Σελίδες

Ζώδια για το Σαββατοκύριακο







Ζώδια για το Σαββατοκύριακο



Ζώδια για το Σαββατοκύριακο Πηγή: www.lifo.gr
Ζώδια για το Σαββατοκύριακο Πηγή: www.lifo.gr


Κριός
Τώρα είναι η σωστή στιγμή να διεκδικήσετε τις ελευθερίες που δεν τολμούσατε να ζητήσετε λίγο καιρό πριν, κυρίως σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Το έδαφος είναι προσοδοφόρο για να φανείτε πιο δυναμικοί από ποτέ. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Το συμφέρον σας προωθείται αργά αλλά σταθερά, σ’ αυτή τη φάση.

Ταύρος
Διαχειριστείτε τον θυμό ενός πολύ κοντινού σας προσώπου με πονηριά. Δεν είναι ανάγκη να απαντάτε στην επίθεση με επίθεση- υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να φέρετε τον άλλο στα νερά σας. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας. Άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Η επιμονή και η υπομονή σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Δίδυμος
Τα παιχνίδια μπορεί να έχουν πλάκα στην αρχή μιας ερωτικής σχέσης, αλλά αν παγιωθούν ως μοναδικός τρόπος επικοινωνίας, προκαλούν με μαθηματική ακρίβεια πολλά προβλήματα σε κάθε πλευρά. Προσπαθήστε να ξεφύγετε απ’ αυτή τη φάση. Ο Δίας σας βοηθάει να δείτε ένα σημαντικό ζήτημα σφαιρικά, χωρίς τις παρωπίδες του παρελθόντος.

Καρκίνος
Αυτές τις μέρες, συνειδητοποιείτε ότι είπατε ναι σε μια δέσμευση, που μάλλον δεν σας αντιπροσωπεύει εκατό τοις εκατό. Δεν είναι αργά για να υπαναχωρήσετε, αρκεί να το κάνετε σωστά και με την αιτιολογία που αρμόζει. Διευθετήστε ένα τεχνικό/επαγγελματικό ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Δεν έχετε πολύ καιρό μπροστά σας.

Λέων
Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Η Αφροδίτη σας φέρνει ενώπιον ενός μεγάλου διλήμματος, και από την απόκρισή σας θα εξαρτηθεί η συνέχιση ή ο τερματισμός μιας ερωτικής σχέσης που σας καθόρισε. Μη βιαστείτε να συμβουλέψετε κανέναν, σήμερα και αύριο. Ίσως είναι καλύτερο να κρατήσετε ουδέτερη στάση.

Παρθένος Κρατήστε μικρό καλάθι στις μεγάλες υποσχέσεις. Αυτό το διήμερο, οι κοινωνικές σας επαφές είναι ποικίλες και ο κόσμος που θα σπεύσει να σας προσεταιριστεί, αρκετός. Μην αφήσετε τα μυαλά σας να πάρουν αέρα. Η τέχνη γενικά και η μουσική ειδικότερα έχουν τη δύναμη να σας παρασύρουν σε ενδιαφέροντα μονοπάτια τώρα.

Ζυγός
Γενικά, είναι καλό να αποφεύγετε τα πισωγυρίσματα, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει μάλλον να κάνετε μια εξαίρεση. Δώστε μια ακόμη ευκαιρία σε ένα άτομο που δείχνει να την αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Δώστε, όμως, περισσότερη έμφαση στον ανταγωνισμό, όπως κι αν αυτός διαμορφώνεται.

Σκορπιός
 Μην αγνοείτε τα σημάδια που σας στέλνει το σώμα σας, Σκορπιοί. Καλή η λογική, αλλά μερικές φορές, είναι ακόμη καλύτερο να ακολουθούμε τα ένστικτά μας, χωρίς να αμφισβητούμε τη χρησιμότητά τους. Πλησιάστε χωρίς ενδοιασμούς το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά. Δεν υπάρχει πια λόγος να διστάζετε να κάνετε το αυτονόητο.

Τοξότης
 Μην αρνηθείτε μια σπάνια πρόσκληση, ακόμα κι αν έχετε σοβαρές αμφιβολίες ως προς το κατά πόσο θα σας φανεί χρήσιμη. Αυτό το διήμερο ενδείκνυται για πειραματισμούς κάθε είδους, Τοξότες. Μην κρατάτε την οικογένεια μακριά σας. Έχετε πολλά να πάρετε από αυτή, αλλά και αρκετά να προσφέρετε. Μια χρόνια διένεξη επιτέλους επιλύεται.

Αιγόκερως
Χωρίς να έχετε κάποια ιδιαίτερη ευθύνη, αυτές τις μέρες εμπλέκεστε σε διενέξεις άσχετες από εσάς, και καλείστε να διαδραματίσετε ρόλο ειρηνοποιού. Κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να κατευνάσετε τα πνεύματα, αλλά μην ξεχάσετε τις δικές σας ανάγκες. Ησυχία στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Αξιοποιήστε τη με λελογισμένο και δημιουργικό τρόπο.

Υδροχόος
Η σεξουαλική σας υπερδιέγερση σας σπρώχνει σε μονοπάτια που ενδέχεται να φανούν επικίνδυνα. Μην κάνετε κάτι τώρα, που θα μετανιώσετε λίγο αργότερα. Συμπεριφερθείτε βάσει λογικής και όχι τόσο βάσει ενστίκτου. Ο Κρόνος δίνει ώθηση σε μια σχέση σας, που τον τελευταίο καιρό είχε παραμεληθεί αρκετά. Κάντε μια προσπάθεια να αναζωπυρώσετε ένα παλιό συναίσθημα.

Ιχθύς
Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Μην υποτιμάτε τη διαρκή προσπάθεια ενός συγκεκριμένου προσώπου να σας προσεγγίσει και να φανεί αντάξιο των προσδοκιών σας. Τώρα είναι η στιγμή να δώσετε μια μεγάλη ευκαιρία σε μια αβέβαιη προοπτική. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, Ιχθείς. Οι σπατάλες θα σας κοστίσουν περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε.

Πηγή: www.lifo.gr