Σελίδες

Τα ζώδια της Κυριακής...




Τα ζώδια της Κυριακής 26 ΙανουαρίουΔιαβάστε όσα σας αποκαλύπτουν για σήμερα τα άστρα:


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε πολύ καλύτερη φάση, οπότε θα βγείτε από τις μαύρες σας και θα ανέβετε πολύ εύκολα και ψυχικά και ενεργειακά. Μια καινούργια προοπτική που ανοίγεται μπροστά σας θα δείτε ότι θα ανεβάσει τη διάθεσή σας, γιατί η ελπίδα είναι αυτό που πάντα κάνει καλό στον άνθρωπο. Όσο μπορείτε να την διατηρήσετε ανέπαφη.
Έρωτας: Το παιχνίδι σάς αρέσει και σας δίνει τη δική σας νότα. Η παιδικότητα και ο αυθορμητισμός θα σας βοηθήσουν να κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός ατόμου γρήγορα και άνετα. Κυρίως, αν το πρόσωπο είναι από το εξωτερικό και είναι Κριός, Ζυγός ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι η ημέρα της ξεκούρασης αλλά εσείς θα διαθέσετε τον χρόνο σας για να μια συνάντηση η οποία θα σας δώσει την προοπτική ενός ανοίγματος. Υπάρχουν κάποια νέα καλά τα οποία θα σας ενθουσιάσουν. Τα τυχερά παιχνίδια σας ευνοούν.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Η γενική εικόνα σας ίσως σήμερα φανεί πιο παιχνιδιάρικη, κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Μερικές φορές η ευτυχία είναι απόφαση, για αυτό χρειάζεται και εσείς να προσπαθήσετε για να νιώσετε όμορφα. Η αισιοδοξία σας πάντως είναι ένα ισχυρό στοιχείο το οποίο θα σας τονώσει τη διάθεση για δράση.
Έρωτας: Αν βρεθείτε στα δίχτυα του Τοξότη θα δείτε ότι θα σας κάνει καλό. Αρκεί να μην φοβόσαστε να τον ακολουθήσετε. Από την άλλη ο Ζυγός είναι και αυτό ένα πρόσωπο που σας δίνει δείγματα ενδιαφέροντος αλλά με το δικό του τρόπο. Λιοντάρι και Υδροχόος σας ενδιαφέρει υπερβολικά αλλά πως το διαχειρίζεστε; Με καλή επικοινωνία και κάποια ευελιξία.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύοντας όλα τα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε για την επόμενη εβδομάδα ακόμα και με φίλους ή με τα δικά σας πρόσωπα, θα δείτε ότι θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια που ίσως να σχετίζονται και με το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είστε στα κέφια σας γιατί βλέπετε πολύ κόσμο και βρίσκεστε μεταξύ φίλων και ατόμων που σας ευχαριστεί να είστε μαζί τους. Το ότι θα δώσετε την ενέργειά σας ή θα σας βγει η επιθυμία να συνταχθείτε με τις απόψεις θετικών ατόμων, θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αισιόδοξοι.
Έρωτας: Είναι μια ιδανική ημέρα για νέα γνωριμία η οποία θα γίνει πολύ εύκολα. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με μια σχέση η οποία φαινόταν ότι είχε τελειώσει, αλλά τελικά θα ξεκινήσει πάλι ξαφνικά και δεν θα μπορεί να σταματήσει. Κυρίως με Τοξότη ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Από εκεί που ήταν όλα κλεισμένα και στατικά, ξαφνικά ακόμα και το παραμικρό να ακούσετε από ένα πρόσωπο που είναι μέσα σε πληροφορίες και καταστάσεις θα σας βοηθήσει να το εξελίξετε. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα έχετε μια ιδιαίτερη μέρα η οποία θα βοηθήσει στο να αφυπνιστείτε και να κάνετε πράγματα που είναι σίγουρο ότι θα δυναμώσουν την ψυχή σας. Αρκεί να έχετε πίστη και ενδιαφέροντα που σας δίνουν απαντήσεις διαφορετικού τύπου από αυτές που έχετε ήδη μάθει μέχρι τώρα, για να βγείτε από αδιέξοδα κυρίως συναισθηματικά.
