Σελίδες

Καλοκαιρινή τσάντα «γεμάτη ενυδάτωση»

Στην παραλία ή στο γραφείο σας.Το καλοκαίρι η ζέστη είναι πραγματικά αφόρητη. Πρέπει να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας συνεχώς. Άλλωστε και η δίψα σας θα είναι ακόμα πιο έντονη. 

Είναι άκρως απαραίτητο λοιπόν να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό. Μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα ειδικό μπουκάλι, θερμό για να διατηρείτε το νερό σας στη θερμοκρασία που θέλετε.
Επίσης καλό είναι να έχετε μαζί σας κάποιο φρούτο, μία μπανάνα, ένα ροδάκινο, λίγα κεράσια για να φάτε κάτι υγιεινό στη διάρκεια της ημέρας.
Μία ακόμη λύση είναι το τοστ. Δύο φέτες μαύρο ψωμί, με ένα κομμάτι τυρί και γαλοπούλα είναι το ιδανικότερο snack. Το ίδιο ισχύει και για τις μπάρες των δημητριακών.
Όλα τα παραπάνω διατηρούνται εκτός ψυγείου για αρκετή ώρα. Επομένως είτε στο γραφείο σας, είτε στην παραλία μπορείτε να καλύψετε τις λιγούρες σας με υγιεινό τρόπο.
Επιπλέον το καλοκαίρι μην ξεχνάτε την αντηλιακή σας προστασία. Δεν αρκεί να βάλετε μία φορά αντηλιακό πριν φύγετε από το σπίτι σας. Πρέπει να το ανανεώνεται ανά δύο ώρες περίπου. Έχετε μέσα στην τσάντα σας ένα μικρό αντηλιακό για να το βάλετε στο πρόσωπο και στα υπόλοιπα μέρη του σώματος που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο. Αν πάλι είστε την παραλία, τότε πρέπει να έχετε ειδικό τσαντάκι με αντηλιακά για όλο το σώμα.
Τέλος μία ακόμη ιδέα είναι να αγοράσετε ένα ενυδατικό νερό προσώπου. Κάθε φορά που αισθάνεστε ότι ζεσταίνεστε αρκετά να ψεκάζετε το πρόσωπό σας. Θα διαπιστώσετε ότι είναι άκρως αναζωογονητικό και δροσερό.
jenny.gr