Σελίδες

Άντρες με στιλ ή αλλιώς το νέο street style
 Αυτή η εποχή είναι μια μεταβατική περίοδος. Οι περισσότεροι μαζεύουν τα καλοκαιρινά και αρχίζουν να κατεβάζουν τα χειμερινά.
Το καλό με την αντρική γκαρνταρόμπα, είναι ότι αν έχετε μερικά βασικά αντικείμενα, τότε μπορείτε να παίξετε γύρω από αυτά, προσθέτοντας ένα ή δύο κομμάτια κάθε εποχή.
Το πρώτο street style είναι casual: Total look σε ναυτικό μπλε. Το Ναυτικό μπλε ταιριάζει σε όλους, κάνει κάποιους να μοιάζουν πιο μαύρισμενοι και άλλους πιο ξανθούς. Συνδυάζεται και φέτος με καφέ ζώνη και ένα καφέ ζευγάρι μποτάκια, που ήταν στη μόδα απο πέρυσι.
ανδρικό street style,ανδρικο στυλ,ανδρικο στιλ,street style,αντρική μόδα,hm,h&m,zarra man,αντρικά ρούχα,street style men,τάσεις μόδας
Το δεύτερο street style είναι ροκ casual και chic. T-Shirt με στάμπα, μπορείτε να εκτυπώσετε το δικό σας, και μια ζακέτα. Οι ζακέτες είναι πολύ χρήσιμες από τώρα και στο εξής. Εάν φοράτε μια ελαφριά ζακέτα, αφήστε την ξεκούμπωτη όπως στην εικόνα. Οι χοντρές, χειμωνιάτικες ζακέτες είναι καλυτερα να παραμένουν κουμπωμένες. Ο λόγος είναι ότι οι ελαφριές ζακέτες κουμπώμενες,  πιθανότατα θα αφήσουν κενά μεταξύ των κουμπιών. Κανείς δε θελει να μοιάζει σαν να πάχυνε! Αυτο δεν ισχυεί στην περίπτωση με τις χοντρές ζακέτες, μιας και το υφασμα θα κρατήσει τα κουμπιά και τα ενδιάμεσα κενά κλειστά. Το ποντικί-γκρι χρώμα σε συνδυασμό με τα καφέ παπούτσια και τσάντα είναι καταπληκτικά.
street style,αντρική μόδα,hm,h&m,zarra man,αντρικά ρούχα,street style men,τάσεις μόδας,galsnguys,gals and guys
Το επόμενο street style είναι μοντέρνο και κατάλληλο για business. Ένα πουκάμισο με γραβάτα και ζακέτα, συνδυασμένο με τα αγαπημένα σας chinos ή ακόμη και με το αγαπημένο σας τζιν θα είναι τέλειο. Τα chinos ήταν πολύ στη μόδα αυτό το καλοκαίρι και μπορείτε ακόμα να τα βρείτε για το χειμώνα, σε διαφορετικα χρώματα!
street style,αντρική μόδα,hm,h&m,zarra man,αντρικά ρούχα,street style men,τάσεις μόδας,galsnguys,gals and guys
Τελευταίος, αλλά διόλου ασήμαντος, ο τύπος που οι περισσότερες γυναίκες θα έλεγαν το μεγάλο «Ναι». Το ντύσιμο του είναι πολύ απλό και κομψό: ένα Ναυτικό/μαύρο κοστούμι με ένα άσπρο ανοιχτό πουκάμισο. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά; Δεν φοράει γραβάτα αλλά ένα μαντήλι στη τσέπη, ξύλινα γυαλιά ηλίου με σκοτεινούς καθρέφτες, καφέ παπούτσια και τσάντα στην ίδια απόχρωση. Διαχρονικό ντύσιμο, κομψό και με πολύ στυλ.
street style,αντρική μόδα,hm,h&m,zarra man,αντρικά ρούχα,street style men,τάσεις μόδας,galsnguys,gals and guys
Εσείς ποια πρόταση προτιμάτε;