Σελίδες

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου





Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 15 Νοεμβρίου.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Συνεχίζετε να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, που βάζετε βαθιά το μαχαίρι και ανακαλύπτετε κάποιους θησαυρούς μέσα σας πολύ προσωπικούς.


Ερωτικά: Η επαφή με τον Σκορπιό σας οδηγεί σε δρόμο πολύ προσωπικό. Πάντως, το νιώθετε ότι είναι η εποχή που αλλάζετε και γίνεστε πολύ πιο συγκρατημένοι σε όλα. Η σοβαρότητα προηγείται.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε έναν αγώνα να βγείτε στην επιφάνεια και αυτό θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή. Ανοίγματα και μάλιστα μέσα από την οικογένεια μπορεί να είναι πιο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία η οποία μερικές φορές σας κρατάει κάπως πίσω. Ο εκνευρισμός που προέρχεται από χειραφέτηση κάποιων προσωπικών θεμάτων ίσως να μην είναι και πολύ γόνιμος.
Ερωτικά: Επειδή είστε αρκετά σοβαροί και συγκρατημένοι σε θέματα έκφρασης πιθανόν να σας αρέσει ένα πρόσωπο και να μην το δείχνετε φοβούμενοι την έκθεση. Όσοι παραμένετε μέσα σε σχέση μπορεί να δυσανασχετήσετε από την συμπεριφορά του άλλου και να μην είστε καθόλου ανεκτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές εκκρεμότητες τις οποίες θα χρειαστεί να λύσετε για να ξεμπλοκάρετε. Όσο παραμένετε ανενεργοί ή στάσιμοι τόσο δεν θα λύνετε τα θέματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε ελαφρώς απομονωμένοι γιατί προσπαθώντας να κάνετε κάποια πράγματα σε πρακτικό επίπεδο ίσως να αντιληφθείτε ότι ο τρόπος που δουλεύετε δεν είναι σωστός. Και μπορεί τελικά να είστε περισσότερο εκλεκτικοί ακόμα και στην επικοινωνία.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα κρυφό πάθος το οποίο ίσως να το κρύβετε λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών. Ο συμβιβασμός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο περιμένετε να γίνει η επανένωση στη σχέση σας με τον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε κάποιες ανάγκες σας και πάνω από όλα θέλετε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να χαραμιστεί σε ανούσιες θεωρίες. Το ρητό σας αυτές τις ημέρες θα είναι «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό που σας βοηθάει να μην δείχνετε εξαρτημένοι ή ακόμα και φοβισμένοι, κυρίως για όλα αυτά που κατέχετε και είστε υποχρεωμένοι να τα συγκρατείτε σε ένα νορμάλ επίπεδο.
Ερωτικά: Έχετε αρχίσει και γίνεστε αρκετά συντροφικοί και αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στις σχέσεις. Η υλική ασφάλεια είναι ο παράγοντας που σας κάνει να αντιδράτε καλύτερα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν συνεχόμενες προοπτικές, αρκεί να έχετε την ευφυΐα να κινηθείτε με τη διαίσθηση, η οποία θα σας δώσει μεγάλη ώθηση. Πιθανόν σήμερα η επιτυχία να προέλθει από τομείς όπου είχατε κινηθεί σωστά.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Σας απασχολούν γενικά θέματα ασφάλειας και προσπαθείτε να εξασφαλίσετε ακόμα και πράγματα που δεν είναι εύκολα για σας. Μπορεί να μην κάνετε συχνά αγορές ρούχων αλλά όταν αγοράζετε είναι ένα και καλό. Για αυτό θα αναζητήσετε την ποιότητα και όχι την ποσότητα.
Ερωτικά: Έχετε εσωτερική ανασφάλεια και ίσως να κάνετε και έντονες ζήλειες στο πρόσωπο που είστε μαζί. Το καμπανάκι του έρωτα μπορεί να κτυπήσει ξαφνικά μ' έναν Ταύρο και μπορεί να δοκιμαστείτε αρκετά από αυτή την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να προχωρήσετε, για αυτό βουτάτε στα βαθιά. Το θέμα ενός ακινήτου που σας απασχολεί ίσως να δείτε σήμερα ότι έχει μια στασιμότητα. Δεν χρειάζεται όμως να χάσετε την εσωτερική σας δύναμη η οποία είναι τεράστια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα, κυρίως οι γεννημένο το τρίτο δεκαήμερο. Και τελικά αν το κάνετε με το χέρι στην καρδιά θα δείτε ότι στην πορεία της ημέρας θα έχετε κάποια καλά αποτελέσματα. Πάνω από όλα θα νιώσετε πολύ καλά.
Ερωτικά: Είστε γενικά εκκεντρικοί γιατί είναι από τις λίγες φορές ξεπερνάτε τον εαυτό σας και κάνετε πράγματα τα οποία μπορεί να εκπλήξουν ακόμα και εσάς. Ο Κριός και ο Υδροχόος είναι άτομα που ίσως να σας ξεσηκώσουν περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας υπόθεσης που εδώ και καιρό μπορεί να φοβόσαστε. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σας να έχετε μεγαλύτερη ετοιμότητα αλλά και σωστή κρίση εκεί που έχετε αδικηθεί.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε σε μια φάση που ακόμα κι αν επαναστατήσετε ίσως να μην υπάρχει διέξοδος στο πρόβλημά σας. Μπορεί δηλαδή να έχετε έναν έντονο εκνευρισμό και να ξεσπάσετε στα πολύ κοντινά σας άτομα. Επίσης, κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρετε και θα κινηθείτε έντονα ίσως να πέσουν τελικά στο κενό.
