Σελίδες

Suits η σειρά που αξίζει!
Ένα επεισόδιο ήταν αρκετό για να γουστάρω το Suits. Τα δώδεκα της πρώτης σεζόν ήταν αρκετά για να το αγαπήσω, και να θέλω με μανία να δω και την 2η σεζον αμέσως.Κάτι με κρατάει για να μην την δω όλη με μιάς και αυτό είναι ότι ο 3ος κύκλος αργεί...

Μία δικηγορική εταιρεία που πέρα από το να αναλαμβάνει δικαστικές διαμάχες, ειδικεύεται και στο να μεσολαβεί σε συμφωνίες και διενέξεις. Μερικοί δικηγόροι που συναγωνίζονται αλλήλους. Ένας πιτσιρικάς που θέλει να λάμψει. Και οι απαραίτητες ερωτικές ιστορίες να παίζουν στον αέρα. Το Suits είναι μια γεμάτη σειρά. Έχει ενδιαφέροντα στόρι σε κάθε επεισόδιο, έχει background story που τρέχει και δεν πρόκειται να σε αφήσει σε ησυχία, έχει πολύ έξυπνες ατάκες και πατάει στην κοινότατη φιλοδοξία του ανθρώπου να πετύχει, να κερδίσει και να είναι με δυο λόγια ο βασιλιάς στο βασίλειό του. Κι αυτά είναι στοιχεία αρκετά για να γουστάρεις τρελά μια σειρά.

Δες τους πρωταγωνιστές:

Harvey Specter (Gabriel Macht)


  Ο μεγαλοδικηγόρος της υπόθεσης. Ένας άνθρωπο που δεν θα ήθελες να μπεις σε αντιπαράθεση μαζί του γιατί θα ήξερες ότι θα χάσεις. Ένας τύπος που πάντα θα εντυπωσιάσει την γκόμενα περισσότερο από τον διπλανό του, θα βρει την κατάλληλη ατάκα για να αποστομώσει τον φαφλατά και την κατάλληλη στιγμή θα δείξει ότι πίσω από το σκληρό προσωπείο κρύβεται μα ευαίσθητη ψυχή. Μόνο και μόνο για να κάνει κάποια κορίτσια να λιώνουν για χάρη του.

Mike Ross (Patrick J Adams)


  Ένας νεαρός που μπαίνει στη ζωή της εταιρείας και αποδεικνύει ότι πολλές φορές αρκεί μόνο να είσαι έξυπνος για να κατακτήσεις τον κόσμο. Δεν θα πω πολλά για να μην σας χαλάσω ούτε τα 3-4 πρώτα επεισόδια. Ο Mike Ross όμως είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να ταυτιστείς, ένας άνθρωπος που στην σειρά αντιμετωπίζει τις κλασικές δυσκολίες της ζωής αλλά ανταπεξέρχεται ιδανικά. Είναι ο έτερος βασικός πρωταγωνιστής της σειράς.

Rachel Zane (Meghan Markle)


  Είναι η γκόμενα της υπόθεσης. Εκείνη που αρκεί να ρίξει πότε ένα πονηρό και πότε ένα γλυκό βλέμμα για να κάνει τον θεατή να ανυπομονεί να την δει να περιπλέκεται συναισθηματικά αν όχι ερωτικά με οποιονδήποτε.

Louis Litt (Rick Hoffman)


  Ένας υπέροχος χαρακτήρας και φοβερό σενάριο για τον “κακό” της υπόθεσης. Εντάξει, δεν είναι ο κακός αλλά είναι ο χαρακτήρας που με το “καλημέρα” ξέρεις ότι στέκεται απέναντι στις φιλοδοξίες των άλλων καθαρά από ανταγωνισμό. Υποκριτικά, ο Hoffman κάνει φανταστική δουλειά υποδυόμενος αναγκαστικά ένα κογιότ που ό,τι και να κάνει, το μπιπ μπιπ καταφέρνει να του ξεφύγει.

Jessica Pearson (Gina Torres)


  Διευθύντρια της εταιρείας όπου διαδραματίζεται η ιστορία, είναι η ισχυρή κυρία της υπόθεσης. Σε συνέχεια πολλών Αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών που τοποθετούν δυναμικές γυναίκες στον ρόλο του πρωταγωνιστή, το Suits τοποθετεί μια γυναίκα στο τιμόνι. Μια γυναίκα που βρίσκεται εκεί για να βάζει τος άνδρες σε τάξη. Fair παίξιμο από την Gina Torres.

Εδώ άκου το κομμάτι της σειράς:


extra Φωτογραφίες: