Σελίδες

Τι λένε τα άστρα σήμερα: 06/01/2014





Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλη μια και σήμερα και αργίες, τέλος! Νομίζω τα κάναμε όλα τις ημέρες αυτές, κοιμηθήκαμε, φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε και είδαμε και τις χριστουγεννιάτικες ταινίες.. επί δυο παρακαλώ πολύ, από το κάθε κανάλι, έτσι για να τις εμπεδώσουμε, γιατί του χρόνου να είμαστε καλά, ίσως η τρόικα να μας έχει πάρει και τις τηλεοράσεις, ιδιαίτερα εάν το κάθε σπίτι έχει πάνω από μια!

Υπερβολή, μια στο σαλόνι για όλη την οικογένεια, όπως στη δεκαετία του 50'.
Αθήνα η πόλη των έντονων αντιθέσεων! Πλούσιοι και Φτωχοί, ο στόχος επετεύχθη! Βγαίνεις στη Κηφισίας και οι λιμουζίνες εξακολουθούν να βολτάρουν επιδεικτικά και μπαίνεις στα στενά της πόλης και βλέπεις άστεγους, σε γωνιές απίστευτες και σε πιάνει η ψυχή σου!  Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία, το ένιωσα όλο αυτό στο πετσί μου, όμως δε περίμενα ποτέ να γίνει και η Ελλάδα έτσι! Σε μια βόλτα μου στη πανέμορφη Μασσαλία, σε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι, οι μισοί έκαναν βόλτα με γούνες και ζεστά αξεσουάρ και οι υπόλοιποι ήταν ξυπόλητοι και ζητούσαν το αυτονόητο, λίγη ανθρωπιά και ένα πιάτο φαί! Ταρακουνήθηκε όλο μου το είναι, απόρησα, ρώτησα, το γιατί..??
Και ήρθε η απάντηση με τα χρόνια.. πόσο λυπάμαι για αυτό..

Κριός
Δεν έχει καμία σημασία για εσάς, εάν σήμερα είναι αργία! Υπερεκτιμήσατε το χρόνο σας και όσο και αν θέλετε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις που έχετε, δε θα τα καταφέρετε και τόσο! Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στο ταίρι σας εάν υπάρχει, γιατί έχετε παράπονα που πρέπει να ειπωθούν! Σίγουρα θα περάσει το δικό σας, αν το κάνετε με το γνωστό Κριαρίστικο τον τρόπο! Ύπουλα, εν ολίγοις! Με όσο λιγότερο κόσμο βρεθείτε, τόσο το καλύτερο! Αλλιώς, να είστε έτοιμοι για τα πάντα!

Ταύρος
Μια μέρα που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, όλων των ειδών θα έλεγα.. Καλά θα κάνετε να παραμείνετε σχετικά μαζεμένοι και συγκρατημένοι, εύκολο αυτό για εσάς και να προσμένετε υπομονετικά για αυτό που θα έρθει! Ίσως να είναι επαγγελματικό το ζητούμενο, ίσως και ερωτικό, πάντως εάν κρατήσετε χαρακτήρα, κάτι θα σας αποκαλυφθεί που θα νιώσετε επιτέλους ότι οι προσπάθειές σας έχουν πιάσει τόπο! Οι δεσμευμένοι αφήστε τα νευράκια και μονιάστε.. Όσο μπορείτε φυσικά!

Δίδυμος
Βιάζεστε χρυσά μου για τα πάντα, κυρίως όμως για θέματα δουλειάς και χρημάτων! Καλά θα κάνετε πριν κλείσετε την οποιαδήποτε συμφωνία ή πριν πείτε το ναι να είστε απολύτως σίγουροι γιατί δεν είναι όλα όπως τα φαντάζεστε! Είπαμε είναι μια καλή χρονιά για εσάς, πρέπει να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι, αλλά εάν περιμένατε τόσο καιρό για μια καλή ευκαιρία, ας περιμένετε λίγο ακόμα! Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε για τον εαυτό σας και συζητήστε το όλο αυτό με τους δικούς σας ανθρώπους! Θα βρείτε λύσεις από το πουθενά!

Καρκίνος
Κάντε τα μπάνια σας, φορέστε τα αρώματά σας, ανάψτε κεριά σε όλο το σπίτι και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα! Να μια φοβερή ημέρα για εσάς, που ναι η φαντασία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για αυτό προετοιμάστε το σκηνικό από νωρίς το πρωί! Δε πρέπει κανείς και τίποτα να μπει εμπόδιο στα πονηρά σχέδιά σας! Κλείστε το τηλέφωνο και εξαφανιστείτε από τα κοινά!! Οι μοναχικοί της παρέας, για ξεπορτίστε, για χαμογελάστε λιγάκι, γιατί και για εσάς, κάτι καλό μπορεί να προκύψει..!!

Λέων
Μήπως έφτασε ο καιρός να γίνει το δικό σας χατίρι, έτσι για αλλαγή; Μέρα παράξενη και λίγο χαζοχαρούμενη για εσάς, αφού ακόμα βρίσκεστε σε εκείνο το νησί και δε λέει να χειμωνιάσει για εσάς, με τίποτα! Κρατήστε το όσο μπορείτε, ας είστε αισιόδοξοι, άλλωστε θα έρθει και ο Δίας σε μερικούς μήνες, θα συμβούν όλα τα θαύματα μαζεμένα τότε! Δώστε όμως λίγη προσοχή σε θέματα δουλειάς, γιατί οι ευκαιρίες τώρα θα δοθούν, για να μεγαλουργήσετε αργότερα! Τα λεφτά που σας οφείλουν ή μια αύξηση μη ξεχάσετε να ζητήσετε..!!