Ερωτικά: Υπάρχει μια αντιπαράθεση και πιθανόν να έχετε ένα παράπονο από την πλευρά σας. Η διάθεση σας να αποδεσμευτείτε από ένα κομμάτι του παρελθόντος ίσως σας δώσει την άνεση να ξεκόψετε άμεσα. Ο Κριός είναι κοντά σας αλλά νιώθετε έντονη πίεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να σας ξεχωρίζουν και να γίνεστε το επίκεντρο, για αυτό ίσως να δείξετε τα δόντια σας σε κάποια πρόσωπα που δεν σας υπολογίζουν. Η αυθεντικότητα πάντως μετράει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλετε να κάνετε κάτι το πολύ διαφορετικό για αυτό ίσως να πιέσετε τον εαυτό σας να αποδείξει ότι μπορείτε να ξεχωρίσετε σε κάτι που οι άλλοι δεν το περιμένουν. Πάντως υπάρχει έντονη τάση για μοναχικότητα αλλά και τάσεις αρχηγίας από την πλευρά σας. Η εξεζητημένη εμφάνιση θα μετρήσει.
Ερωτικά: Έχετε γενικά προβληματιστεί γιατί όταν αγχώνεστε δεν νιώθετε και πολύ καλά μέσα στην σχέση σας. Και αυτές τις ημέρες νιώθετε μια εσωτερική ένταση που δεν βοηθάει να υπάρξει αρμονία. Η επαφή με έναν Κριό από τον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να πέσει στο κενό τουλάχιστον για σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα τολμηρό, ίσως να αποδεσμευτείτε από ένα κομμάτι που σας κρατάει πίσω. Μην αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια. Πάρτε πρωτοβουλίες και μην φοβόσαστε να κάνετε τα όνειρά σας, έστω κι αν είναι τολμηρά. Τουλάχιστον προσπαθήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε πάρα πολύ φορτσάτοι και θέλετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες οι οποίες πιθανόν να σας αποδεσμεύσουν από κάποιες δυσκολίες. Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ δυναμική και εκρηκτική και σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητοι.
Ερωτικά: Θέλετε να πείτε κάποια πράγματα που ίσως θα σας κάνουν να φαίνεστε πάρα πολύ τολμηροί. Πριν όμως κάνετε ένα βήμα προς ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει ακόμα σχέση μεταξύ σας, να μετρήσετε και πάλι τα αισθήματά σας. Γιατί πιθανόν να μην πάρετε σήμερα το αποτέλεσμα που περιμένετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέματα οικονομικά που έχετε αναβάλει θα ξαναβγούν στην επιφάνεια και σίγουρα θα ψάξετε να βρείτε λύσεις, είτε μόνοι σας είτε μέσω ενός πολύ στενού συνεργάτη που πιθανόν να είναι Κριός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να είστε ελαφρώς αναστατωμένοι γιατί έχετε ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας οτιδήποτε έχετε και σας βαραίνει. Η εμφάνισή σας μπορεί να είναι αρκετά εντυπωσιακή και ίσως ξεπεράσετε κάποιους ηθικούς φραγμούς σας.
Ερωτικά: Βγάζετε τις ανάγκες σας στην επιφάνεια και αυτό σίγουρα θα σας δώσει ένα άλλον αέρα. Μπορεί να μην υπάρχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον θα μάθετε να εκφράζετε τα δικά σας θέλω. Η επαφή με Κριό μπορεί να είναι κάπως άστοχη ή να πέσει στο κενό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναβαθμίζεστε σε επίπεδο επαγγελματικό, αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σας να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Υπάρχει βέβαια μέσα σας έντονη ανυπομονησία και πιθανόν ένας εκνευρισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ φορτσάτοι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Θέλετε, δεν θέλετε, θα αναμειχθείτε σε θέματα φίλων και ίσως να πιέσετε καταστάσεις οι οποίες τελικά δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που περιμένετε.
Ερωτικά: Η σφοδρότητα των συναισθημάτων σας πιθανόν να σας παρακινήσει και να φαίνεστε περισσότερο θερμοί απ' ότι δείχνετε άλλες φορές. Η φιλική παρουσία ενός ατόμου μπορεί να μετατραπεί ξαφνικά σε κάτι πολύ ερωτικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις περισσότερο ξεκάθαρες, γιατί θέλετε να ξεμπλέξετε από κάποια πράγματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε στο παρόν. Αλλά καλό είναι οτιδήποτε κάνετε να το συνεχίσετε, άσχετα από τις συνθήκες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να ξεμπλέξετε από πράγματα που σας πιέζουν. Σήμερα ίσως γίνετε ελαφρώς επιθετικοί αλλά και πιο δυναμικοί. Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσετε μ' έναν τρόπο τη θέση σας για να μην υπάρχουν μπερδέματα που θα σας τρώνε τον χρόνο άδικα.
Ερωτικά: Είστε έντονα δραστήριοι και γι' αυτό, χωρίς να το καταλάβετε, θα βρεθείτε στο πλευρό ενός προσώπου που πιθανόν να είναι Κριός ή Ζυγός. Αν το χειριστείτε σωστά δεν θα χαθείτε μετά από αυτή την πρώτη επαφή. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάπως θα δικαιωθείτε γιατί έχετε κατά νου πως θα προστατέψετε τα συμφέροντά σας. Οι συνεργάτες ή τα άτομα που έχετε γύρω σας πιθανόν να μην είναι πρόθυμοι να βάλετε κοινούς στόχους και, ως εκ τούτου, θα αναγκαστείτε να πιέσετε τις καταστάσεις.

Πηγή: astrology.gr