Σελίδες

Σε ποιο διάσημο ηθοποιό ο συμπρωταγωνιστής του είπε: «Κλείσε το όμορφο στόμα σου και απλά βγάλε την μπλούζα σου»;





Μήπως οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δεν τα πάνε και τόσο καλά; To Ηοllywood είναι μία τεράστια βιομηχανία η οποία έχει άφθονο χώρο για όλους! Και για τους γόηδες και για τους γλυκούληδες γκαφατζήδες! 


 Ένα τέτοιο δίδυμο είναι και οι Seth Rogen και Zac Efron, οι οποίοι συμπρωταγωνιστούν στη νέα ξεκαρδιστική ταινία Neighbors και παρά το γεγονός ότι κινηματογραφικά μισιούνται θανάσιμα, στην πραγματικότητα περνούν τέλεια μαζί!

Σε promo video για την ταινία λοιπόν, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί διαπληκτίζονται, με άφθονη δόση χιούμορ, μιας και δεν μπορούν να συννενοηθούν για το ποιος θα μιλάει και ποιος θα κάνει την γλάστρα! Και ενώ ο Rogen συστήνεται στον κόσμο και αναλύει τον ρόλο του, πετάγεται ο Efron να συμπληρώσει κάτι και έξαλλος ο Rogen τον βάζει στη θέση του: Δεν σου είπα απλά να βγάλεις το μπλουζάκι σου και να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό;
Ο Efron κατεβάζει το κεφάλι και απλά υπακούει στο συμπρωταγωνιστή του, και δημιουργώντας σε εμάς την εντύπωση ότι η ταινία θα είναι το λιγότερο ξεκαρδιστική!