Παρθένος
Και εκεί που θα είστε στο οικογενειακό τραπέζι επάνω, θα σας κάνουν μια πρόταση που τρομερή και φοβερή για να είναι αληθινή! Ακούστε με προσοχή τι έχουν να σας πουν και αν όντως αξίζει το κόπο, μη το σκεφτείτε καν! Η ημέρα από μόνη της κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη, κάτι θα συμβεί που θα ξελασπώσετε, είτε με μια νέα δουλειά, είτε με το να σας επιστρέψουν κάτι ξεχασμένα δανεικά! Ας έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, γιατί όλα θα παίζουν σήμερα, προς όφελός σας φυσικά!!

Ζυγός
Κάτι έχει συμβεί που σας έχει κάνει και έχετε στραβώσει αρκετά! Κάποιος από τη δουλειά σας ξενέρωσε; Ένα αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο εφικτό όσο νομίζατε; Πάντως περπατάτε σε τεντωμένο σχοινί όλες τις ημέρες αυτές και από τη μια θέλετε να τα σπάσετε όλα, από την άλλη απλά κάνετε υπομονή! Σήμερα θα ακούσετε κάτι επιπλέον, που θα ρίξει λάδι στη φωτιά και πραγματικά κάποιος να σας συγκρατήσει! Δώστε ουσιαστική σημασία στη δουλειά σας και αφήστε τους συναισθηματισμούς στην άκρη..

Σκορπιός
Νομίζω ο Κρόνος ή κοιμήθηκε ή κοιτάζει αλλού, έστω για λίγο, που σημαίνει ότι θα πάρετε μια ανάσα από όλα σήμερα τουλάχιστον! Αφήστε λίγο τη γκρίνια και τη μουρμούρα στην άκρη και ανοίξτε τους ορίζοντές σας! Κάτι θα συμβεί, κάποιον θα συναντήσετε που ουσιαστικά θα είναι τόσο μαγικό, αφού θα σας δώσει κίνητρο για τους επόμενους μήνες! Δεν αρνιόσαστε τίποτα, συλλέξτε πρώτα τις πληροφορίες που χρειάζεστε και κινείστε αναλόγως! Ερωτικοί καυγάδες, συμβαίνουν και αυτοί!!

Τοξότης
Μέρα που θα ανεβάσετε πίεση με τους πάντες και τα πάντα! Βασικά έτσι είναι τα οικογενειακά τραπέζια, ή τα φιλικά, για αυτό ότι και αν ακούσετε, ψυχραιμία! Μη ξεχνάτε ότι ο καθένας είναι διαφορετική προσωπικότητα, ότι η συνάντηση η σημερινή είναι εντελώς προσωρινή και ότι η άποψή σας, ας παραμείνει για τον εαυτό σας, τουλάχιστον εάν θέλετε η ημέρα σας να κυλήσει ήρεμα! Κανείς δε πρόκειται να αλλάξει μέσα σε λίγες ώρες και ούτε θα είναι αυτός ο σκοπός της μάζωξης! Για αυτό πάρτε το ως καλαμπούρι και βάλτε Χ στο κάθε μουρόχαβλο!!!

Αιγόκερως
Μια που μπήκε η νέα χρονιά, μια που ήρθε και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, να ο ερωτικός και παθιασμένος Αιγόκερως, ετοιμαστείτε να βγάλετε το αγρίμι από μέσα σας! Τι να πω, μέρα άκρως ερωτική, για αυτό φτιάξτε κατάσταση στο σπίτι, διώξτε τα παιδιά σε παππούδες εάν μπορείτε και θυμηθείτε λίγο τα νιάτα σας!! Αν είστε στη κατηγορία των wild τότε δε χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις!! Αφήστε για λίγο τις επαγγελματικές σας ανησυχίες στην άκρη!! Σας ρίχνουν τη λίμπιντο.. μέρες που είναι..

Υδροχόος
Τη μια ώρα θα πετάτε στα σύννεφα από χαρά και ευτυχία και την άλλη θα δαιμονίζεστε με διάφορα επαγγελματικά ζητήματα! Βαθιές ανάσες και ψυχραιμία! Όλα μια χαρά είναι, πετύχατε τους στόχους σας, τώρα απλά θα βάλετε νέους, πιο λογικούς για την εποχή που ζούμε! Βασικά εκεί που σταματούν οι άλλοι, εκεί παίρνετε εμπρός και σήμερα παίζει να μαζέψετε την ομάδα σας, για να οργανωθείτε λίγο καλύτερα! Μη περιμένετε και οι άλλοι να έχουν τις ίδιες ορέξεις με εσάς.. γλυκά μου, παράλογα.. πλασματάκια..

Ιχθύες
Ναι εσείς είστε από τα ζώδια που πραγματικά τις ημέρες αυτές θα πρέπει να έχετε λιώσει στον ύπνο και το φαί! Ξεκούραση χρειάζεστε σωματική και ψυχική, για να μπορέστε να πάρετε τα επάνω σας! Αφήστε τις αρνητικές τις σκέψεις, να τις πάρουν τα γκρίζα σύννεφα μακριά και βάλτε μπροστά τη φαντασία σας να δουλέψει! Ξεκινήστε δυναμικά, με νέα όνειρα, νέους στόχους και μη βάζετε τη λέξη, «μπορεί» ή «αλλά», απλά κάντε την αρχή! Οτιδήποτε δημιουργικό, θα φέρει την επιτυχία που αποζητάτε!!

athensmagazine.gr