Σελίδες

Smoky eyes: 5 απλά βήματα για να το πετύχετε


Για εσάς που θέλετε μυστηριώδες βλέμμα.


Τα smoky eyes είναι το ιδανικό μακιγιάζ ματιών για να συνοδέψετε το γιορτινό σας lookκαι όχι μόνο. Ο ιδιαίτερα chic ασπρόμαυρος συνδυασμός στα μάτια σας μπορεί να ακολουθήσει και τα casual outfits σας αν δώσετε λιγότερη ένταση στις σκιές που θα χρησιμοποιήσετε. Για πολλές γυναίκες είναι δύσκολο να πετύχουν το τέλειο smoky eye look. Αν ακολουθήσετε όμως τα παρακάτω βήματα θα γίνει παιχνιδάκι και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει.
Βήμα 1: Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή μαύρου μολυβιού στο πάνω και κάτω βλέφαρο σας προσπαθώντας να μείνετε όσο πιο κοντά γίνεται στη βάση των βλεφαρίδων σας. 2ο
Βήμα 2: Απλώστε μαύρη σκιά ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πινέλο. Προτιμήστε gel σκιά για πιο σταθερό αποτέλεσμα.
Βήμα 3: Αφού σκουπίσετε το πινέλο σας, απλώστε μια γυαλιστερή μπεζ σκιά ξεκινώντας από το καπάκι προς το φρύδι. Φροντίστε να αναμίξετε ελάχιστα την μπεζ σκιά στο σημείο που σταματά η μαύρη σκιά για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
Βήμα 4: Με ένα ειδικό λεπτό πινέλο απλώστε την ίδια μπέζ σκιά πάνω από το μαύρο μολύβι που έχετέ εφαρμόσει στο πάνω και κάτω βλέφαρο σας.
Βήμα 5: Το τελευταίο και πιο σημαντικό βήμα είναι να περάσετε άφθονη μαύρη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας για να δώσετε ένταση και μυστήριο στο βλέμμα σας και στο υπόλοιπο eye make-up look.
Extra tip:
• Ολοκληρώστε το smoky eye look σας με ένα κόκκινο κραγιόν για το βραδινό σας outfit ή με nude χείλη για το casual look σας.