Σελίδες

Ζώδια : Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;






Τελικά αν σκεφτούμε ότι ό έρωτας είναι μια πανίσχυρη δύναμη που μπορεί να μετατρέψει τον απλό άνθρωπο σε ήρωα, τότε θα συμπεράνουμε ότι όλοι -λίγο πολύ- είμαστε ερωτευμένοι με κάτι που πασχίζουμε στην ζωή μας, πέρα από πρόσωπο, όπως μια κατάσταση η οποία θα μας καθιερώσει και θα μας δώσει την θέση που θέλουμε τελικά μέσα στην κοινωνία, θα μας φέρει εσωτερική χαρά και δημιουργικότητα ή ακόμα και το αίσθημα της προσωπικής επιτυχίας.

Αυτό το τριήμερο ο έρωτας θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του σαν μια ενέργεια απόλυτη, δύσκολη και απαιτητική η οποία αναζητά την αναγνώριση, την επικοινωνία, τη γνώση και πάνω από όλα ακολουθεί τις αισθήσεις σας για να ανακαλύψετε μέσα από αυτές την χαμένη σας διανόηση και την ικανότητα της άμεσης επαφής. Σίγουρα θα κτυπήσει την πόρτα πιο εύκολα στους Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ 
Είστε αντιμέτωποι με αλλαγές και κυρίως οι γεννημένοι στο πρώτο και στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Μπορεί να είναι αιφνίδιες ή απότομες αλλά όπως θα καταλάβετε και εσείς είναι αναγκαίες για να μπορεί να προχωρήσει το οποιοδήποτε σύστημα εσείς υποστηρίζετε ή δουλεύετε και ζείτε από αυτό. Μέχρι και την Κυριακή θα είστε πολύ χαλαροί και άνετοι, αφού θα έχετε όλο το επικοινωνιακό κομμάτι με το μέρος σας και θα κάνετε πολλές επαφές ή ακόμα και διαπραγματεύσεις. Υπάρχει βέβαια μια τάση για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με την σχέση σας που μπορεί να είναι Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως. Χρειάζεστε ψυχραιμία και πάνω από όλα διάθεση για να δείτε την αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ 
Έχετε ευτυχώς εξυπνάδα και ευελιξία στο να διαπραγματευτείτε οτιδήποτε είναι για το καλό σας για αυτό μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει κινήσεις που ούτε καν είχατε σκεφτεί παλιά. Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες ίσως να είναι αυτός ο χρησμός σας για αυτές τις ημέρες αφού θα κάνετε έστω και εξ ανάγκης επαφές και συζητήσεις με άτομα που κατά βάθος δεν συμφωνείτε και πολύ μαζί τους αλλά μπορεί αυτή η υποχώρηση να σώσει μια κατάσταση που είχε φτάσει στα άκρα και ίσως να είχατε βάλει και εσείς το χεράκι σας. Η σχέση με Τοξότη θα γίνει πιο δημιουργική και επικοινωνιακή και ίσως να μιλήσετε κάτω από νέα βάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Είστε πολυδιάστατοι αυτές τις ημέρες και θα κρατήσει όλο αυτό και μέχρι και την Κυριακή και με την ευκαιρία ενός μεγάλου ξεκαθαρίσματος θα διεκδικήσετε μια θέση στον ήλιο. Η φαντασία, ο συναισθηματισμός και ο ιδεαλισμός σίγουρα θα παίξει ένα μεγαλύτερο ρόλο σε οτιδήποτε κάνετε γιατί θα έχετε ανάγκη και να αφεθείτε χωρίς να κάνετε κάτι το ξεχωριστό απλά μόνο να ονειρεύεστε. Ένας ερωτικός διάλογος κυρίως με Τοξότη θα σας ανεβάσει το ηθικό αλλά να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να μην υπάρχει μέλλον γιατί οι συνθήκες φαίνονται ιδανικές αλλά δεν είναι. Καλύτερα να πατάτε στα πόδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Έχει αυξηθεί η διάθεση για φιλανθρωπία και για μεγαλύτερη άφεση αμαρτιών προς όλους και όλα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα με στόχο να συγχωρήσετε και τον εαυτό σας και τους γύρω σας, επειδή υπάρχει διάθεση εξομολόγησης και παραδοχής μεγαλύτερης από παλιά κι ίσως να ξελαφρώσετε πιο εύκολα. Οι γεννημένοι πρώτο και αρχές δευτέρου δεκαημέρου περνάτε κάποιες αλλαγές και σίγουρα ο λόγος σας δεν θα είναι τόσο συναισθηματικός και τρυφερός όπως παλιά γιατί θα έχουν προστεθεί μέσα στοιχεία που θα λένε και την αλήθεια και ίσως αυτό να σας κάνει να ξεφεύγετε από τα δικά σας μέτρα και πρότυπα. Το να γίνουν αποκαλύψεις και να πέσουν οι μάσκες δεν θα είναι και τόσο ειδυλλιακό αλλά ίσως να είναι απαραίτητο.

