Σελίδες

7 Οικονομικοί τρόποι για τέλειο Μακιγιαζ!



Δυστυχώς στις μέρες μας η ομορφιά κοστίζει και για να μπορείς να γλιτώσεις χρήματα αλλά να είσαι και κούκλα κάθε μέρα το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να υιοθετήσεις ορισμένα οικονομικά τιπ μακιγιάζ που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου γλιτώσουν ευρώ!



1.Λιπ-γκλος αγάπη μου: θέλεις να κάνεις οικονομία αφού δεν περισσεύουν χρήματα για να αγοράσεις νέα κραγιόν; Κανένα πρόβλημα! Πάρε το λιπ-γκλος σου και βούτηξέ το μέσα στο κραγιόν που τελειώνει έτσι ώστε να κάνεις το αγαπημένο σου κραγιόν να κρατήσει παραπάνω και το απλώνεις στα χείλη στην πιο λαμπερή και γκλος εκδοχή του!

2.Πινέλα γιόκ: μπορεί όλες να λένε ότι με τα πινέλα απλώνεις καλύτερα τις σκιές ή ακόμη και το μέικ-απ σου αλλά η αλήθεια είναι ότι τα δάχτυλα σου κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά χωρίς να χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία! Ειδικά τα σφουγγαράκια για το μέικ-απ σου είναι τσάμπα λεφτά αφού με τα δάχτυλα σου μπορείς να απλώσεις τέλεια το μέικ-απ σου ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία. Εκτός από αυτό το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει ακόμη πιο φυσικό και απαλό.

3.Ρουζ-σκιά: θέλεις ένα ομοιόμορφο και απαλό λουκ που να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται; Τότε καλά θα κάνεις να επενδύσεις σε ένα ρουζ σε γήινους τόνους σάπιου μήλου ή πιο απαλό σε ροζ-τριανταφυλλί και να απλώσεις το ρουζ σου και σαν σκιά στα βλέφαρα σου και όλες θα σε ρωτούν τη σκιά φοράς ενώ εσύ δεν θα χαλάσεις ούτε ευρώ για σκιές.

4.Μωρομάντηλα vs μαντηλάκια ντεμακιγιάζ: ξέχασε τα ακριβά μαντληλάκια καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια που είναι και πανάκριβα και ερεθίζουν πολλές φορές τα μάτια και διάλεξε μωρομάντηλα για το ντεμακιγιάζ των ματιών σου που είναι πολύ πιο απαλά και αφήνουν το δέρμα σου απαλό σαν μωρού.

5.Mέικ-απ αγάπη μου: μην κάνεις το λάθος να αγοράσεις ένα χάλια ποιοτικά μέικ-απ, γιατί είναι κάτι το οποίο "δείχνει" στο πρόσωπο σου. Φρόντισε να καλύψεις μόνο τα σημεία του προσώπου σου που δείχνουν ότι φαίνονται με ατέλειες και διχρωμίες όπως η μύτη, το κούτελο και έτσι θα δείχνει το πρόσωπο σου πιο φυσικό και γλίτωσε χρόνο και χρήμα κάνοντας οικονομία στο που απλώνεις το μέικ-απ σου αλλά μην κάνεις "εκπτώσεις" στην ποιότητα του.

6.Ψώνισε online: βρες ποιο είναι το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις και ειδικά αν είναι κάποιας μεγάλης μάρκας που είναι ακριβό ψάξε το στο ίντερνετ που μπορείς να το βρεις σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Φρόντισε να είναι ασφαλείς οι συναλλαγές σου- αφού όταν κάνεις αγορές μέσω ίντερνετ αναγκαστικά δίνεις κάποια προσωπικά σου στοιχεία- και αγόρασε άφοβα! Τέσταρε το καλλυντικό που σε ενδιαφέρει σε ένα κατάστημα καλλυντικών και παρήγγειλε το από το ίντερνετ σε χαμηλότετη τιμή και έτσι θα γλιτώσεις ακόμη περισσότερα ευρώ!


7.Nύχι-νύχι τον καημό μου: τα νυχάκια σου μπορεί να θέλεις πάντα να είναι τέλεια όμως και το μανικιούρ και το πεντικιούρ κοστίζουν μια περιουσία. Για πιο οικονομική ομορφιά και στα άκρα δεν έχεις παρά να προτιμήσεις ένα βερνίκι διαρκείας που θα κάνει το μανικιούρ όσο να κρατήσει περίπου 2-3 εβδομάδες ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις μόνη σου τα νύχια σου σαν επαγγελματίας Είναι προτιμότερο να επενδύσεις σε κάποια "καλά" βερνίκια από το να πάρεις πολλά και όχι τόσο καλά που θα χαλάνε την ίδια μέρα.

Πηγη:womenonly