Σελίδες

Γιατί οι γυναίκες ερωτεύονται τους gay άντρες!
Κάθομαι στον καναπέ με τον κολλητό μου, Roberto, και βλέπουμε για εκατοστή φορά το "My best friend’s wedding". Με έχει αγκαλιά. Του χαϊδεύω το χεράκι. Μου φέρνει χαρτομάντιλα. Του φέρνω ποτάκι και αναστενάζουμε πρίμο σεκόντο.

Ναι, πάντα με τον κολλητό σου αισθάνεσαι άνετα. Ιδίως όταν είναι gay και δεν έχεις να του εξηγήσεις πως νιώθεις, να του απολογηθείς για την ευαισθησία σου και να του εξηγήσεις γιατί νιώθεις μαντάρα που ο Michael προτίμησε την Kimberly από την Julianne.
gay άντρες, gay ανδρες, ερωτευτηκα gay, ο φιλος μου ειναι gay, ο αντρας μου ειναι gay, φιλία ανάμεσα σε straight και gay
Έχω σκεφτεί πολλές φορές αν θα μπορούσα να ερωτευτώ τον Roberto. Και έχω καταλήξει πως αν δεν είχαμε γίνει τόσο γρήγορα πολύ στενοί φίλοι, σίγουρα θα την είχα πατήσει μαζί του.
Ίσως ακούγεται παράξενο μια γυναίκα να ερωτευτεί έναν gay άντρα αλλά συμβαίνει.

Και συμβαίνει και συχνά. Και, μάλιστα, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Κοίτα γιατί..

- Ένας άντρας gay έχει πολύ προσεγμένο στιλ. Προσέχει πολλές λεπτομέρειες που μόνο οι γυναίκες δίνουν σημασία και δεν βγαίνει έξω ποτέ σαν λέτσος.
Εκτός από την κομψή του εμφάνιση, έχει ακόμα και κομψούς τρόπους. Ξέρει πώς να φερθεί σε μια παρέα. Μπορεί να έχει τακτ όταν χρειάζεται. Είναι διακριτικός και δε θα σε φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση.
- Στους gay άντρες αρέσουν πολλά πράγματα που αρέσουν στις γυναίκες όπως η ζωγραφική, η ποίηση, η λογοτεχνία, το θέατρο.
Θα μου πεις, τώρα, ότι και στους άντρες δεν αρέσουν αυτά; Ναι. δεν αντιλέγω. Απλά τους αρέσουν αφού δουν ποδόσφαιρο, χτυπήσουν δυο πιτόγυρα και ρευτούν ένα λίτρο μπύρα.
gay άντρες, gay ανδρες, ερωτευτηκα gay, ο φιλος μου ειναι gay, ο αντρας μου ειναι gay, φιλία ανάμεσα σε straight και gay
- Ενώ ένας gay σπάνια θα αφήσει μια έκθεση γλυπτικής γιατί παίζει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Επίσης, ένας gay ποτέ δε θα αρνηθεί να σε συνοδέψει σε ένα γάμο γιατί έχει Champions League. Και ξέρεις πόσο πολύ πονάει να πηγαίνεις μπουκάλα σε γάμο επειδή ο καλός σου έχει στρωθεί μπροστά στην τηλεόραση και δεν σηκώνεται με τίποτα και για κανένα λόγο από εκεί.
Θέλεις και άλλα;
- Ο gay άντρας θα σε συνοδέψει στα ψώνια σου και θα σου πει ακριβώς τι σου ταιριάζει. Δε θα βαρυγκωμήσει που δε βρίσκεις γρήγορα παπούτσια να αγοράσεις. Θα δεχτεί να κάνεις είκοσι φορές γύρω το εμπορικό για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην αγορά.
- Ο gay φίλος σου, επίσης, θα προσέξει στο δευτερόλεπτο το νέο σου χτένισμα, θα παρατηρήσει το καινούριο σου φόρεμα και θα καταλάβει χωρίς πολλά- πολλά πως άλλαξες άρωμα.
- Ο gay άντρας θα κάνει μαζί σου δίαιτα, θα κόψει μαζί σου το τσιγάρο, θα κάνει μαζί σου συνδρομή στο γυμναστήριο και θα κατανοήσει το λόγο που ένα πεντικιούρ είναι πολύ σημαντικό για να φτιάξει η διάθεση σου. Δε θα σε χλευάσει ποτέ γιατί διαβάζεις τα ζώδια, δε θα σε ειρωνευτεί γιατί ακόμα τηλεφωνείς στην μαμά σου για καληνύχτα και δε θα σου ζητήσει ποτέ να του φτιάξεις τη βαλίτσα.
gay άντρες, gay ανδρες, ερωτευτηκα gay, ο φιλος μου ειναι gay, ο αντρας μου ειναι gay, φιλία ανάμεσα σε straight και gay

Φυσικά, οι άντρες gay έχουν ένα «ελάττωμα» που ισοπεδώνει όλα τους τα πλεονεκτήματα σε μια σχέση.

Δεν κάνουν σεξ με γυναίκες Και εκεί αρχίζουν όλα τα προβλήματα. Γιατί μια γυναίκα που νιώσει έλξη ή έρωτα για έναν gay θα προσπαθήσει αριστοτεχνικά να «ξεχάσει» αυτή τη λεπτομέρεια. Σαν κλασική γυναίκα, μάλιστα, θα θεωρήσει πως μπορεί να αλλάξει τον gay άντρα και να τον κάνει straight. Θα είναι, μάλιστα, σίγουρη πως θα τα καταφέρει και θα ξινίσει που το αντικείμενο του πόθου της δε θα μπορέσει ποτέ να την δει ερωτικά.
Έτσι, θα του την πέσει και θα φάει τα μούτρα της. Με το γάντι, πάντα, αλλά τα μούτρα της θα τα φάει. Και ξέρεις κάτι; Είναι αλλιώς να φας τα μούτρα σου από έναν άντρα που θα σε αφήσει για μια άλλη γυναίκα και αλλιώς για έναν gay που δε θα σε προσέξει καν για χάρη ενός άντρα. Και αυτό γιατί στη πρώτη περίπτωση, ξέρεις πως μπορείς να είσαι μέσα στο παιχνίδι ακόμα και διεκδικώντας ενώ στα δεύτερη περίπτωση είσαι καταδικασμένη να κάθεσαι πάντα στον πάγκο.
Και η θέα από τον πάγκο δεν είναι ποτέ ωραία.
gay άντρες, gay ανδρες, ερωτευτηκα gay, ο φιλος μου ειναι gay, ο αντρας μου ειναι gay, φιλία ανάμεσα σε straight και gay
Το δίδαγμα της μέρας, λοιπόν, είναι πως οι gay άντρες μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι μας φίλοι. Μπορεί να μας χορέψουν τον πιο όμορφο χορό στον γάμο του τύπου που νομίζαμε ότι θα παντρευτούμε εμείς, μπορούν να κάνουν τις πιο όμορφες συζητήσεις και να μας συνοδεύουν στις πιο φανταστικές αναζητήσεις του μυαλού μας αλλά δεν μπορούν να είναι άντρες μας.
Δεν θέλουν, βρε αδερφέ!!!! Μπαααααααα! Ξεκόλλα, λοιπόν, και άρχισε να ξαναθυμάσαι τη μπάλα, τη μπύρα και την μπάκα. Τα τρία «μπ», δηλαδή, του αντρικού μεγαλείου.