ΛΕΩΝ 
Είστε πιο εύκολοι και διαθέσιμοι σε επαφές και σχέσεις ενώ παλιά δεν ήσασταν τόσο ανεκτικοί. Ο λόγος είναι ότι έχετε καταλάβει ότι όλα είναι ρευστά και θα χρειαστεί να έχετε μια νέα πολιτική για να μπορείτε να επιβιώσετε σε αυτές τις δύσκολες ημέρες και καιρούς. Είναι σημαντικό να παίρνετε πληροφορίες και γνώσεις από άλλα άτομα και είναι επίσης πολύ σημαντικό να ξεφεύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Επειδή υπάρχει μια μυστική συμφωνία, πιθανόν και οικογενειακή, σίγουρα θα μεριμνήσετε και εσείς παραπάνω για να εκτελεστεί αυτή η συμφωνία και πιθανόν να έχει σχέση με οικονομικά ή κληρονομικά θέματα και μπορεί να σχετίζεται και με έναν Αιγόκερω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε υπερβολικά πληθωρικοί και γεμάτοι από ενέργεια και θετική διάθεση να διαπραγματευτείτε και να κάνετε παρεμβάσεις που παλιά δεν μπορούσατε. Μόνο φροντίστε να μην ανακατευτείτε πολύ και με πολλά πράγματα γιατί στο τέλος θα μπλεχτείτε και ίσως να βρεθείτε και εκτεθειμένοι, επειδή δεν θα έχετε κρατήσει τον λόγο σας. Μπορεί να υπάρχει και αναβολή κάποιων σχεδίων που έχετε ειδικά για το Σαββατοκύριακο γιατί θα μπλεχτείτε και δεν θα ξέρετε τι θα πρέπει να κάνετε πρώτα. Ψυχραιμία και πάνω από όλα μην κρίνετε και μην συμμετάσχετε σε σχόλια γιατί θα μεταφερθούν σαν κουτσομπολιά. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τι είναι αυτό που θα σας δώσει μια σταθερότητα και μια καλύτερη επαφή και μόνο τότε θα περάσετε καλά.

