Σελίδες

O ΣΟΚ FM 104.8 (Χαλκίδας) βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2013


 

Το ραδιόφωνο της Χαλκίδας Νο1!
Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκαν στο Gotham City Stage τα πρώτα Social Media Awards 2013 με την υποστήριξη του Marketing Week και του Daily Fax, και παρουσιαστές την Κατερίνα Ζαρίφη και Θανάση Αλευρά, μέσα σε ατμόσφαιρα εορταστική.


Στα συγκεκριμένα βραβεία βραβεύτηκε η καινοτομία, η δημιουργικότητα, η ιδέα μέσα από μια διαδικασία αξιολόγησης με κριτήριο την αποτελεσματικότητα , τα οφέλη, την καινοτομία, την πρωτοτυπία, την αισθητική του αποτελέσματος και την μεθοδολογία που ακολουθήθηκε από τον υποψήφιο.


Ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες συμμετοχές από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους, ο ΣΟΚ FM 104.8 και ο Άρης Λουμάκης βραβεύτηκαν για την αποτελεσματικότερη χρήση προώθησης μιας μάρκας-εταιρείας στο Twitter (Best Overall Brand Presence on Twitter), αποδεικνύοντας έτσι ότι τα social media είναι θέμα ιδέας και δημιουργικότητας.

Το project που βραβεύτηκε αφορά την εφαρμογή που ανέπτυξε η Artcide για λογαριασμό του ΣΟΚ FM 104.8, Ραδιόφωνο στο Twitter – Audience Engagement. H συγκεκριμένη υπηρεσία δίνει την δυνατότητα στον ακροατή να επιλέγει το αγαπημένο του τραγούδι και σε πραγματικό χρόνο να ενημερώνεται από το Twitter, κάθε φορά που ο ΣΟΚ FM 104.8 το μεταδίδει.

Το βραβείο παρέλαβαν για τον ΣΟΚ FM 104.8, οι Νίκος και Γιώργος Καρτελιάς, ιδιοκτήτες της Kartelias Media Group.