτερο κορίτσι στην τάξη της έτρεμε τον χορό της αποφοίτησης. Αλλά αφού έφτιαξε έναν μεταξωτό φόρεμα αξίας 300 λιρών, η αυτοπεποίθησή της ανέβηκε. Εκείνη τη νύχτα αποδέχθηκε το σώμα της όπως ήταν.

«Θυμάμαι να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να νιώθω πως είμαι πανέμορφη. Όλοι μου το έλεγαν. Εκείνο το φόρεμα θα το φορέσω και στο διαγωνισμό ομορφιάς», προσθέτει.

Άλλος ένας παράγοντας που ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση της Kirstie ήταν η γνωριμία της με τον 29χρονο Alex Boakye το Νοέμβριο του 2010. Άρχισαν να μιλούν σε ένα φόρουμ για όπου μεγαλόσωμες γυναίκες γνωρίζονταν με ανθρώπους που τους άρεσαν οι καμπύλες.
Η Kirstie και ο Alex άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα κι ένα μήνα αργότερα συναντήθηκαν από κοντά.

«Του αρέσω γι’ αυτό που είμαι και είναι η αδελφή ψυχή μου», λέει η Kirstie.
«Μου αρέσουν τα μεγαλόσωμα κορίτσια, μου αρέσει το πώς δείχνουν και το πώς κινούνται. Η Kirstie έχει μία δική της ακτινοβολία. Όταν βγαίνουμε μαζί κάποιοι μας κοιτούν λοξά αλλά εμείς συγκεντρωνόμαστε ο ένας στον άλλο», λέει ο Alex.

Δείτε τις φωτογραφίες:
kamikazi.gr