Σελίδες

Βροχερά Ζώδια: 28/01/2014





Αστρολογικά Tips Ημέρας Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Τα θέματα που αντιμετωπίζεις στο γραφείο είναι κλασσικά κι ούτε καν εικονογραφημένα και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι χρειάζονται και μία κλασσική προσέγγιση, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Επιστράτευσε την φαντασία σου και την διαίσθησή σου γιατί κάτι μου λέει ότι κάτω από την επιφάνεια κρύβονται πιο περίπλοκες καταστάσεις.

Ταύρος

Μπορεί να φοράς τον μανδύα του χόμπι και της «ελεύθερης ασχολίας» σε κάποια πράγματα που κάνεις, αλλά σήμερα καλά θα κάνεις να αναρωτηθείς μήπως εντέλει είναι πιο σημαντικά από ότι σε αφήνεις να νομίζεις για την εξέλιξή σου. Εάν χρειάζεσαι μία ξένη γλώσσα, μία καινούρια δεξιότητα ή κάποια ανοίγματα σε καινούριους χώρους, καιρός να το σκεφτείς σοβαρά.

Δίδυμοι

Τα μάτια σου δεκατέσσερα στο που πάνε τα χρήματα που διαχειρίζεσαι στην δουλειά, γιατί σήμερα έχεις μία άλφα επιρρέπεια σε λάθη του τύπου. Πέραν τούτου, η διάθεσή σου για φλερτάκια και ταβερνούλες με κρασάκι και ευχάριστες κουβέντες και βεβαίως, βεβαίως περιποιημένα κρεβάτια συνεχίζεται αμείωτη. Προσπάθησε μόνο να κρατήσεις ένα στοιχειώδες μέτρο.

Καρκίνος

Δεν θα στο χαλάσω. Θέλεις ντε και καλά να είσαι ζευγαρωμένος και μάλιστα βρίσκεις και πολύ εξαντρίκ και πειστικές δικαιολογίες ακόμη κι αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι από ακατάλληλος μέχρι εξοντωτικός. Δεν πειράζει, αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις, αλλά οφείλω να σου πω ότι το ροζ γυαλί σου σήμερα θυμίζει κάτι σε πατομπούκαλο.

Λέων

Η μέρα χρειάζεται ψυχραιμία ακόμη κι αν βλέπεις την λίστα με τις υποχρεώσεις να αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Λεπτολόγησε όσο μπορείς, βγάλε όσο πιο πολλές δουλειές μπορείς από την μέση και κυρίως προσπάθησε να βασίζεσαι το κατά δύναμη στις δικές σου οικονομικές πλάτες ώστε εάν τελικά έρθει η όποια έξωθεν ενίσχυση να είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

Παρθένος

Σήμερα και οι συνάδερφοί σου, αλλά και ο σύντροφός σου καλά θα κάνουν να σε αμολήσουν λυτό και να σε αφήσουν να κάνεις πραγματικά ότι σου κατέβει γιατί είσαι σε μία απίθανη κατάσταση που μπορείς να συνδυάσεις δημιουργικότητα, φαντασία και την παροιμιώδη τελειομανία σου για να φτιάξεις the stuff of dreams. Να τους το πεις.

Ζυγός

Προσπάθησε να συγκεντρωθείς λίγο σε πέντε πραγματάκια που χρειάζεται να κάνεις στο σπίτι για να διαφυλάττεις την ειρήνη όπως σκουπίδια, βάρδιες τηλεκοντρόλ, πλυντήριο, αλλαγή λάμπας κτλ κτλ. Θα σώσεις τον εαυτό σου από πολλά και φυσικά θα στρώσεις και το κατάλληλο χαλί για να εκτονώσεις την ερωτική σου διάθεση η οποία δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Σκορπιός

Επειδή αν δεν τα πεις οσονούπω θα εκραγείς κι αν τα πεις οσονούπω θα σε αποκληρώσουν ή θα σε μισήσει ο στενός σου κύκλος και κανά δύο συγγενείς τρίτου βαθμού, δοκίμασε να το ρίξεις στο γράψιμο ή να τα πεις σε κάποιον άσχετο που θα έχει κι αυτός το κάρμα του να πληρώσει για να τύχει να βρεθεί δίπλα σου σήμερα.

Τοξότης

Νομίζω ότι ένα άλφα ταλέντο το χρειάζεσαι για να έχεις καταφέρει να υπολογίσεις τα πάγια έξοδα του σπιτιού σου τόσο λάθος και να σπας το κεφαλάκι σου για το πως ακριβώς θα τα φέρεις βόλτα. Είναι απλό, αρχικά σταμάτα να ξοδεύεις αλόγιστα το οτιδήποτε έξτρα σου έρθει. Είπαμε είσαι καλός στον πρόλογο, αλλά έχει κι αυτός τα όρια του.

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα είναι πάνω σου σήμερα και αυτό είναι εξαιρετικά ευχάριστό, αρκεί να μην παρασυρθείς από την καλή σου διάθεση κι αρχίσεις να λες ότι σου κατέβει συμπεριλαμβανομένων και ανάρμοστων για την κάθε περίσταση πραγμάτων. Ειδικά εφόσον κυνηγάς να αυξήσεις έσοδα στην καριέρα σου και η εικόνα σου έχει μία κάποια σημασία.

ΥΔροχόος

Η κακοδιαθεσία που αισθάνεσαι είναι περαστική και σίγουρα δεν θα γίνει καλύτερη εάν επιλέξεις να μιζεριάσεις για την οικονομική σου κατάσταση. Άλλωστε σήμερα τα βλέπεις όλα και πιο μαύρα και πιο μεγάλα από ότι συνήθως. Αντί να το ρίχνεις σε συναισθηματισμούς και αυτολύπηση, χρησιμοποίησε το μυαλό σου, βάλε τα κάτω και θα δεις.

Ιχθύς

Χρειάζεσαι επειγόντως θεραπεία απείρων ωρών γκρίνιας σε φιλικό ώμο με άπειρη κατανόηση και βαρύ κάρμα. Εάν δεν επιλέξεις να το ρίξεις στην συγγραφή ποίησης, στίχου ή μουσικής οπότε ενδεχομένως να βγάλεις αριστουργήματα, σε βλέπω απλά να πηγαίνεις το θέμα γκρίνια γιατί το σύμπαν με μισεί σε άλλα, ανεξερεύνητα ύψη.

galsnguys.gr