Σελίδες

Ζώδια: Τι λένε άστρα;




Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Δούλεψε συστηματικά το πρωί και μην αφήσεις τις όποιες μικροαναποδιές να σε πτοήσουν. Θα δεις, μετά το μεσημέρι θα αρχίσουν να δρομολογούνται πιο εύκολα τα πράγματα ή τουλάχιστον σε έναν βαθμό που δεν θα αισθάνεσαι ότι ρίχνεις μπετά στον πύργο της Βαβέλ, αφού τουλάχιστον στην θεωρία μία συνεννόηση βγαίνει.

Ταύρος

Μπορεί να θέλεις να το παίξεις αραχτός και λάιτ και υπεράνω από την μία, αλλά από την άλλη τα πράγματα στην καριέρα σου απαιτούν και σοβαρότητα και σκληρή δουλειά και να επικοινωνήσεις προς τα έξω το ποιος είσαι. Ανάπτυξε την θεωρία για το πώς θα ήθελες να δουλεύεις στα γραφεία της Google λοιπόν, αλλά δείξε και γιατί σου αξίζει να έχεις την παρούσα σου θέση.

Δίδυμοι

Όση διάθεση έχεις να ασχοληθείς με τα ερωτικοσχεσιακά σου, τόσο φαίνεται ότι κάνεις ένα βήμα μπροστά, δύο πίσω. Εδώ που τα λέμε η στρατηγική πλασαρίσματος του εαυτού «κλείνομαι στο σπίτι με τις πιτζάμες και κλαίω την μοίρα μου» δεν είναι και ότι πιο λάγνο βγάζει το σύμπαν. Κοινωνικοποιήσου λίγο κι εσύ, ακόμη κι αν είναι η γνωριμία που σου έχει τάξει η θεία σου η Μαρίτσα.

Καρκίνος

Σημαντικές κουβέντες και συναντήσεις να περιμένουν για το απογευματάκι που θα σου έχει φύγει η διάθεση να μιλήσεις απλά για να πεις κάτι και θα έχεις μία καλύτερη επαφή με το ποιός είσαι. Με όποιον κι αν είσαι και ειδικά με τον σύντροφό σου, απόφυγε την προσέγγιση Βασιλάκης Καΐλας σε μεγάλα κέφια.

Λέων

Τοποθέτησε μερικά καβούρια στην τσέπη σου το πρωί, ακόμη κι αν σου φαίνεται ότι αυτό που θέλεις να αγοράσεις είναι σχεδόν όσο απαραίτητος είναι και ο αέρας, υπερβάλλεις. Από το απόγευμα και μετά, η μέρα σου στρώνει χαλί για να συζητήσεις όλες τις μικρολεπτομέρειες που σε απασχολούν στην σχέση σου και να σε καταλάβει και ο άλλος.

Παρθένος

Πως λέμε να είσαι ο εαυτός σου; Ε, σήμερα το πρωί, εσύ προσπάθησε να μην είσαι τόσο ο εαυτός σου γιατί μπορεί να το διασκεδάσεις, αλλά τελικά να δώσεις τελείως λάθος εντυπώσεις. Από το απόγευμα και μετά άλλωστε, θα σου περάσει η διάθεση για γελάκια και χαρούλες αφού το ζήτημα «μα που πήγαν πάλι όλα τα λεφτά μου;» επιστρέφει δριμύτερο.

Ζυγός

Αγνόησε το πρωινό σου στράβωμα και απόφυγε την πρωινή ένταση στο σπίτι μετρώντας ως το δέκα πριν αποφασίσεις να ξεχάσεις όλους τους καλούς σου τρόπους. Περπάτησε λιγάκι, κάνε υπομονή μέχρι το απόγευμα και θα δεις την διάθεσή σου να βελτιώνεται σε βαθμό που θα κάνεις και τις χαζομαρούλες σου και θα χαίρεσαι.

Σκορπιός

Σου επαναλαμβάνω να προσέχεις τι λες για να μην βρεθείς από την ανάλυση ενός επιθυμητού ταξιδιού στην Ινδία για αυτοανακάλυψη να κατηγορείσαι ότι μαζεύεις λεφτά για να πας για σεξοτουρισμό στην Ταϊλάνδη. Το βραδάκι μην τυχόν και ξεμυτίσεις. Την τιμητική θα πρέπει να έχουν ο καναπές σου, μία οικεία αγκαλιά και τα λίγα λόγια.

Τοξότης

Διατήρησε χαμηλό και συνετό προφίλ στην δουλειά σήμερα για να φαίνεσαι ανάλογα αξιόπιστος και σε ότι έχει σχέση με την διαχείριση των οικονομικών. Αν έχεις ανάγκη να μοιραστείς τις ριζοσπαστικές ιδέες σου πάρε τηλέφωνο τον κολλητό και πες του τις με λεπτομέρειες. Απλά μην μπερδεύεις την δουλειά με την διασκέδαση.

Αιγόκερως

Χαριεντίζεις ακόμη την ιδέα ότι θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις επειγόντως, αλλά όχι για πολύ. Στο τέλος της μέρας θα έχεις καταλάβει ότι χωρίς την καριέρα και τις οικονομικές της απολαβές δύσκολα ικανοποιείς τα θέλω σου. Εκτός βέβαια αν τελικά αποδεχτείς ότι η ίδια σου η καριέρα είναι από τα μεγαλύτερα θέλω σου.

ΥΔροχόος

Ευτυχώς που όσο περνάει η ώρα αρχίζεις να ξαναβλέπεις χρώματα και να θυμάσαι ότι είσαι αρτιμελής, νοήμων και με ανθρώπους που σε αγαπούν γιατί η άλλη ρύθμιση της μαυρίλας δεν σου πάει καθόλου. Εάν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μαθήματα ή γενικά να κάνεις μία ανανέωση, τώρα είναι καλή περίοδος να το σχεδιάσεις.

Ιχθύς

Ενώ φαίνεται ότι τα πράγματα σοβαρεύουν κι επιτέλους από το μπλα μπλα και την θεωρία ετοιμάζεσαι να περάσεις στο άδυτο της κρεβατοκάμαρας, οι προσδοκίες σου είναι τόσο αλλού για αλλού που δύσκολα θα καταφέρεις να μην απογοητευτείς στην πορεία. Κοινώς αν ο άλλος σου συστήθηκε ως τράγος, μην περιμένεις να σου βγει μονόκερος.

galsnguys.gr