Σελίδες

Τα ζώδια σήμερα 25/07/2013
Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4
Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν σήμερα να αμφιβάλεις, φίλε Κριέ, για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου αν έχει δίκιο πριν εκνευριστείς και κατόπιν πράξε ανάλογα. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελό σου, για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αν είσαι Κριός, όμως ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου αλλά και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ανοίξου σε νέες γνωριμίες, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν κάτι τέτοιο σε κουράζει. Πρόσεχε τώρα, για να έχεις στο μέλλον! Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έξοδά σου να μειώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6
Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, φίλε Δίδυμε. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τα νεύρα σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου χωρίς εγωισμούς, καθώς η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου χαρίσει τα καλύτερά της δώρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως με μια καλή διαχείριση, καταφέρεις να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7
Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχετε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο και θα σε δικαιώσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος στη δουλειά σου όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές στην καριέρα σου. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή και επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη, φίλε Λέων, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με τον σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9
Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά, αγαπητέ Παρθένε, για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα, για να συνεχίσεις αυτήν θετική πορεία που έχεις ήδη χαράξει.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μίλα στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα είναι άψογα στη μεταξύ σας σχέση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να βρεθείς με καλούς φίλους και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα, αλλά αν είσαι ψύχραιμος, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα, όμως δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10
Η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες δραστικές λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11
Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, σήμερα γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου, αν είσαι Σκορπιός, και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Φίλε Τοξότη, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αγνοώντας τα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, είναι μια καλή στιγμή για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να φτιάξεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος σου, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, αρκετές νέες ιδέες στη δουλειά σου θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο, αλλά βάλε νέους και υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες και τα ανοίγματα και προτίμησε να περιορίσεις τα έξοδά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν απαντήσεις και θα δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.
Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα χρειαστεί να σταθείς σήμερα στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ, αρκεί να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να μείνουν σε μια ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2
Αν είσαι Υδροχόος, ο εκνευρισμός που θα νοιώθεις σήμερα, ίσως να μην σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου, για να μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.
Αισθηματικές προβλέψεις
Όσο για τα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα…
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, κυρίως στα οικονομικά σου, τα οποία βελτιώνονται. Μην κάνεις κάτι που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3
Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή, να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.
Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου ανοιχτά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου ίσως κάνει σήμερα δυναμική επανεμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, απόφυγε τη συνάντηση μαζί του και κοίταξε μπροστά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αν ανήκεις στους Ιχθείς, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.

myastro.gr