Έρωτας: Απελευθερώνεστε από ταμπού και ιδέες που σας περιορίζουν να δείτε τον άλλον όπως είναι. Κυρίως ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει να κάνετε κινήσεις περισσότερο εξελιγμένες μέσα στην σχέση σας. Και πάνω από όλα θα σταματήσετε τον περιορισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ευκαιρίες οι οποίες για να υλοποιηθούν χρειάζεστε ένα μυαλό ανοικτό. Αυτό ίσως το πετύχετε με τη βοήθεια ενός Υδροχόου ή μιας φιλικής παρέας και να δείτε κάποια πράγματα που ήταν δύσκολο να τα κατανοήσετε.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Η μέρα ξεκινάει καλά για σας, αφού θα έχετε τη διάθεση να είστε περισσότερο αυθόρμητοι, ανοικτοί και πάνω από όλα με μια αυτοπεποίθηση, η οποία θα ξεκινάει από την εσωτερική σας αλάνθαστη διαίσθηση.
Έρωτας: Αναγνωρίζοντας την αξία ενός ατόμου, θα φροντίσετε να δείξετε τα αληθινά σας αισθήματα χωρίς να κρατήσετε τίποτε για σας, είτε λόγω εγωισμού είτε λόγω των αποστάσεων από θέση ισχύος τις οποίες θέλετε να κρατήσετε. Τοξότης, Υδροχόος ενισχύουν τις αποφάσεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με καλύτερες προοπτικές για συνεργασίες ή για κάποια ανοίγματα. Σήμερα οι σκέψεις σας είναι πολύ δυνατές και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε πως θα βρείτε μια ξαφνική λύση, για να αντιμετωπίσετε κάποια πολύ σημαντικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα των υπερβολών, αλλά μάλλον τις χρειάζεστε γιατί το παρακάνετε με το κλείσιμο, την κριτική κυρίως στον εαυτό σας και τον ορθολογισμό. Καλό είναι να αισιοδοξείτε ότι όλα θα πάνε καλύτερα και να βλέπετε ένα φως για το μέλλον.
Έρωτας: Ενώ μπορεί να είχατε θυμώσει με ένα Σκορπιό ή Υδροχόο, τώρα θα καταλάβετε ότι είστε κάπως υπερβολικοί στην κρίση σας και θα κάνετε τις ανάλογες κινήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν φιλοδοξίες οι οποίες σας κάνουν να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Ο λόγος είναι ότι θα ξεφύγετε από τα στενά σας όρια, τα οποία μερικές φορές δεν σας αφήνουν να επεκταθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή μέρα για σας, αφού θα βρεθείτε με φίλους και με άτομα με τα οποία περνάτε όμορφα. Το να είστε φιλικοί και κοινωνικοί σας εκφράζει απόλυτα. Το καλό είναι ότι είστε ανοικτοί σε διάφορες γνωριμίες.
Έρωτας: Ό,τι πρόβλημα και να υπάρχει θα το επιλύσετε επί τόπου γιατί θέλετε να ξεχάσετε ο,τιδήποτε σας στεναχωρεί. Σήμερα είναι η δική σας ημέρα και χρειάζεται να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που υπάρχουν προβλήματα, εσείς έχετε μια αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Πιθανόν οι συζητήσεις για μια συνεργασία να σας κάνουν να βρείτε μια ξαφνική λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αφήσει για λίγο πίσω τα προβλήματα και αυτό θα είναι βοήθεια σε όλα. Ίσως να φάτε ή να πιείτε λίγο παραπάνω ή γενικά να υπερβάλετε, αλλά εσείς το χρειάζεστε περισσότερο από άλλες φορές.
Έρωτας: Θέλετε να πείτε πολλά πράγματα που άλλες φορές δεν θα τα λέγατε. Ίσως να είστε αρκετά δυναμικοί σε σχέση με την πραγματικότητά σας και πολύ θετικοί ακόμα και με τα σφάλματα του άλλου ή ανοικτοί σε προτάσεις και σε αλλαγές.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας πιάνει μερικές φορές να θέλετε να έχετε πολλά χρήματα. Για αυτό ίσως να κάνετε πολλές σπατάλες με την ιδέα ότι θα κερδίσετε άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η γενική ιδέα μιας καινούργιας στάσης ζωής θα σας δώσει ένα άνοιγμα εσωτερικό για να προχωρήσετε παρακάτω. Οι γνώσεις και η αξία τους θα σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε την αληθινή σας δύναμη.
