Σελίδες

Αυτό είναι το ακριβότερο iPhone 5 στον κόσμο...


Κοστίζει περισσότερο από 12 εκατομμύρια ευρώ... To πιο ακριβό iPhone 5 στον κόσμο ονομάζεται Black Diamond και η έκδοση του έχει αγοραστεί από έναν Κινέζο επιχειρηματία, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Το body του κινητού είναι κατασκευασμένο από ατόφιο χρυσάφι και έχει ένα μαύρο διαμάντι 26 καρατίων στη θέση του home button!


Κοστίζει περισσότερο από 12 εκατομμύρια ευρώ...
To πιο ακριβό iPhone 5 στον κόσμο ονομάζεται Black Diamond και η έκδοση του έχει αγοραστεί από έναν Κινέζο επιχειρηματία, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Το body του κινητού είναι κατασκευασμένο από ατόφιο χρυσάφι και έχει ένα μαύρο διαμάντι 26 καρατίων στη θέση του home button!

Ακόμη διαθέτει 600 λευκά διαμάντια στο τελείωμά του και επικάλυψη χρυσού στο πίσω μέρος του, ενώ το λογότυπο της Apple είναι από ατόφιο χρυσάφι με 53 διαμάντια,καθώς η οθόνη της συσκευής είναι από ζαφείρι!

Όπως καταλαβαίνετε το κινητό κοστίζει πάρα πολλά χρήματα και είναι δημιουργία του Βρετανού σχεδιαστής Stuart Hughes.Η αξία του ισούται περίπου με 14.000 iPhone 5 64GB μαζί, γύρω στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

 Δείτε το μοναδικό μοντέλο στο βίντεο που ακολουθεί...

Πηγή:kamikaze.gr