Σελίδες

5 τύποι άνδρα με τους οποίους θα ήθελες να κάνεις sex (έστω και μια φορά!)



Το με ποιον θα κάνεις sex είναι σίγουρα μια δική σου απόφαση!
Το πως θα είναι αυτός που θα κάνεις sex είναι επίσης δική υπόθεση. Η σεξουαλική επιθυμία γι” έναν άντρα, εξάλλου, είναι κάποιες φορές περίεργο και ακαθόριστο πράγμα, από την άποψη ότι μπορεί να βρεθείς στο κρεβάτι με κάποιον που σε κάθε άλλη περίπτωση ούτε που θα κοίταζες (και κυρίως δεν θα έκανες σχέση μαζί του).

Πάνω κάτω όλες γνωρίζουμε τι τύπος άντρα είναι αυτός που μας αρέσει. Όταν, όμως, η κουβέντα έρχεται στο sex, τα δεδομένα αλλάζουν γιατί, όπως προείπαμε, μπορείς να συνεβρεθείς και με κάποιον που δεν είναι ο «τύπος» σου. Υπάρχουν, όμως, και πέντε απ” αυτούς που σίγουρα, μια φορά στη ζωή σου, θα ήθελες να δοκιμάσεις το sex μαζί τους.
Και αυτοί είναι…
1. Ο μικρότερος. O ρόλος της «δασκάλας» είναι κάτι που θα ήθελες να δοκιμάσεις, άσε που είναι μια καλή ένεση αυτοπεποίθησης.
2. Ο μεγαλύτερος. Ο ρόλος της «μαθήτριας» είναι επίσης ένας που θα ήθελες να δοκιμάσεις, άσε που η καθοδήγηση μπορεί να ερθει απ” αυτόν και σε άλλους τομείς της ζωή σου.
3. Ο καρδιοκατακτητής. Ή αλλιώς ο «γυναικάς» ή αλλιώς το «γκομενάκι». Ναι, μην το αρνείσαι, θα ήθελες να είσαι μια από τις «πολλές» του. Είναι μια μικρή νική να καταφέρνεις τον ωραίο του μπαρ, τον «θεό» της παρέας, τον τύπο που είναι «φετες». Είναι κάτι «σαν τρόπαιο».
4. Ο πλούσιος- επιτυχημένος. Ίσως και να προτιμούσες να τον παντρευτείς, αλλά και μόνο το να κάνεις sex μαζί του μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις μικρές στιγμές χλιδής.
5. Ο κολλητός σου. «Risky business», αλλά μην μου πεις ότι τόσα χρόνια φίλοι, δεν σου έχει περάσει από το μυαλό πώς θα ήταν το sex μαζί του; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, και μπορούμε να διατηρήσουμε μια φιλιά ακόμα και αν έχει μεσολαβήσει ένα sex που δεν έχει εξελιχθεί σε κάτι άλλο ή δεν έχει γεννήσει συναισθήματα πέρα από τα «φιλικά».
joytv.gr