Σελίδες

Άλλο ένα εξαιρετικό βίντεο για την Κρήτη και τα Χανιά!Μέσα από την παρουσίαση μιας ρομαντικής ιστορίας εφήβων στα καλοκαιρινά Χανιά, σκοπός του είναι να κάνει γνωστές τις παραλίες της Κρήτης και τις ομορφιές του νησιού μας.


Δείτε το και μέσα από την εφαρμογή βρείτε τις παραλίες που παρουσιάζονται στο video!!!

iPhone: https://itunes.apple.com/gr/app/cretan-beaches/id538001395?mt=8

Android: 
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.openit.cretanbeaches


Η εφαρμογή CretanBeaches αποτελεί την μοναδική εφαρμογή με πληροφορίες για όλες τις παραλίες της Κρήτης. 

Περιέχει πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης στην κάθε παραλία, φωτογραφικό άλμπουμ, ιστορικά στοιχεία για την παραλία καθώς και λεπτομέρειες για πιθανά σημεία ενδιαφέροντος σε κάθε παραλία όπως μοναστήρια, εκκλησίες ή αρχαία μνημεία. 

Μέσω της εφαρμογής είναι δυνατή η αναζήτηση όλων των παραλιών με βάση την τοποθεσία, χαρακτηριστικά της παραλίας όπως το χρώμα του νερού, το βάθος της θάλασσας, η θερμοκρασία του νερού, η πρόσβαση στην παραλία κλπ. 

Επίσης, η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αναζητήσει παραλίες με βάση το στίγμα του μέσω του GPS της συσκευής του και να δει πάνω στον χάρτη τις παραλίες που είναι κοντά του με βάση την απόσταση που θα επιλέξει. 

Τέλος, οι παραλίες μπορούν να εμφανιστούν και με βάση την βαθμολογία που έχουν λάβει από τους χρήστες και να καταταγούν με γνώμονα την δημοφιλία τους.


 By M.K.