Σελίδες

Ζώδια για το Σαββατοκύριακο




Και στο τέλος του ποστ, το τραγούδι της ημέρας, όπως το επέλεξαν οι μοίρες !
Κριός
Παρατηρήστε τον κόσμο και τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν, αλλά μην κάνετε καμία κίνηση ακόμα, για να επιφέρετε αλλαγές. Έχετε πολλά να μάθετε- η βιασύνη δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά. Δώστε σε ένα πρόσωπο που δεν σας γεμίζει το μάτι, την ευκαιρία να σας εξηγήσει αναλυτικά τις προθέσεις του.

Ταύρος 
Είναι ανάγκη να λάβετε άμεσα μια απόφαση σχετικά με το μέλλον μιας σημαντικής σχέσης, γιατί κανείς δεν προτίθεται να σας αφήσει να δοκιμάσετε τις αντοχές του. Κάντε μια κίνηση, ακόμα κι αν αποδειχτεί λανθασμένη. Οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας δικαιώνουν τις θυσίες που κάνατε όλο αυτό το διάστημα. Μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλετε.  

Δίδυμος
Η Αφροδίτη εντείνει το ερωτικό παιχνίδι, χαρίζοντάς σας απλόχερα περισσότερη δύναμη απ’ όση περιμένατε να λάβετε. Διεκδικήστε δυναμικά το συμφέρον σας, Δίδυμοι, αλλά μην παίξετε με τα συναισθήματα των άλλων. Ηρεμία στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, μετά από ένα διάστημα δυσάρεστων εντάσεων. Μη βλέπετε συνωμοσίες εκεί που δεν υπάρχουν. 

Καρκίνος
Τα πράγματα δεν είναι όσο απλά και ξεκάθαρα θέλετε να πιστεύετε, στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αν θέλετε πραγματικά να εξαλείψετε προβλήματα και παρεξηγήσεις, θα πρέπει να προσπαθήσετε να υπερβείτε τον εγωισμό σας. Προσοχή στους Παρθένους και τους Λέοντες. Σας κρύβουν πολλά- και όχι απαραίτητα για το καλό σας.  

Λέων
Κάντε κάτι πέρα απ’ τα συνηθισμένα, Λέοντες, ό, τι κι αν είναι αυτό. Οι πλανήτες σας σας σπρώχνουν προς την αλλαγή, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αποκηρύξετε αρκετές απ’ τις παλιές σας συνήθειες. Οι σχέσεις σας με συγγενείς και στενούς φίλους περνούν από σαράντα κύματα τώρα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις.

Παρθένος
Μην υποτιμάτε τη δύναμη και την οργή του ηττημένου, Παρθένοι, γιατί θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Διαχειριστείτε με ήπιο και διακριτικό τρόπο τα άτομα με τα οποία σχετίζεστε ερωτικά, αυτό το διάστημα. Θετικές οι αλλαγές των επαγγελματικών σας. Μην προβάλετε αντιστάσεις αν δεν τις εννοείτε πραγματικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. 

Ζυγός
Ένας φίλος ζητάει τη βοήθειά σας πάνω σε ένα λεπτό ζήτημα, αλλά δεν είναι σαφές κατά πόσο μπορείτε να του την παράσχετε, σ’ αυτή τη φάση. Αποφύγετε τις κινήσεις εντυπωσιασμού και ζυγίστε προσεκτικά τις δυνάμεις σας. Πρόοδος στα ερωτικά σας. Φαίνεται ότι η ειλικρίνειά σας απέδωσε τους καρπούς που περιμένατε.

Σκορπιός
Αν το άτομο που έχετε στο μυαλό σας, είναι πραγματικά δικό σας, θα γυρίσει από μόνο του στη ζωή σας. Δεν υπάρχει λόγος να εκβιάζετε συναισθήματα και καταστάσεις. Στο τέλος, η αλήθεια θα λάμψει. Ο Κρόνος φέρνει μια απότομη αλλαγή στα επαγγελματικά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά.

Τοξότης
Μην περιμένετε κάποιο θεόσταλτο σημάδι για να κάνετε τη μεγάλη κίνηση στα ερωτικά σας. Εσείς μόνο θα αποφασίσετε πότε πρέπει να δείξετε όλα σας τα χαρτιά, και η κατάλληλη στιγμή μπορεί να έχει ήδη φτάσει. Εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις, τις οποίες όμως δεν πρέπει να αφήσετε να περάσουν στα ψιλά γράμματα.  

Αιγόκερως
Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας απόδρασης μακριά από τη ρουτίνα και τα προβλήματα που αυτή συνεπάγεται. Μην αφήσετε το άγχος να σας κρατήσει πίσω, όσο μεγάλες κι αν είναι οι ευθύνες σας. Οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς είναι οι μόνοι που μπορούν να σας δώσουν τις σωστές κατευθύνσεις στον τομέα των ερωτικών σας.  

Υδροχόος
Ανάμεσα στις επιλογές της εκδίκησης και της συγχώρεσης, εσείς θα πρέπει να επιλέξετε τη διαδρομή που δεν θα σας προσφέρει απλώς πρόσκαιρη ικανοποίηση, αλλά όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά, χωρίς να κοιτάξετε πίσω. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, Υδροχόοι, κάθε άλλη συμβουλή περιττεύει σ’ αυτή τη φάση.

 Ιχθείς Δώστε στο άτομο που σας έλκει ερωτικά, το χρόνο που χρειάζεται, για να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας. Δεν λειτουργούν όλοι με τους ίδιους ρυθμούς, Ιχθείς, και έχει έρθει η ώρα να το αποδεχτείτε. Η σχέση σας με έναν Λέοντα μεγαλύτερης ηλικίας, σας δίνει το ερέθισμα που χρειάζεστε, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.



Πηγή: www.lifo.gr