Έρωτας: Οι ελεύθεροι παίζετε και δεν υπάρχουν αντιστάσεις για να συγκρατηθείτε., κυρίως σε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που είναι νεώτερο από εσάς. Η επαφή με τον Ταύρο έχει μια αισθαντική μαγεία αλλά υπάρχουν αντιστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι η τυχερή σας ημέρα γιατί θα αισθανθείτε ότι όλα θα πάνε καλά. Θα σας ήταν πολύ εύκολο να συζητήσετε σήμερα για κάτι που σχεδιάζετε εδώ και πολύ καιρό να γίνει. Αν μπορείτε καλό είναι να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Έχετε προσδοκίες οι οποίες σας βγάζουν από την καθημερινή σας πραγματικότητα. Σας χρειάζεται και αυτό, γιατί ξεφεύγετε από τις πολλές ταλαιπωρίες. Ίσως να κρατήσετε κάποιο πολύ κλειστό κύκλο από φίλους που θα επικοινωνούν καλύτερα μαζί σας.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να κάνετε κάποια μικρά παιχνιδάκια με το πρόσωπο που σας αρέσει και ίσως να του κρυφτείτε για να δείτε αν θα σας ψάξει. Πιθανόν ο Δίδυμος θα φέρει την άνοιξη στην καρδιά σας, παρόλο που δεν είναι και πολύ εύκολη η σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε τη διάθεση να ξεκουραστείτε, για αυτό μπορεί και να απομονωθείτε. Αλλά, αν βρεθείτε με ένα πρόσωπο που σας καταλαβαίνει, θα θέλετε να συζητήσετε μαζί του και να κάνετε αισιόδοξα πλάνα. Μόνο που θα προτιμήσετε να κρατηθεί απόλυτη μυστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχετε μεγάλη επιτυχία τουλάχιστον για σήμερα, γιατί μαζεύετε γύρω σας πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να μιλήσετε πιο εύκολα αλλά και πιο απλά. Αν βρεθείτε σε μια διάλεξη βιβλίου ή σε ένα ταξίδι θα κάνετε νέες γνωριμίες με αξιόλογα άτομα.
Έρωτας: Μια ξαφνική γνωριμία, μη αναμενόμενη, ακόμα και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή από την βοήθεια ενός φίλου μπορεί να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σας. Πάντως η φιλία είναι σημαντική ακόμα και με το πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγετε τα χαρτιά σας και μοιράζεστε κάποιες ιδέες οι οποίες θα σας δημιουργήσουν προοπτικές και νέες καταστάσεις. Η προσωπικότητά σας θα βοηθήσει να μαζέψετε γύρω σας τους καλύτερους, είτε είστε στο εξωτερικό είτε σ' ένα ταξίδι.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Είστε σε μεγάλη δράση, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα αντλήσετε όλες τις δυνάμεις σας και θα κάνετε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε. Προσέξτε μόνο μην εμπλέξετε πολλά μαζί.
Έρωτας: Στο δρόμο σας περιμένει μια ευκαιρία την οποία στην αρχή μπορεί να μην καταλάβετε γιατί ως συνήθως θα ονειροπολείτε. Το φλερτ και η διάθεση ανοίγματος, ακόμα και με πρόσωπα που δεν είχατε βρεθεί ποτέ, θα σας παρακινήσει να κάνετε πιο εύκολα γνωριμίες. Δίδυμος, Ζυγός ή Τοξότης πιθανόν να σας συγκινήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποια άτομα στον κοινωνικό σας κύκλο που μπορεί να σας δίνουν ελπίδες και να σας δημιουργούν ψυχική ευφορία. Αν, βέβαια, δεν δείτε πράξεις ή σοβαρές αποδείξεις, καλό είναι να μην ξεσηκώνεστε.

Πηγή: www.astrology.gr