Σελίδες

Στην Τριχα: Φτιάξε κεφάλι με αυτές τις απλές συμβουλές.


Το κρανίο του μέσου άντρα παράγει τη διπλάσια ποσότητα λαδιού από εκείνο μιας γυναίκας, εν μέρει εξαιτίας των πόρων του, που έχουν το διπλάσιο μέγεθος από εκείνης. 

Επομένως, πρέπει να είσαι σε επιφυλακή για προβλήματα, όπως ακμή στην περιοχή του κρανίου, εκζέματα κι άλλες δερματολογικές παθήσεις.

Μία απλή συμβουλή επιβίωσης: Λούσου Μέρα Παρά Μέρα.

Μεγάλη στυλιστική ειρωνεία: το casual look χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία.

ΥΦΗ: Η μέτρια έως παχιά τρίχα κάθεται καλύτερα. Οσο πιο αδύναμο μαλλί έχεις τόσο περισσότερα προϊόντα χρειάζεσαι.

ΚΟΥΡΕΜΑ: Ζήτησε από τον κομμωτή σου κοντοκουρεμένα πλαϊνά και περισσότερο περιποιημένη κορυφή. Το κλειδί είναι να αποφύγεις να δείχνεις στρογγυλός στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Θες τα μαλλιά σου ευμετάβλητα και χρειάζεσαι αρκετό μήκος για να τα φέρνεις στα μέτρα σου. Τέσσερα έως 4,5 εκ. είναι αρκετά.

ΠΡΟΪΟΝ: Χρησιμοποίησε ένα ματ τζελ ή κάτι άλλο για να τα διατηρήσεις σε τάξη.

ΤΡΟΠΟΣ

1 Τα μαλλιά είναι πιο παχιά στο πίσω μέρος του κρανίου. Ξεκίνα από εκεί κάνοντας μασάζ με το προϊόν και μετά φέρε τα χέρια σου  μπροστά.


2 Πιάσε τις άκρες και πλάσε τούφες για να φτιάξεις το σχήμα. Τράβα τις δεξιά κι αριστερά.

3 Η μία κατεύθυνση θα δείχνει καλύτερη από την άλλη - είναι φυσικό. Απλώς, μην τα κάνεις καρφάκια.

4 Αν τα μαλλιά σου είναι αχτένιστα, θα στρώσουν φυσικά. Δεν πρέπει να δείχνουν πολύ λαμπερά ούτε υπερβολικά στυλιζαρισμένα ή άψογα.

5 Εάν τα μαλλιά σου είναι αδύναμα, περιποιήσου τα μερικά δευτερόλεπτα με το πιστολάκι, έτσι ώστε να εξαφανιστεί το τζελ. Εναλλακτικά, άσε τα να στεγνώσουν φυσικά και στη συνέχεια πέρνα τα χέρια μέσα από τα μαλλιά σου, για να απλώσεις το επιπλέον προϊόν και να αποκτήσεις το τέλειο wet look.