Σελίδες

Crop Tops: Πως να φορέσεις το κοντό μπλουζάκι σου για να μην... εκτεθείς




Έκαναν την είσοδό τους το περασμένο καλοκαίρι και απ' ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Τα κοντά μπλουζάκια παύουν να απευθύνονται αποκλειστικά στις youngsters και κατακτούν τα ladylike σύνολα των fashion personas.


 Εμείς κάναμε την απαραίτητη έρευνα και σας παρουσιάζουμε τους τέσσερις καλύτερους τρόπους για να φορέσετε ένα crop top και να μην εκτεθείτε.
Με ψηλόμεσο παντελόνι: Η μοντέρνα εκδοχή του ανδρόγυνου στυλ. Με πρώτη την Elena Perminova που συνδύασε loose ψηλόμεσο παντελόνι με κοντό μπλουζάκι και Oxford shoes, τo συγκεκριμένο  look φαίνεται να κέρδισε τις style setters, που το προτιμούν και για τις φθινοπωρινές τους εμφανίσεις.
Με circle skirt: Τα crop tops κάνουν update στις κόκτεϊλ εμφανίσεις του χειμώνα και συνδυάζονται με circle skirts σε ρετρό γραμμή. Αν είστε λοιπόν φαν των 50s αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να συντονιστείτε με τη δεκαετία, χωρίς να δείχνετε passe. Ολοκληρώστε το look σας με μυτερές γόβες και καπέλα.
Με pencil φούστα: ΄Το look που απευθύνεται και σε πιο μεγάλες ηλικίες, όπως απέδειξε και η Carine Roitfeld, αν φυσικά διαθέτεται ακόμα τα προσόντα. Επιλέξτε ένα top σε πιο loose γραμμή και φούστα μέχρι το γόνατο σε στενή γραμμή. Η αντίθεση θα σας βοηθήσει να κρύψετε αυτά που θέλετε.
Με twin σύνολα: Η Miroslava Duma το ανέδειξε ως hot look στη μόδα του δρόμου και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε εκτός. Τα total σύνολα στο ίδιο μοτίβο με κοντά μπλουζάκια απευθύνονται στις πιο τολμηρές fashionistas και συνομωτούν για τα statement looks του χειμώνα.
Extra Tip: Για όλα τα πιο πάνω απαιτείται επίπεδη κοιλίτσα!