ΖΥΓΟΣ
Είστε εξ ορισμού πιο ανοικτοί και εύκολοι στο να κερδίσετε κάτι που θέλετε για αυτό παίζετε σε πολλά ταμπλό τα οποία μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε τόσο καλά. Αν σας ενδιαφέρει ένας Ιχθύς μάλλον θα σας μπερδέψει με τα συναισθήματά σας και ίσως να μην ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να φερθείτε για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Από την άλλη όλες αυτές τις ημέρες θα έχετε μια ισχυρή πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει και μέσα από αυτό θα ενδυναμώσετε το οποιοδήποτε σχέδιο σας γιατί θα είστε περισσότερο σίγουροι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις είτε από ανάγκη γιατί βλέπετε ότι τα πράγματα οδηγούνται προς τα εκεί είτε από εξωτερικές αιφνίδιες ανατροπές τις οποίες πρέπει να τις δεχτείτε γιατί όλα είναι υπό εξέλιξη. Καλό είναι να προσπαθήσετε να είστε έξω καρδιά για να περάσετε τουλάχιστον όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάνετε μεγάλη προσπάθεια να αλλάξετε αυτά που έχετε σαν σταθερά και αυτό σας κάνει καλό γιατί βγαίνετε έξω από τα δικά σας στεγανά. Ίσως να γίνετε περισσότερο ανοικτοί και εύκολοι σε όλες τις προσβάσεις και εκεί θα συναντήσετε και κάτι διαφορετικό που μπορεί να είναι το πρόσωπο ενός Δίδυμου. Έχετε βέβαια την υποστήριξη ενός ατόμου το οποίο σας απελευθερώνει και πιστεύει πάρα πολύ σε εσάς. Γενικά αυτή την περίοδο σας πάνε πολύ οι επαφές και τα ανοίγματα αλλά και οι συζητήσεις για κάτι καινούργιο. Από την άλλη έχετε την πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει και ίσως αυτό να σας κάνει να αισιοδοξείτε περισσότερο. Η σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό θα σας βοηθήσει και κυρίως θα σας συμπαρασταθεί σαν να είναι μέλος της οικογένειας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Βρίσκεστε στο επίκεντρο συζητήσεων και διαβουλεύσεων που κατά κάποιο τρόπο σας αφορούν άμεσα χωρίς όμως εσείς να μπορείτε να κάνετε κάτι και να αναλάβετε πρωτοβουλίες γιατί εξαρτάστε χωρίς να το θέλετε από τους άλλους. Δηλαδή οι κινήσεις σας δεν είναι αυτόνομες αλλά βασίζονται σε συζητήσεις και υποσχέσεις τρίτων οι οποίοι μπορεί να μην είναι και τόσο φερέγγυοι ή σταθεροί. Αυτό σίγουρα σας κάνει να βάζετε στόχους οι οποίοι όμως εξαρτούνται. Βέβαια μέσα σε όλο αυτό το πανηγύρι των επαφών και των συζητήσεων θα γίνει κάτι έντονο το οποίο θα έχει να κάνει με έναν Δίδυμο και πιθανόν να είναι κάτι πολύ καλό. Κρατήστε όμως τις δυνάμεις σας για λίγο αργότερα για να δείτε έμπρακτα αυτά που θέλετε και όχι λόγια του αέρα. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί και να σας πονάει ιδιαίτερα αλλά αν την διαχειριστείτε θα μπείτε σε καλό δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Προσπαθείτε να κάνετε συζητήσεις που κατά την γνώμη σας είναι πολύ δημιουργικές και ιδιαίτερες. Είστε έτοιμοι πάντως να φερθείτε πιο ανοικτά και να εκμυστηρευτείτε τον έρωτά σας χωρίς να έχετε ενδοιασμό ότι θα εκτεθείτε σε τρίτους, το κύρος σας διατηρείται. Βέβαια υπάρχει και μια κρίση που περνάτε οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο με αρχές του δευτέρου την οποία την έχετε δημιουργήσει εσείς. Κατά κάποιο τρόπο έχετε βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτό είναι κάτι που σας δημιουργεί ένταση. Θέλετε να ξεμπερδεύετε μια και καλή από υποθέσεις και πράγματα που σας πάνε πίσω αλλά μερικές φορές δεν ξέρετε πως. Ίσως με την επιβολή να πιστεύετε ότι είναι λύση αλλά δεν είναι. Θέλει περισσότερο ρεαλισμό και διάθεση για αλλαγή που θα είναι ουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Είστε γεμάτοι με καλή ενέργεια και θέλετε να λύσετε μια και καλή κάποια θέματα που αφορούν σε μια ερωτική σας σχέση. Επίσης το θέμα ενός παιδιού δεν σας αφήνει αδιάφορους, αντίθετα προσπαθείτε πάρα πολύ, ώστε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε και έτσι θα γίνει. Πάντως έχετε ευκαιρίες να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη και περισσότερο άνετη. Μια καινούργια γνωριμία που θα σας βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία θα σας οδηγήσει σε καλύτερες προοπτικές και κυρίως αν επικοινωνείτε και με τον τρόπο που θέλετε, θα πιστέψετε ότι έχετε βρει ένα άτομο για την υπόλοιπη ζωή σας. Η καθημερινότητά σας μπορεί να έχει αλλάξει για λίγο γιατί θα πρέπει να φροντίσετε με έναν ιδιαίτερο τρόπο κάτι που έχετε ξεκινήσει και ίσως να αφορά και θέμα οικογένειας που θέλει σίγουρα φροντίδα και τρυφερότητα.

ΙΧΘYΕΣ 
Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο και αυτό ίσως τελικά να μπλοκάρει τον τελικό σας στόχο. Πάρτε τα όλα σιγά-σιγά και μην βιάζεστε να τα προλάβετε γιατί θα έχετε πολύ άγχος το οποίο δεν θα σας δίνει τα εχέγγυα ότι θα τα καταφέρετε. Πολυπλοκότητα και πολλά σχέδια μαζί. Οι υποχρεώσεις μαζεμένες και εσείς στην μέση. Κυρίως μέσα στο σπίτι σας που μερικοί από εσάς έχετε αποφασίσει να αλλάξετε ή και να το κάνετε σαν έδρα των εργασιών σας. Προσεκτικοί στο φλερτ γιατί σίγουρα θα ξεμυαλιστείτε και θα αλλάξετε μυαλά από την επιρροή ενός Δίδυμου ή Τοξότη ο οποίος σας εμπνέει ιδιαίτερα αλλά και σας μπερδεύει. Η οικογένεια και άτομα που σας στηρίζουν ίσως να είναι το καταφύγιο σας.