Σελίδες

Μερικά κρουασάν για τον Mickey Mouse και γρήγορα παρακαλώ: Το νέο πρότζεκτ της Disney έρχεται από τα παλιά


 
Mετά το oσκαρικό Paperman, η Disney παρουσιάζει το νέο της πρότζεκτ με έναν ήρωα που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια: τον Mickey Mouse!






Δε χρειάζεται να ξέρεις γαλλικά για να απολαύσεις το μικρού μήκους animation "Croissant de Triomphe" με τον Mickey Mouse εν ώρα δράσης στο Παρίσι. Πρώτη του αποστολή να φέρει κρουασάν στην αγαπημένη του Minnie -η οποία δουλεύει σε παριζιάνικο café- ώστε να τα σερβίρει έγκαιρα στους απαιτητικούς πελάτες της.


Το απολαυστικό μικρού μήκους animation αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο από μια σειρά από 19 δυσδιάστατα animation που πρόκειται να κυκλοφορήσει  η Disney. Το καθένα θα τοποθετείται σε μια διαφορετική πόλη στον κόσμο και ο Mickey Mouse, η Minnie, ο Donald Duck, ο Goofy and και άλλα λατρεμένα καρτούν θα προσπαθούν να ξεπερνούν τις δυσκολίες που θα τους παρουσιάζονται.
Μπορεί  η αρχή γίνεται με το Παρίσι και το "Croissant de Triomphe" όμως δε θα είναι και ο μόνος προορισμός που θα δούμε: Μεταξύ των πόλεων που θα "ταξιδέψουν" οι ήρωες θα είναι η Νέα Υόρκη, το Πεκίνο, η Βενετία και η Σάντα Μόνικα.
Για τη δημιουγία της εν λόγω σειράς animation η Disney συνεργάστηκε με τον Paul Rudish των Dexter's Laboratory και Powerpuff Girls ώστε να συνδυάσει το κλασικό look με κάτι πιο μοντέρνο. Και όπως θα διαπιστώσεις βλέποντας το βιντεάκι, το πέτυχε διάνα.




cosmo.gr