Σελίδες

Τέλος η Χρυσή Αυγή - Την βγάζουν εκτός νόμου!


Μετά απο 40 χρόνια ρεμούλας, κλεψιάς και ξεπουλήματος Εθνικής κυριαρχίας, το Ελληνικό κράτος επιτέλους έκανε συλλήψεις ενεργών πολιτικών προσώπων αλλά και αρχηγού κόμματος για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα και οι πολίτες της.

Ποια είναι η αλήθεια;


Το σύστημα παίζει τα ρέστα του αφού όλοι εκ των έσω γνωρίζαν οτι στο τέλος του καλοκαιριού το κόμμα της ακροδεξιάς είχε φτάσει κοντά στο 20% (!) και ήξεραν οτι δεν υπήρχε περίπτωση σε ενδεχόμενες εκλογές να σχηματιστεί κυβέρνηση, παρά μόνο με συνεργασία ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ. Σε αυτή την περίπτωση αντιπολίτευση γινόταν η Χρυσή Αυγή!



Το συνταγματικό τόξο δεν το ήθελε φυσικά αυτό και περίμενε την ευκαιρία του, που του δόθηκε με την δολοφονία του Π. Φύσσα. Απο εκείνη την ημέρα με εναν απίστευτο συντονισμό που πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτό το κράτος και με αιχμή τα "δημοκρατικά" δελτία ειδήσεων, όπου ανέλαβαν με μια πρωτοφανή αντικειμενικότητα να την τελειώσουν. Να θυμίσουμε οτι είναι τα ίδια δελτία που υπερασπίζονται με τόσο πάθος σε καθημερινή βάση τα Μνημόνια και τα σκληρά μέτρα λιτότητας εναντίον του λαού.


Την ίδια ώρα ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος δηλώνει οτι οι συλλήψεις είναι στα όρια της νομιμότητας, αφού γίνονται με κυβερνητική πρωτοβουλία και οχι με βάση την σωστή δικαστική διαδικασία.  


Φοβούμαστε οτι ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου αφού η Χρυσή Αυγή ναι είναι ενα φασιστικό κόμμα, αλλά ενα κόμμα που το ψήφισαν δημοκρατικά 500.000 συμπολίτες μας και ενα κόμμα που δεν είχε εμπλακεί σε σκάνδαλα, τουλάχιστον έως τώρα.


Και ο Έλληνας πλέον είναι υποψιασμένος αλλά και αντιδραστικός και δεν καταπίνει οτι του δώσουν έτσι άμασητα. Πολύ περισσότερο όταν μετά απο τα χιλιάδες κακουργήματα (οικονομικά και μη) που έχουν τελεσθεί στη χώρα μας απο πολιτικούς και πολιτικά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη δεν έχει πάει ούτε ένας φυλακή (ακόμη το σκέφτονται για τον Άκη)!


Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr