Σελίδες

Feng Shui: Είναι η χρονιά του αλόγου! Τι σημαίνει αυτό;




Σύμφωνα με το φενγκ σούι το 2014 είναι η Χρονιά του Αλόγου. Τι σημαίνει, όμως, αυτό και τι μικροαλλαγές πρέπει να κάνεις για να σου πάει καλά η χρονιά;

Το άλογο φέρνει την ενέργεια του ξύλου η οποία είναι η ενέργεια της αναγέννησης και της ανάπτυξης. Το άλογο παίρνει αυτή την ενέργεια και τη φέρνει με ταχύτητα φωτός στις 31 Ιανουαρίου, όταν ξεκινάει και επισήμως η Κινέζικη Χρονιά.

Μην διστάζεις με τα σχέδια και τις αποφάσεις σου διότι αυτή τη χρονιά τα πάντα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Έρχεται μάλιστα σε αντίθεση με το αργό 2013 όπου όλα γίνονταν βασανιστικά αργά καθώς ήταν η χρονιά του φιδιού. To άλογο μπορεί να σου φέρει γρήγορη επιτυχία, συναρπαστικά ταξίδια και απρόβλεπτο πάθος και ρομαντισμό. Πρόκειται για μία τυχερή χρονιά όπου η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα θριαμβεύουν.

Η Χρονιά του Αλόγου είναι μία υπέροχη χρονιά για να πάρεις το ρίσκο και να κάνεις κάτι που σου φαίνεται σωστό. Σκέφτεσαι να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου; Αυτή η χρονιά είναι η κατάλληλη για να το τολμήσεις.

Δες μερικά tips για να υποδεχτείς αυτή τη νέα ενέργεια στις 31 Ιανουαρίου:

1. Φόρεσε κόκκινα ρούχα που είναι το χρώμα της ευδαιμωνίας και τις αφθονίας.
2. Διακόσμησε το σπίτι σου με φρέσκα λουλούδια.
3. Άνοιξε μία πόρτα ή ένα παράθυρο για να αφήσεις την νέα ενέργεια να μπει στο σπίτι και το γραφείο σου πριν τα μεσάνυχτα.
4. Βάλε 5 πορτοκάλια στο χώρο του σπιτιού σου. Ένα στο κέντρο και ένα σε κάθε κατεύθυνση για καλή τύχη.
5. Βάλε χρήματα σε κόκκινους φακέλους και δώσ'τα σαν δώρο στα παιδιά σου (αν έχεις).
6. Γράψε για καλή τύχη καθώς και τις επιθυμίες και τις προθέσεις σου για την καινούργια χρονιά.

Στο Ζώδιο του Αλόγου ανήκουν όσοι γεννήθηκαν τις χρονιές: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002...


faysbookgr