Σελίδες

Μόδα ή αρρωστια;




 Ήταν αιρετικό, μασήθηκε απο το mainstream και προσεχώς θα έχει την τύχη της χρησιμοποιημένης τσίχλας.


Το επάγγελμα του μέλλοντος ξέρετε ποιο είναι; Αφαιρετής τατουάζ. Όλα ξεκίνησαν όταν οι stars έκαναν ένα τατουάζ, το ένα έφερε το άλλο και φτάσαμε να λέμε τατουάζ μανίκι. Τι να την κάνουμε την μπλούζα αφού έχουμε την ζωγραφιά στο στήθος, στα χέρια, στα πόδια στην πλάτη και στον κ@#! παντού τατουάζ. Άρχισε σαν δείγμα ασυμβίβαστης γενιάς, έγινε μόδα και τείνει να γίνει κινητή διαφήμιση και αυτό επειδή στην Αμερική πέρσυ η HBO διαφήμισε το Game of thrones πάνω σε ανθρώπους. Η μόδα αυτή ήταν κάποτε αυθεντικό περιθώριο, ρετσινιά του φυλακισμένου, του ναυτικού η όπως τους λένε η μαμάδες μας των "αλητών". Το τατουάζ είναι πλέον in, must, άνδρες γυναίκες κάνουν τατουάζ για να είναι μέσα στην μόδα για μια φωτογραφία ρε φίλε στο instagram να νιώσω λίγο Justin Bieber . Όλοι οι παππούδες του μέλλοντος θα μετράνε τατουάζ.
Άραγε είναι ωραίο η όχι;


O Τζόνι Ντεπ, ο οποίος μετράει 25 τατουάζ στο φωτογενές κορμί του το είχε θέσει πολύ εύστοχα απο το 1993 όταν είχε 8 τατουάζ "το να κάνεις τατουάζ είναι σαν να κρατάς ημερολόγιο".
Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν γιατί να κάνεις τατουάζ που θα το μετανιώσεις σίγουρα! Μέχρι και η φωτογραφία προφίλ μας στο facebook ούτε βδομάδα δεν κρατάει γιατί την βαριόμαστε εμείς οι social  holic.

Αυτά...... με αγάπη μέχρι το επόμενο post μου....
Α !!! δείτε την φωτογραφία με το καινούριο μου τατουάζ στο instagram (γέλια)..

Αναστάσης.