Σελίδες

Το Ejekt Festival γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του με τους KasabianΤο φεστιβάλ ανακοινώνει και επίσημα την επιστροφή των Βρετανών στην Αθήνα25 Iουνίου 2014
Πλατεία Νερού - Φάληρο

Ejekt Festival

Kasabian

Το Ejekt Festival γιορτάζει τα δέκατα γενέθλιά του με τους Kasabian!

Το 2014 το Ejekt Festival συμπληρώνει δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας. Στο διάστημα αυτό, πέρασαν από την σκηνή του ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής και καθιερώθηκε στην συνείδηση του συναυλιακού κοινού της χώρας ως ο απόλυτος καλοκαιρινός μουσικός προορισμός.

Η επετειακή φετινή εκδοχή του φεστιβάλ δεν θα μπορούσε παρά να περιλαμβάνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα: οι Kasabian επιστρέφουν στη σκηνή του Ejekt δύο χρόνια μετά την θριαμβευτική, πρώτη εμφάνισή τους μπροστά στο ελληνικό κοινό που δίκαια θεωρήθηκε ως η εμφάνιση της χρονιάς.

Το εξαιρετικά επιτυχημένο συγκρότημα από την Μεγάλη Βρετανία κλείνει φέτος δέκα χρόνια δισκογραφικής παρουσίας και θα το γιορτάσει με μεγάλες συναυλίες σε πόλεις όπου λατρεύτηκαν, ανάμεσα στις οποίες και η Αθήνα. Στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος, θα παρουσιάσουν επί σκηνής όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και τον νέο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα για το Ejekt Festival 2014.

Εισιτήρια:
Τα 500 πρώτα εισιτήρια πωλούνται στην ειδική τιμή των 28 ευρώ σταwww.ticketarena.grwww.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots.

Πληροφορίες: www.ejekt.grwww.detoxevents.gr, 210-9636845

Δελτίο Τύπου


rocking.gr