Σελίδες

Αποκτήστε σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο

Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να αποκτήσουν πιο σαρκώδη και πιο αισθησιακά χείλη. Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, καθώς μπορεί να είναι πολλές δυσάρεστες συνέπειες ή και να μην οδηγήσει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε παρακάτω πως μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας πιο σαρκώδη με φυσικά τρόπο. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο γεμάτα και πιο αισθησιακά χείλη μπορείτε να αποκτήσετε.
1.Βουρτσίστε και κάντε απολέπιση στα χείλη σας

Α.Βούρτσισμα χειλιών
Μετά το βούρτσισμα των χειλιών σας, βουρτσίστε και τα χείλη σας.  Το ελαφρύ τρίψιμο των χειλιών με μια στεγνή οδοντόβουρτσα θα έχει πολλά οφείλη τόσο στην υφή τους όσο και στην εμφάνισή τους. Το βούρτσισμα δε θα αφαιρέσει μόνο τα νεκρά κύτταρα του δέρματος  και θα κάνει τα χείλη σας πιο λεία. Επίσης θα τονώσει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία στην περιοχή αυτή, κάνοντας τα χείλη σας πιο γεμάτα, πιο σαρκώδη και πιο αισθησιακά. Για την ενίσχυση του αποτελέσματος μπορείτε να βουρτσίσετε τα χείλη σας με μια οδοντόβουρτσα με λίγο μέλι. Αυτό θα τα κάνει πιο απαλά και πιο ομαλά. 

Β.Απολέπιση χειλιών
Όπως είπαμε και παραπάνω, μια καλή απολέπιση θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας τα χείλη τους να "πρηστούν" ελαφρώς (με την καλή έννοια) και να φαίνονται πιο γεμάτα. Ετοιμάστε ένα εντελώς φυσικό scrub απολέπισης χειλιών με υλικά της κουζίνας σας. Αναμίξτε ζάχαρη με νερό έτσι ώστε να γίνει μια λεπτή πάστα. Προσθέστε μερικές σταγόνες από κάποιο ενυδατικό λάδι για καλύτερα αποτελέσματα ενυδατωσης και εφαρμόστε το μείγμα στα χείλη σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ σε μικρούς κύκλους, στη συνέχεια σκουπίστε. Αυτό το scrub μπορεί να προκαλέσει ένα μικρό ερεθισμό, ο οποίος σύντομα θα εξαφανιστεί, αφήνοντας τα χείλη σας φυσικά και σαρκώδη.

2.Φυσικά καλλυντικά για σαρκώδη χείλη

Χρησιμοποιήστε φυσικά καλλυντικά για σαρκώδη χείλη αντί αυτά του εμπορίου. Φτιάξτε το δικό σας καλλυντικό για σαρκώδη χείλη, χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια και ορισμένα φυσικά συστατικά που έχετε στο σπίτι. Το αποτέλεσμα δεν είναι μακράς διαρκείς όπως στα του εμπορίου, ωστόσο θα κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο αισθησιακά και σαρκώδη για μερικές ώρες.

Α. Αιθέριο έλαιο κανέλας
Το αιθέριο έλαιο κανέλας είναι ένα από τα βασικά συστατικά πολλών καλλυντικών για τα χείλη. Διεγείρει τα τριχοειδή αγγεία και βελτιώνει τη ροή του αίματος κάνοντας τα χείλη σας να φαίνονται πιο πλούσια και πιο αισθησιακά. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα (1-2 σταγόνες) στο βάλσαμο των χειλιών σας (lip balm) ή το Gloss και βάλτε το όποτε θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο ελκυστικά και σαρκώδη.. Θα αισθανθείτε ένα μικρό μυρμήγκιασμα ή ένα  αίσθημα αυξημένης θερμότητας  μετά την εφαρμογή του, αλλά θα εξαφανιστεί γρήγορα, αφήνοντας τα χείλη σας με ένα φρέσκο άρωμα και κάνοντας τα να φαίνονται μεγαλύτερα με φυσικο τρόπο.

Β. Αιθέριο έλαιο μέντας
Το αιθέριο έλαιο μέντας λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το αιθέριο κανέλας, δηαλδή βελτιώνει την κυκλοφορία και φέρνει περισσότερο αίμα στην επιφάνεια των χειλιών σας. Κάντε τα χείλη να πρηστούν ελαφρά και έχει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Προσθέστε μια ή δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας σε ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη και να το χρησιμοποιήσετε ως κανονικά βάλσαμο των χειλιών σας (Lip Balm).

3.Ασκάσεις για σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο
Οι ασκήσεις που περιγράφονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να κάνετε να χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα φυσικά, χωρίς να χρειάζεται να υποβληθείτε σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση ή σε χημικές επεξεργασίες. Θα πρέπει να επαναλάβετε τις ασκήσεις σας σε καθημερινή βάση για τουλάχιστον 1 μήνα και στη συνέχεια να τις διατηρήσετε 3 φορές την εβδομάδα. Οι ασκήσεις σκοπό έχουν την τόνωση των μυών που βρίσκονται στα χείλη.

Α.Σφύριγμα
Οι γυναίκες και οι άντρες που παίζουν πνευστά όργανα έχουν πιο γεμάτα χείλη φυσικά, επειδή χρησιμοποιούν τακτικά τους μυς των χειλιών τους. Ο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τα ίδια αποτελέσματα είναι να επιλέξετε μια από τις αγαπημένες σας μελωδίες και να σφυρίχετε από 3 έως 5 λεπτά κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείτε. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε στη σύσφιξη των μυών των χειλιών σας.

Β.Χαμόγελο και φιλί
Κρατήστε τα χείλη σας κλειστά και χαμογελάτε με κλειστά χείλη όσο μπορείτε. Κρατήστε το χαμόγελο για 5 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια τεντώστε τα χείλη σας προς τα μπροστά σα να θέλετε να φιλήσετε κάποιον και δεν τον φτάνετε. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, το χαμόγελο με κλειστά χείλη και πάλι. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 20 φορές.

Γ.Μετακίνηση και περιστροφή
Μετακίνση: Πιέστε τα χείλη σας σφιχτά μεταξύ τους και μετακινήστετ τα προς τα δεξιά, όσο μπορείτε. Κρατήστε αυτό το τέντωμα για 5 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, μετακινήστε τα χείλη σας προς τα αριστερά για άλλα 5 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτή την κίνηση 15 φορές.
Περιστροφή: Κρατήστε το στόμα σας κλειστό και τεντώστε τα χείλη σας προς τα έξω όπως σε ένα φιλί.  Περιστρέψτα τα χείλη σας αργά δεξιόστροφα για 2 φορές και στη συνέχεια επαναλάβετε την κίνηση προς την αντίθετη κατεύθυνση. Κάντε μια ακολουθία των 10 επαναλήψεων.

4.Κραγιόν
Πρόκειται για το αυτονόητο. Ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο αισθησιακά και να δώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα και πιο σαρκώδη. Επιλέξτε ένα καλό κραγιόν και χρησιμοποιήστε το όταν θέλετε να δώσετε την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο σαρκώδη χείλη.


Πηγή: tsixlofoyska.gr