Σελίδες

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας




Άλλη μια νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά σήμερα με ταινίες που περιμέναμε πώς και πώς, όπως η «Diana» με τη Naomi Watts και η πολυδιαφημιζόμενη «The Hunger Games: Φωτιά» με την Jennifer Lawrence. Ας τις δούμε όμως όλες με τη σειρά:


Diana
Ο σκηνοθέτης εστιάζει στα δύο τελευταία χρόνια της ζωής της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας, παρουσιάζοντας μια μυστική ερωτική σχέση με τον Πακιστανό καρδιοχειρουργό Hasnat Khan.
Σκηνοθεσία: Oliver Hirschbiegel
Παίζουν: Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge

The Hunger Games: Φωτιά (The Hunger Games: Catching Fire)

H Katniss Everdeen και ο Peeta Mellark γίνονται στόχοι της Capitol μετά τη νίκη τους στους 74ους Αγώνες Πείνας. Κατά τη διάρκεια της «Περιοδείας της Νίκης» που πραγματοποιούν σε όλες τις περιφέρειες της Panem, θα ξεσπάσει επανάσταση σε όλες τις περιφέρειες.
Σκηνοθεσία: Francis Lawrence
Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth

Η Τέλεια Ομορφιά (La grande bellezza)

O Jep Gambardella είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο έπακρο την πλούσια νυχτερινή ζωή της Ρώμης για πολλές δεκαετίες. Ένα ισχυρό σοκ όμως από το παρελθόν, τον κάνει να αναρωτιέται στα 65α γενέθλιά του για τη ματαιότητα της ζωής που επέλεξε.
Σκηνοθεσία: Paolo Sorrentino
Πρωταγωνιστούν: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli

Ο Άνθρωπος Που Πούλησε Τον Κόσμο (The Fifth Estate)

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία εκθέτει την εξαπάτηση και τη διαφθορά της εξουσίας, που κατάφερε να μετατρέψει αυτή την άγνωστη ιστοσελίδα σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες των τελευταίων ετών καθώς επίσης και τον ιδρυτή της σε ήρωα.
Σκηνοθεσία:Bill Condon
Πρωταγωνιστούν: Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl, Carice van Houten

Ραγισμένα Όνειρα (The Broken Circle Breakdown)

H Elise και o Didier ερωτεύονται με την πρώτη ματιά, παρά τις διαφορές τους. Αυτός μιλάει, εκείνη ακούει. Είναι ένας ρομαντικός άθεος, είναι μια θρησκευόμενη ρεαλίστρια. Όταν η κόρη τους όμως αρρωσταίνει σοβαρά, η αγάπη τους δοκιμάζεται.

Ο Gummy Bear Σώζει τον Άι Βασίλη (Gummibar – The Yummy Gummy Search For Santa)


Ο Άγιος Βασίλης εξαφανίζεται και ο Gummy Bear αναλαμβάνει μαζί με τους φίλους του να εξιχνιάσει την υπόθεση. Ανακαλύπτει, ότι ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται σε ένα νησί, κοντά στο Νησί των Χριστουγέννων όπου συνηθίζει να κάνει τις διακοπές του, μαζί με έναν εξωγήινο που τον έχει ξεγελάσει, θέλοντας να τον μεταφέρει στον πλανήτη του. Ο Gummy θα κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει μαζί του τον Άγιο Βασίλη, προκειμένου να μοιραστούν εγκαίρως τα δώρα στα παιδιά.