Σελίδες

Αποτελεσματικοί τρόποι για να είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά!

Είναι μεσημέρι,και ενώ εσύ είχες πιάσει την κουβέντα τρώγοντας το μεσημεριανό σου, ο τύπος τον ονείρων σου, σου ζήτησε ραντεβού για δείπνο. Είναι εργάσιμη ημέρα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις χρόνο για ένα πλήρες makeover πριν από το ραντεβού σας...αλλά μην πανικοβάλλεσε και μη φύγεις από τη δουλειά νωρίς. Εδώ είναι οι 10 συμβουλές για το πως να ετοιμαστείς για ένα ραντεβού σε μόλις 10 λεπτά! Πάμε!
 
1.Βάλε λίγο GLAM
Χρόνος: 90 δευτερόλεπτα
Θα πάρει μόνο ενάμιση λεπτό για να μετατρέψεις το σύνολο που φοράς στο γραφείο σε κάτι τέλειο για το ραντεβού. Βγάλε το αυστηρό σου σακάκι και βάλε μια μοντέρνα ζακέτα,  άλλαξε τα ψηλοτάκουνα σε άνετα αλλά όμορφα φλατ παπούτσια, και βάλε έντονα εξασουάρ. Το outfit ολοκληρώθηκε. Ας προχωρήσουμε...

2.Φρέσκαρε το πρόσωπό σου
Χρόνος: 90 δευτερόλεπτα
Δε χρειάζεται να κάνεις μια πλήρη πλύση και ενυδάτωση του προσώπου σου, αν έχεις ένα σπρέι προσώπου ή μαντηλάκια. Απλά χρησιμοποίησε κάποιο από αυτά τα προϊόντα, σκούπισε, και είσαι έτοιμη! Στη συνέχεια, ας δούμε το μακιγιάζ για το πως να ετοιμαστείς πλήρως για το ραντεβού...

3.Τόνισε τα μάτια σου
 Χρόνος: 90 δευτερόλεπτα
Τα σεμνά και ήρεμα μάτια της δουλειάς δεν είναι αρκετά δραματικά είναι για ένα ραντεβού, οπότε χρησιμοποίησε ένα υγρό eyeliner  και την αγαπημένη παλέτα σκιών σου για ένα γρήγορο smokey λουκ ή ένα έντονο γατίσιο βλέμμα. Αν έχεις μαζί σου, χρησιμοποίησε ένα primer για να βεβαιωθείς οτι τα πάντα θα παραμείνουν στη θέση τους. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τιπς. 

4.Τελειοποίησε το μακιγιάζ σου
 Χρόνος: 60 δευτερόλεπτα
Τώρα ήρθε η ώρα για την πούδρα και το bronzer. Εφάρμοσε την πούδρα με ελαφριές κινήσεις, και στη συνέχεια τελείωσε με ένα χρυσό ή ροζ ρουζ ή bronzer για τα μήλα στα μάγουλά σου. Θα φανούν αμέσως πιο φρέσκα. Είσαι σχεδόν έτοιμη! Ήρθε η ώρα για τα μαλλιά και απομένει ακόμα πολύς χρόνος.

5.Πρόσθεσε όγκο
 Χρόνος: 60 δευτερόλεπτα
Ξεφορτώσου το σεμνό σου κότσο, και γύρισε ανάποδα τα μαλλιά σου. Βάλε λίγο σπρέι στις ρίζες, πείραξε τα ελάφρια με τα δάχτυλα σου, και άφησέ το να στεγνώσει για 30 δευτερόλεπτα. Όταν τα γυρίσεις πίσω, τα μαλλιά σου θα έχουν όγκο, και θα είναι έτοιμο περισσότερο στυλ. 

6.Τελειοποίησε τα μαλλιά σου
 Χρόνος: 90 δευτερόλεπτα
Τι να κάνεις λοιπόν με όλο αυτόν τον όγκο;  Έχεις τόσες πολλές επιλογές! Ένα κομψό κότσο; Έναν προσεκτικά ατημέλητο ψηλό κότσο; Μία πλαγιαστή πλεξούδα; Ή ένα απλό beachy boho look; Επέλεξε το στυλ για τα μαλλιά σου, τότε βάλε πάλι λίγο σπρέι. Το επόμενο βήμα; Ήρθε η ώρα για τις τελικές λεπτομέρειες για το πως να ετοιμαστείς για το ραντεβού.

7.Βούρτσισε τα δόντια σου
  Χρόνος: 90 δευτερόλεπτα
Αυτό το βήμα για το πως να ετοιμαστείς είναι σημαντικό, για αυτό μην το παραλείψεις! Δώσε στον εαυτό σου το πλήρες βούρτσισμα των 90 δευτερολέπτων. Αν έχεις και διάλυμα στόματος, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις. Θα θέλεις να έχεις την πιο φρέσκια αναπνοή και τα πιο λευκά δόντια, έτσι δεν είναι;

8.Πέρασε μια στρώση κραγιόν ή gloss
 Χρόνος: 30 δευτερόλεπτα
Αφού έχεις τελειώσει το βούρτσισμα των δοντιών σου, πάρε τον χρόνο σου να περάσεις μια νέα στρώση του κραγιόν σου ή  του gloss σου με προσοχή. Μην επιλέξεις κάτι που κολλάει ή  που είναι υπερβολικό. Ένα ουδέτερο χρώμα με πολύ λάμψη για τα χείλη σου θα τεριάζει τέλεια με τα έντονα μάτια σου.

9.Χαλάρωσε
 Χρόνος: 60 δευτερόλεπτα
Έχουμε σχεδόν τελειώσει, και είσαι σχεδόν μια ειδικός στο πως να ετοιμαστείς σε ένα ραντεβού μέσα σε λίγα λεπτά. Ήρθε η ώρα να θαυμάσεις το έργο σου και να αφιερώσεις μερικά δευτερόλεπτα για να χαλαρώσεις, και να επιβεβαιώσεις εκ νέου την ώρα και το μέρος  συνάντησης, να κόψεις και μερικές αδέσποτες τριχούλες στα φρύδια σου αν θέλεις. Πλύνε τα χέρια σου όταν τελειώσεις, και ανανέωσε με γρήγορα ψεκάσματα το νέο σου άρωμα.

10.Χαμογέλα
 Χρόνος: 10 δευτερόλεπτα
Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι να πάρεις τον χρόνο σου για να φορέσεις ένα χαμόγελο...Είσαι έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού σε λιγότερο χρόνο από οτι σου παίρνει συνήθως για τα επιλέξεις τα παπούτσια σου το πρωί! Έχεις μπροστά σου ένα τέλειο ραντεβού με κάποιον γοητευτικό και ενδιαφέρων! Απόλαυσέ το!

Πηγή: tsixlofoyska.gr