Σελίδες

Ένα φιλάκι είναι λίγο... τα 7 καλύτερα είδη φιλιών
Μπορεί στην εφηβεία μας το φιλί να ήταν κάπως υποτιμημένο, αλλά καθώς μεγαλώνουμε αναγνωρίζουμε όλο και περισσότερο την αξία του. Δεν υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από ένα φιλί, αφού από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Αλήθεια, θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία φορά που φιλιόσουν με τις ώρες χωρίς να περιμένεις τίποτα παραπάνω; Αν δεν το κάνεις, ήρθε η ώρα να αναβιώσεις αυτές τις στιγμές!

1. Το πρώτο φιλί
Το πρώτο σου φιλί με κάποιον που είτε σου αρέσει είτε ψάχνεις για ένα αθώο φλερτ είναι απλά τέλειο. Σου δημιουργεί πεταλούδες στο στομάχι κι είναι εκείνο το λεπτό που ξεπερνάς πλέον τα όρια της φιλίας.
2. Το φιλί «το σώμα μου είναι έτοιμο»
Όταν σε αρπάζει ο άλλος και κάνει τα γόνατα σου να τρέμεις. Κι εσύ θέλεις κι άλλο.
3. Το γλυκό/τρυφερό φιλί
Όταν προέρχεται από κάποιον που βλέπεις ερωτικά, δεν είναι και τόσο καλό. Όταν όμως βγαίνεις με κάποιον κι απλά σου δώσει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο ή στο μέτωπο, είναι απλά αξιολάτρευτο. Αυτό είναι από τα φιλιά που δείχνουν ότι ο άλλος νοιάζεται πραγματικά και δεν τα χρησιμοποιεί με απώτερο σκοπό το σεξ.
4. Το φιλί του γάμου
Όσοι το έχουν βιώσει λένε ότι είναι υπέροχη εμπειρία.
5. Το φιλί «μου έλειψες υπερβολικά»
Ή αλλιώς έχω να σε δω τέσσερις μήνες και δεν πρόκειται να σε αφήσω ποτέ!
6. Το φιλί «αναλαμβάνω εγώ»
Όσο ωραίο κι αν είναι να αφήνεσαι στον άλλον, έχει πλάκα να παίρνεις κι εσύ τον έλεγχο που και που. Σαν γυναίκα είναι ωραίο να διεκδικείς και να κάνεις την πρώτη κίνηση. Ανεβάζει την αδρεναλίνη!
7. Το φιλί στη βροχή
Σίγουρα δεν είναι τόσο τέλειο όσο φαίνεται στις ταινίες, αλλά εκείνη την ώρα που είσαι μούσκεμα και κρυώνεις, η ζεστή αυτή αίσθηση του φιλιού θα σε απογειώσει.
joytv.gr