Σελίδες

Όλες οι σειρές που θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η 4η σεζόν «Game Of Thrones» τον Μάρτιο


Οδηγός Επιβίωσης: Τι Θα Δω Μέχρι Να Ξαναρχίσει Το «Game Of Thrones»

Ένα πράγμα αβάσταχτο είναι η αναμονή. Η αναμονή μηνών για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Σαν τους ναυτικούς ένα πράγμα. Έτσι κι εμείς, κάνουμε να δούμε GoT 9 μήνες. Νομίζεις αντέχεται τέτοια αναμονή. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλες σειρές - όχι για αντικατάσταση, αλλά για επιβίωση.  


Ιούνιος 
[Mad Men, True Blood, Dexter]

Παράλληλα με το GoT έπαιζε -την ίδια μέρα, που σημαίνει Κυριακή, που σημαίνει ότι το βλέπαμε Δευτέρα- το Mad Men. Ο Ντον Ντρέιπερ πίνει, καπνίζει, βήχει και ξανακαπνίζει, κοιμάται με όσες γυναίκες μπορεί -εκτός από τη γυναίκα του- και έχει γαμάτες διαφημιστικές ιδέες. Δεν είναι σπόιλερ όλα αυτά. Είναι απλά η σειρά, η οποία ολοκληρώνει την 6η σεζόν της στις 23 Ιουνίου. Θα υπάρξει και 7η που όμως θα είναι η τελευταία. Βέβαια, αν σ' αρέσουν τα δοντάκια και το κόκκινο χρώμα τότε να σου πω ότι το "True Blood" ξεκίνησε την 6η σεζόν του στις 16 Ιουνίου. Αίμα, σεξ, μάχη, σεξ, μάχη, αίμα. Και δόντια. 

Στα πιο σοβαρά της υπόθεσης, έχουμε και λέμε. "Dexter". Ουρλιαχτά, χοροπηδηχτά και κορασίδες να γονατίζουν και να κλαίνε. 30 Ιουνίου επιστρέφει για την 8η και τελευταία -ή και όχι- σεζόν. Ο συμπαθέστερος των σάικοπαθς τα έχει λίγο χαμένα αλλά συνεχίζει να βρίσκει άκρη σε φόνους. Που μερικούς τους έχει κάνει αυτός, αλλά να 'χαμε να λέγαμε. 



Ιούλιος
[Suits, Newsroom]

Και έτσι όπως φεύγει με φόρα ο Ιούνιος, έρχεται ο Ιούλιος και εκτός από τα απομεινάρια του πρώτου φέρνει μαζί του μία και μοναδική πρεμιέρα. "Suits" ή αλλιώς "γαματοσύνη και κοστούμια: σεζόν 3". Αν δεν έχεις δει, προλαβαίνεις να τα δεις μονορούφι και να δεις και το τελευταίο επεισόδιο 7- 8 φορές. (Να πούμε ότι η σειρά έχει γαμάτο soundtrack; Να το πούμε). Στις 14 έρχεται και το Newsroom και η 2η σεζόν του [trailer]. Αν πάντα σε γοήτευε ο Χατζηνικολάου και η δουλειά του τότε αυτή είναι η σειρά σου.


Αύγουστος 
[Breaking Bad και τα μυαλά στα χημεία]

Αν νομίζεις ότι τον Αύγουστο αυτοί οι Αμερικανοί θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις, είσαι βαθιά χαχανιασμένος. Έχουν βάλει και εδώ πρεμιέρα και μάλιστα πρεμιεράρα. Σίζον φινάλε του δεύτερου μέρους της τελευταίας παράστασης που θα δώσει ο χημικούλης, το κωλοπαιδάκι και τα άπειρα κιλά μεθ που θα σπρώξουμε στην αγορά. "Breaking Bad", σε ευχαριστούμε από τώρα που θα είμαστε στην παραλία και θα βλέπουμε επεισόδια στο iPad σαν τους τελευταίους geeks της γης.

Επίσης, Χανκ, άργησες λίγο, αλλά επιτέλους το κατάλαβες. Τσακάλι είσαι. 


Σεπτέμβριος
[Broadwalk Empire, Homeland, HIMYM]

Ο Σεπτέμβριος θα σου έρθει με 4η σεζόν "Broadwalk Empire" στις 8 του μηνού [που σημαίνει γκανγκς και πιστολίδι αλά παλαιά] και με 3η σεζόν "Homeland" στις 29 [που σημαίνει έρωτας στα χρόνια της τρομοκρατίας ή αλλιώς πώς να ερωτευτεί μία σιεσαϊσού (CIAσού ντε), η οποία δεν σταματά να κλαίει, έναν ντεμέκ τρομοκράτη. Για αντικαταστάτης του "Τόλμη και Γοητεία" καλό ήταν - στη δεύτερη σεζόν]. Κάπου εκεί θα υπάρχει και το έχω-βαρεθεί-δεν-αντέχω-άλλο-ειδικά-τώρα-που-ξέρω-ποια-είναι-μάνα "How I Met Your Mother". Αν αντέχεις, τόλμησέ το. Η ζωή δεν αξίζει αν δεν παίρνεις ρίσκα. 


Οκτώβριος
[Walking Dead, Vampire Dairies, Sherlock]

[Τώρα θα σου πω σε μία πρόταση πληροφορίες που μπορεί να σου φανούν άχρηστες. Μη σταματήσεις την παράγραφο, ακολουθεί κάτι καλό]. 

Μέσα στον Οκτώβρη ξαναξεκινούν τα "Walking Dead" και "Vampire Dairies". Δεν ξέρω τι παιδικά χρόνια είχες και βλέπεις αυτές τις σειρές, αλλά οφείλω να σε ενημερώσω. Πάμε στα σημαντικά τώρα: 31 Οκτωβρίου έρχεται το "Sherlock". Ηρέμησε. Όχι το "Elementary". Το "Sherlock", το βρετανικό, του BBC, το γαμάτο, το τεράστιο σε διάρκεια, το έχω μόνο 3 επεισόδια κάθε σεζόν, το είμαι τρομερή σειρά. Αυτό.

Ακολουθεί η καλύτερη σκηνή της σειράς από το τελευταίο επεισόδιο. Εγώ στο είπα. 


[Elementary, Community, House of Lies, House of Cards, True Detectives]

Από Νοέμβριο μέχρι Μάρτη -που ξαναρχίζει το Game of Thrones- δεν έχουν γίνει ακόμα ανακοινώσεις αλλά θα σου πω ποιες σειρές περιμένουμε. To "Elementary" που σαν υποκατάστατο του "Sherlock" καλό είναι. Το είμαι-η-πιο-geek-σειρά "Community" για την 5η του σεζόν. Τον υπεργαμάτο Ντον Τσiντλ στον ρόλο του υπεργαμάτου συμβούλου επενδύσεων, ο οποίος κάνει την υπερζωάρα του αιώνα και κανείς δεν του λέει υπερκουβέντα στο "House of Lies". Και, για το τέλος, το καλύτερο. Τον Κέβιν Σπέισι που τα κάνει όλα μπουγέλο στον Λευκό Οίκο, δεν καταλαβαίνει Χριστό και σου μιλάει στην κάμερα ατάραχος, στη 2η σεζόν του "House of Cards". Special Guest, το "True Detectives" με τους Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον που θα βγει στις αρχές του 2014 [trailer]. Και τον Μάρτη πάλι GoT, όπου στο 9ο επεισόδιο θα πέσει βόμβα Ναπάλμ και θα πεθάνει όλο το Γουέστερος. 



yupiii.gr