Σελίδες

Τροποι να κανετε να ζηλεψει το "πρόσωπο"!

1. Δείξτε ότι έχετε πλούσια κοινωνική ζωή: Ακύρωσε το ραντεβού σας τελευταία στιγμή, ή σας θυμάται μόνο όταν δεν έχει κανονίσει κάτι άλλο; Μην κάνετε το λάθος να πείτε ναι και βρείτε μια ωραιότατη δικαιολογία του τύπου πολύ θα ήθελα να τα πούμε αλλά έχω κανονίσει και δεν μπορώ να το ακυρώσω. Και εννοείται, αυτό δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνο μία φορά.
Ακόμα κι αν μείνετε σπίτι με φίλο σας για ταινία, πείτε ψέματα ότι είστε καλεσμένος σε ένα πάρτι. Θα εντυπωσιαστεί από την πλούσια κοινωνική σας ζωή και σίγουρα θα γοητευτεί. Αν μη τι άλλο δείχνετε ότι δεν είστε από τα άτομα που περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο! Ακόμα κι αν το κάνετε…

2. Μιλήστε για  πρώην: Εντάξει, δεν είπαμε να μιλάτε για εκείνον 10 φορές το λεπτό, αλλά μπορείτε ωραιότατα να αναφέρετε το ταξίδι που είχατε κάνει στο Παρίσι ή το υπέροχο, ρομαντικό εστιατόριο που σας είχε πάει κάποτε. Ακόμα καλύτερα αν αφήσετε να εννοηθεί ότι σας πολιορκεί ακόμα και ότι φυσικά ήταν δική σας επιλογή ο χωρισμός σας. Σε περίπτωση που τελικά τα βρείτε, όλα αυτά κόψτε τα μαχαίρι. Αλλά μέχρι να έρθει η άγια εκείνη στιγμή, μπορείτε να του πείτε όσα μικρά και αθώα ψεματάκια τραβάει η όρεξή σας.

3. Αγνοείστε τον/την: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να του γίνετε καθημερινή συνήθεια και τελικά να σας βαρεθεί. Ξεχάστε, και καλά, να του απαντήσετε σε ένα μήνυμα και πάρτε τον πίσω μετά από τουλάχιστον ένα δίωρο. Εξαφανιστείτε για μία εβδομάδα και όταν τον ξαναδείτε, μην του πείτε ότι είχατε πήξει με τη δουλειά ή ότι ήσασταν άρρωστη, αλλά ότι είχατε αμέτρητες κοινωνικές υποχρεώσεις και παρόλο που θέλατε να επικοινωνήσετε, δεν προλαβαίνατε!

4. Δώστε την εντύπωση ότι έχετε πολλές κατακτήσεις: Δεν υπάρχει πιο εγγυημένος τρόπος να τον κάνετε να ζηλέψει από το να νιώσει ότι απειλείται. Το καλύτερο φυσικά, δεν είναι να του αραδιάσετε εσείς τα θύματα της γοητείας σας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κολλητή σας. Σε μία συζήτηση για παράδειγμα, μπορεί να αναφέρει εκείνο το φοβερό μαγαζί που είχατε πάει, που σας την έπεφτε εκείνος ο ωραίος αλλά ενοχλητικός τύπος! Να ξέρετε, ότι και ο πιο κουλ και άνετος τύπος να είναι, σίγουρα θα τσιμπήσει!