Σελίδες

Σάκης Ρουβάς: Όσα θέλετε να ξέρετε για το νέο του video clip Μια χαρά να περνάς





Ο κορυφαίος Έλληνας star διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής και της καριέρας του. Ο Σάκης Ρουβάς βιώνει την πιο πλήρη περίοδο της ζωής του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Και μπορεί ο τραγουδιστής παράλληλα και εξίσου επιτυχημένα να ασχολείται με την παρουσίαση και την υποκριτική, Ήρωες και Βάκχες, όμως δεν ξεχνά ποτέ τη μεγαλύτερή του αγάπη, τη μουσική.


Ο Σάκης έχει δώσει υπόσχεση στον κόσμο που τόσα χρόνια τον ακολουθεί πιστά, υπόσχεση να γίνεται καλύτερος, να συμβαδίζει με την εποχή και να πηγαίνει μόνο μπροστά, ο Σάκης δεν φοβάται να ανεβάσει τον πήχη γιατί ξέρει πως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να τον ξεπεράσει.

Τώρα, ο κορυφαίος star έρχεται με ένα νέο video clip του single Μια χαρά να περνάς. Με τη μουσική σφραγίδα του Γιώργου Θεοφάνους, τους στίχους του Θάνου Παπανικολάκου και την κινηματογραφική οπτικοποίηση από τη σκηνοθετική ομάδα White Room, ο Σάκης Ρουβάς μας καθηλώνει με όχημα την δυναμική ερμηνεία αλλά και το υποκριτικό του ταλέντο.
Από τη πρώτη παρουσίαση του single με το promo clip, το κοινό αγκάλιασε αυτό το ξεχωριστό τραγούδι που αποτελεί την νέα επιτυχία της συνεργασίας του Σάκη Ρουβά με το μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους.

Η δύναμη του μονοπλάνου με το οποίο προσέγγισαν σκηνοθετικά οι White Room το τραγούδι, σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητο υποκριτικό ταλέντο του Σάκη Ρουβά και το μοναδικό τρόπο επικοινωνίας του με το φακό, δημιουργεί ένα σπάνιο ρεαλισμό.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο Σάκης πρωταγωνιστεί σε μια ιστορία έντονων συναισθημάτων ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον που προβάλλεται μέσα από την οθόνη του SLATE 7 της HP.
Δείτε το νέο video clip του Σάκη Ρουβά