Σελίδες

Eyeliner: Πως να το βάζεις σωστά!


Και αυτή τη σεζόν, το πολύτιμο eyeliner, έχει την τιμητική του. 



Αυτή την άνοιξη η ομορφιά αναβιώνει τα 60’s και το eyeliner έχει αναμφισβήτητα πρωταγωνιστικό ρόλο.  Το eyeliner είναι ένα σημαντικό εργαλείο για το μακιγιάζ αφού βοηθάει να «ανοίξει» το βλέμμα και να διορθωθεί το σχήμα των ματιών. Είναι μια άψογη επιλογή για μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο και όχι μόνο!


Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να τραβήξουν σωστά τη γραμμή με αποτέλεσμα το μακιγιάζ τους να είναι αποτυχία. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία γυναικών, μην απελπίζεσαι.  Προτιμήστε λεπτό πινέλο για καλύτερο αποτέλεσμα!

Αρχικά μπορείτε να κάνετε μία γραμμή με μολύβι πρώτα πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων και μετά από πάνω το eyeliner, ακολουθώντας πιστά τη γραμμή. Για να μην τρέμει το χέρι σας, μπορείτε να στηρίξετε τον αγκώνα πάνω στο τραπέζι πολύ κοντά σε καθρέφτη.  Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε το κόλπο με τις τελίτσες. Δηλαδή, μπορείτε να φτιάξετε πολύ μικρές τελίτσες κατά μήκους της γραμμής που θέλετε να σχηματίσετε και στη συνέχεια να τις ενώσετε. Στη συνέχεια, φτιάξτε 3 γραμμές κατά μήκους των βλεφαρίδων: μια κοντά στην εσωτερική γωνία των ματιών, μία στη μέση, μία στην εξωτερική γωνία και ενώστε τις!

Παρακολούθησε τα παρακάτω βίντεο για μια ιδέα:



Tips: 
  • Μην τραβήξετε τη γραμμή πολύ πιο έξω από το φυσικό τελείωμα των ματιών γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ψεύτικο.
  • Με μια λεπτή γραμμή eyeliner μπορείτε να βελτιώσετε το σχήμα των ματιών σας και να τα κάνετε να φαίνονται πιο μεγάλα ενώ με μια φαρδιά γραμμή, που μάλιστα μεγαλώνει προς τις εξωτερικές γωνίες, μπορείτε να έχετε sexy, γατίσια μάτια.
  • Αν τα μάτια σας  είναι κουρασμένα, αποφύγετε να τραβήξετε μια γραμμή eyeliner στις κάτω βλεφαρίδες αλλά περιοριστείτε μόνο στο κινητό βλέφαρο.

                                                                                                                                                                                        
                         
                                                                                                                                                                                        Αργυρώ Ζερβούδη