Σελίδες

6 tips για να δείχνεις ομορφότερη ανέξοδα


  Δε χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για την προσωπική σας περιποίηση.


Υπάρχουν τρόποι να φροντίζετε τον εαυτό σας χωρίς να ξοδεύετε σχεδόν τίποτα. Μερικά μυστικά ομορφιάς που θα τα διαβάσετε παρακάτω, θα σας βοηθήσουν.

Καταπολενίστε τις σακούλες κάτω από τα μάτια ενώ κοιμάστε: Ανασηκώστε το κεφάλι σας με μαξιλάρι ενώ κοιμάστε.Έτσι θα αποφύγετε τη συγκέντρωση υγρών κάτω από τα μάτια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ροδέλες από αγγούρι ή παγωμένα σακουλάκια χαμομηλιού...

Ησωστή στάση του σώματος: Κρατήστε τους ώμους ψηλά χωρίς να καμπουριάζετε. Η σωστή στάση του σώματος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ακόμα και 20-30 χρόνια νεότερη.

Πιάστε τα μαλλιά σας αλογοουρά: Το μυστικό είναι να βρείτε την πιο κολακευτική γωνία του προσώπου σας. Τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και με το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο ακολουθήστε το κόκαλο του ζυγωματικού. Έτσι θα δημιουργήσετε μια λεία ψηλή αλογοουρά που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας: Δύο λεπτά αρκούν για να αναζωογονήσετε την κουρασμένη όψη του προσώπου. Αφού καθαρίσετε και ανυδατώσετε την επιδερμίδα σας, έτσι ώστε να δημιουργηθεί περισσότερη υπεραιμία στην περιοχή, τοποθετήστε τους κόμπους των δαχτύλων σας κάτω από τα μάτια και πάνω από τα ζυγωματικά και κάντε μασάζ για δύο λεπτά. 

Αποφύγετε την ακμή: Κάποιες φορές η λιπορότητα του κεφαλιού και τα προϊόντα μαλλιών μπορούν να συμβάλλουν στην εμφάνιση της ακμής. Ξεβγάζετε πάντα καλά τη μαλακτική κρέμα μαλλιών και φροντίστε τα κρατάτε τα προϊόντα styling όσο μπορείτε μακριά από το πρόσωπο.

Μειώστε την κατανάλωση ζάχαρης: Μην ξεκι΄νατε ή τελειώνετε τη μέρα σας με ζάχαρη. Η κατανάλωση της επεξεργασμένης ζάχαρης τις πρωινές ώρες ή πριν από τον ύπνο προκαλεί επιθυμία για μεγαλύτερη κατανάλωση και αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Πηγή: jenny.gr













Πηγή: