Σελίδες

H Abercrombie & Fitch ξεκινάει να βγάζει μεγαλύτερα νούμερα για πρώτη φορά!Πριν μερικά χρόνια, ο CEO του brand Abercrombie & Fitch, Mike Jeffries, είχε κάνει μία δήλωση που τόνιζε πως η συγκεκριμένη μάρκα απευθύνεται μόνο σε cool ανθρώπους και πως θέλει να ψωνίζουν από το brand μόνο αδύνατοι και όμορφοι άνθρωποι.
Φυσικά η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και διαμαρτυρίες, ενώ το brand άρχισε να χάνει ολοένα και περισσότερους οπαδούς! Ο λόγος ήταν πως περιλαμβανε μόνο πολύ συγκεκριμένα είδη ρούχων, και πλέον ο κόσμος και κυρίως οι έφηβοι προτιμούσαν να πηγαίνουν σε καταστήματα τύπου Forever21 και H&M που τους έδιναν μεγαλύτερη ελευθερία σε διαφρετικά στυλ.

Πλέον το brand ανακοίνωσε πως ξεκινάει επιτέλους να βγάζει και μεγαλυτερα νούμερα, ενώ πρόκειται να επεκτύνει τη γυναικεία συλλογή σε περισσότερα στυλ και ρούχα, ενώ θα προσθέσει και παπούτσια!


Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν αυτή η κίνηση της Abercrombie & Fitch θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αν θα προσελκύσει και πάλι το μεγάλο κοινό που είχε κάποτε!