Σελίδες

Αντίστροφη μέτρηση για το Game of ThronesΗ καλύτερη ίσως τηλεοπτική σειρά που έγινε ποτέ, επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο της στις 31 Μαρτίου του 2013. 

Κι αυτή τη φορά ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά και θα υπάρχει ακόμη περισσότερος κίνδυνος , ακόμη περισσότερη βία , πολύ μεγαλύτερα ρίσκα. 


Και μπορεί τα επεισόδια για τον τρίτο κύκλο να είναι μόνο 10 αλλά έρχονται στο φως κάποιες πληροφορίες που σίγουρα θα ικανοποιήσουν το κοινό...η χρονική διάρκεια των επεισοδίων θα αυξηθεί κατά μερικά λεπτά

Έτσι, εκτός από το πρώτο επεισόδιο – πιλότο της σειράς, καθώς και το δέκατο που θα είναι το τελευταίο μέρος για αυτή τη σεζόν, τα υπόλοιπα οχτώ θα έχουν αυξημένη διάρκεια μερικών λεπτών σε σχέση με τους δύο πρώτους κύκλους.Μερικές φορές μάλιστα, ενδέχεται (σύμφωνα πάντα με το entertainment weekly) τα επεισόδια να ξεπερνούν τα 50 ή και τα 60 λεπτά, αν χρειαστεί.


  Nα τονίσουμε ότι το "Game of Thrones" πάει άνετα για τουλάχιστον 8 σεζόν καθώς τα μέχρι στιγμής βιβλία (μαζί με τα δύο των οποίων η έκδοση εκκρεμεί) ανέρχονται σε επτά. 


Game Of Thrones Season 3 Trailer
                                                                                                              BE READY ???