Σελίδες

Τα καλύτερα έρχονται! Πράγματα που μπορείς να κάνεις μετά τις διακοπές!


http://www.galsnguys.gr/wp-content/uploads/2013/09/tumblr_meta_tis_diakopes-495x417.jpg

Διασκέδασες, ήπιες όσες περισσότερες μπύρες μπορούσες, έκατσες ώρες κάτω από τον ήλιο και κυλίστηκες με τις ώρες στην άμμο παίζοντας beach volley.

 Τώρα έχεις γυρίσει στη πόλη, προσπαθείς να χωνέψεις ότι κάθε πρωί πρέπει να πηγαίνεις στο γραφείο και το βράδυ αράζεις στον καναπέ τραβώντας αργά και ηδονικά το δέρμα που έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει στους ώμους σου. Επειδή, η κατάθλιψη μετά τις διακοπές βλάπτει σοβαρά την εμφάνιση και την επιδερμίδα σου, σου προτείνουμε να βάλεις ένα τέλος στα σάπισμα και να αναλάβεις την επαναφορά σου την πραγματικότητα.

φροντίδα μετά τις διακοπές,συμβουλές,grooming,άντρες,περιποίηση,galsnguys,gals and guys

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να αρχίσεις και πάλι να φροντίζεις τον εαυτό σου.
1. Μπες σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, τα λίπη και όλες τις κραιπάλες του καλοκαιριού. Αν αρχίσει το μπακοκοίλι να υποχωρεί θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Για να καταφέρεις αυτό το θεάρεστο έργο χωρίς να πάθεις ατονία και αδυναμία, αναζήτησε ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα. Αυτό, θα σε βοηθήσει, επίσης, να είσαι πιο παραγωγικός στη δουλειά σου και να μην σε παίρνει ο ύπνος πάνω στο PC.
2. Άρχισε να τρέχεις, να κάνεις ποδήλατο, να πηγαίνεις και πάλι γυμναστήριο ή να ανεβαίνεις βουνά. Στη τελική, συνέχισε να κολυμπάς. Με λίγα λόγια κάνε ότι μπορείς για να αρχίσει και πάλι να βράζει το αίμα μέσα σου. Έτσι, θα νιώσεις πιο ζωντανός και υγιής και το σώμα θα αρχίσει να ανακτά τη φόρμα του.
φροντίδα μετά τις διακοπές,συμβουλές,grooming,άντρες,περιποίηση,galsnguys,gals and guys

3. Ξύρισε το μούσι του καλοκαιριού που έχει γίνει τζίβα και δεν σε αφήνει να βρεις από κάτω το δέρμα για να του βάλεις λίγη κρέμα και να το μαλακώσεις. Ξύρισε το να πάει στο καλό και άφησε το να μακρύνει και πάλι σε λίγο καιρό. Ακόμα και το μούσι, θέλει τις διακοπές του.
4. Άρχισε να χρησιμοποιείς και πάλι με συνέπεια τα προϊόντα ενυδάτωσης και καθαρισμού προσώπου. Για ακόμα ταχύτερα αποτελέσματα ανάκαμψης, επισκέψου έναν δερματολόγο και ζήτησε να σου κάνουν ένα βαθύ καθαρισμό. Μη φοβάσαι. Δε θα πονέσει.

5. Πήγαινε στο μπαρμπέρη σου και ρίξε ένα γενναίο κούρεμα. Τη συνέχεια, υποσχέσου στα μαλλάκι και στο τριχωτό σου πως θα επιτρέψεις ποτέ ξανά να τους επισκεφτεί η πιτυρίδα, η ξηροδερμία η τρομακτική τριχόπτωση
.
φροντίδα μετά τις διακοπές,συμβουλές,grooming,άντρες,περιποίηση,galsnguys,gals and guys

Με πέντε απλά πραγματάκια σε κανένα μήνα θα είσαι και πάλι κουκλάκι ζωγραφιστό.
Αν, μάλιστα, ξαναμάθεις τον εαυτό σου να κοιμάται από νωρίς και όχι να περιμένει το ξημέρωμα θα δεις πως και οι κύκλοι θα εξαφανιστούν και οι σακούλες θα μειωθούν και το βλέμμα θα πάψει να είναι εκείνο του πότη ή του αλήτη.

φροντίδα μετά τις διακοπές,συμβουλές,grooming,άντρες,περιποίηση,galsnguys,gals and guys

Θυμήσου τέλος πως για τσιτάτο δέρμα υπάρχουν ακόμα δυο μυστικά: το πολύ νερό και το πολύ σεξ. Το πρώτο βρίσκεται εύκολα. Για το δεύτερο, θα χρειαστεί να σηκωθείς από το καναπέ.

http://www.galsnguys.gr