Σελίδες

Χάσε 3 κιλά σε μια εβδομάδα!!!!

 Θέλεις μια δίαιτα που από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα χάσεις 3 κιλά;

 Θέλεις μια δίαιτα που από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα χάσεις 3 κιλά;

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου ετοίμασε ένα πρόγραμμα διατροφής για να μπεις σε τροχιά Καλοκαιριού, να χάσεις κιλά και να τονώσεις τον μεταβολισμό σου.

Ακολούθησέ το, λαμβάνοντας υπ' όψιν σου και τις συμβουλές της διαιτολόγου και τα αποτελέσματα θα είναι... θεαματικά!



Συμβουλές για επιτυχή απώλεια βάρους πριν το καλοκαίρι:

- Μη μένεις νηστική:  Κατανάλωσε κάθε γεύμα 3-4 ώρες μετά το προηγούμενο. Σημαντικό είναι επίσης να μην παραλείπεις γεύματα, ακόμη και αν νιώθεις ότι δεν πεινάς. Αν περάσουν 3-4 ώρες, κατανάλωσε ένα από τα μικρά γεύματα για να δώσεις στο μεταβολισμό σου ενέργεια αλλά και να μην αισθανθείς πως στερείσαι.

- Κατανάλωσε το φαγητό σου χωρίς βιασύνη και ποτέ στο πόδι: Ετοίμασε το πιάτο σου, κάθισε στο τραπέζι της κουζίνας (και όχι στην τηλεόραση) και κατανάλωσέ το. Τα οπτικά ή ακουστικά ερεθίσματα την ώρα του φαγητού θα σου αποσπάσουν την προσοχή με αποτέλεσμα να μη συνειδητοποιήσεις ότι έφαγες και να θέλεις περισσότερο φαγητό.

- Χρονομέτρησε τον εαυτό σου: Παράτεινε το χρόνο των γευμάτων σου άρα και την απόλαυση. Προσπάθησε τα κύρια γεύματα να διαρκούν 20’ και τα μικρότερα ένα 10λεπτο. Κόψε το φαγητό σου σε μικρές μπουκιές, μάσα καλά την τροφή σου και κάνε διαλείμματα αφήνοντας το πιρούνι σου στο πιάτο.

- Μία ακόμη συμβουλή είναι: αν φας σε πιο σύντομο χρόνο και συνεχίσεις να θέλεις φαγητό, περίμενε ένα 20λεπτο και ξανασκέψου το. Το πιο πιθανό είναι να σου έχει περάσει.

Και τα αποτελέσματα της διατροφής τα μεγιστοποιεί πάντα η άσκηση, τώρα που ο καιρός είναι καλοκαιρινός, πάρε το ποδήλατο, πήγαινε μία μεγάλη βόλτα με το σκύλο σου, κάνε έναν μακρύ περίπατο στην πόλη ή ακόμα καλύτερα στη θάλασσα!


Πηγή: tlife.gr