Σελίδες

«Έγραψε» ιστορία η Καλλονή, 2-2 με Ολυμπιακό Βόλου!

«Έγραψε» ιστορία η Καλλονή, 2-2 με Ολυμπιακό Βόλου! | onsports.gr
Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί η Καλλονή μετά το επεισοδιακό 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λέσβο.

«Έγραψε» ιστορία η Καλλονή, 2-2 με Ολυμπιακό Βόλου!
Για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος θα αγωνιστεί η Καλλονή μετά το επεισοδιακό 2-2 με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λέσβο.
Αναμέτρηση ακατάλληλη για καρδιακούς διεξήχθη στη Μυτιλήνη όπου η Καλλονή φιλοξένησε τον Ολυμπιακό Βόλου με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2, αποτέλεσμα που στέλνει τους γηπεδούχους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, γράφοντας ιστορία!
Από ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα παρατράγουδα, ωστόσο στο τέλος, όλα εκτυλίχθηκαν σε αθλητικά πλαίσια χωρίς παραπάνω επεισόδια.
Στο 31’ ο Πινδώνης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βόλου, με τους γηπεδούχους να καταγγέλλουν προκλητικές επιθέσεις από τους φιλοξενούμενους με το παιχνίδι να διακόπτεται για αρκετά λεπτά.
Από τη στιγμή που ξεκίνησε ξανά το παιχνίδι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο κόλπο της διεκδίκησης της ανόδου καθώς ο Μαρσέλο ισοφάρισε σε 1-1 στο 42’.
Στο δεύτερο μέρος υπήρξε ακόμα περισσότερο θρίλερ! Ο Στογιάνοφ στο 67’ με εντυπωσιακό γκολ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Βολιώτες που θα τους έδινε και την άνοδο, ωστόσο στο 83’ ο Κώτσιος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας την άνοδο στην ομάδα του.
Ο «χρυσός» σκόρερ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για καθυστέρηση, χωρίς αυτό να τον ενδιαφέρει φυσικά, καθώς με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του στα 19 χρόνια της ιστορίας της, ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία κατηγορία.  
ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεοζίνιο, Ντιμπαλά (62’ Γάλας), Μαρσέλο, Κάντζι, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (73’ Βλαστέλλης), Χωριανόπουλος, Μανούσος, Σερφά (78’ Γκόβας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Κωστούλας, Παλαιολόγος, Πινδώνης (86’ Ανιέτε), Στογιάνοφ, Μπολάτι (75΄ Μπολάτι), Μπρέσκα, Σολάκης (58’ Ναντάγιε), Γιενγκά.


Πηγή: onsports.gr