Κριός
Την Παρασκευή εσείς οι Κριοί θα έχετε κοντά σας τους φίλους σας, ενώ η συλλογική δουλειά προωθείται, έστω και μετ΄ εμποδίων λόγω οικονομικών θεμάτων. Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας κουράσει. Το Σάββατο όμως και την Κυριακή, που η Σελήνη είναι στους Ιχθύς, μπορεί να θέλατε να μείνετε για λίγο μόνοι, να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά ή τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ωστόσο, οι κοινωνικές υποχρεώσεις και οι επαγγελματικές έννοιες δεν λείπουν.
Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-5 Απριλίου, θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια ή με την κοινωνική, επαγγελματική σας ζωή φαίνεται ότι μπαίνουν σε μια σειρά μετά από πολλές πολλές ανακατατάξεις. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε εσείς που είστε γεννημένοι προς το τέλος του ζωδίου σας, συγκεκριμένα 13-15 Απριλίου, γιατί ο Άρης απέναντί σας δημιουργεί κρυολογήματα, μικροεντάσεις και μικροατυχήματα. Το γεγονός ότι ο Ερμής περνά στους Ιχθύς είναι μια ένδειξη ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο, κάποιες συζητήσεις ή σχόλια που μπορεί να γίνουν εις βάρος σας. Άρα θα πρέπει να προσέχετε, ώστε να μη σχολιασθούν οι κινήσεις που μπορεί να κάνετε. Γενικότερα, μπαίνετε σε μια περίοδο, κατά την οποία θα υπάρχει πολλή δράση και πολλή φόρτιση. Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό, για να βάλετε σε μια τάξη την ζωή σας, τα οικογενειακά σας αλλά και τα προσωπικά σας θέματα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους, ενώ η Παρασκευή είναι μια δύσκολη μέρα όσον αφορά την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 13-14 Μαΐου, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό, θα μπορούσα να πω. Η Σελήνη και ο Ερμής μπαίνουν στους Ιχθύς, μια καλή θέση για σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, αφού φίλοι μπορεί να σας συμπαρασταθούν και να σας βοηθήσουν ή γενικότερα να δείτε την κοινωνική σας ζωή να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης, κινείται ήδη από το Σάββατο σε ορθή φορά. Έτσι, είναι αδύνατον, θα έλεγα, να είστε γεννημένοι 4-6 Μαΐου και να μην δείτε τις σχέσεις σας να επανέρχονται, νομικά και διαδικαστικά θέματα ή ταξίδια να προωθούνται, αν καθυστερούσαν. Γενικά μπαίνετε σε μια καλύτερη φάση, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα προσέξετε τις σχέσεις σας και γενικότερα τον τομέα της εργασίας ή ακόμα και της υγείας σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, η Παρασκευή ίσως είναι κουραστική μέρα με πολλές υποχρεώσεις. Από το Σάββατο και μετά ο Ερμής περνά στους Ιχθύς. Αυτό σημαίνει ότι στον επαγγελματικό σας χώρο ενδεχομένως να έχετε κάποιες ασαφείς καταστάσεις, ειδικά αν είστε γεννημένοι 24-25 Μαΐου. Προσέχετε, γιατί μπορεί να κάνετε κάποια λάθη ή να έχετε εξαπατήσεις, οι οποίες θα είναι αρκετά ενοχλητικές, θα μπορούσα να πω. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, ενώ γενικότερα ο τομέας των συναισθηματικών σας μπαίνει σε μια τάξη. Αυτόν τον καιρό μπορεί να έχετε δώρα, μπορεί να έχετε κοντά σας πρόσωπα που σας αγαπούν και γενικά να βρείτε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής, η οποία μέχρι τώρα μπορεί να ήταν λίγο μπερδεμένη. Στο χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας. Αυτόν τον καιρό θέλετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Είναι μια περίοδος αρκετά ερωτική, η οποία είναι σημαντική. Εάν είχε καθυστερήσει μία υπόθεση που έχει σχέση με οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα, τώρα έρχεται στο προσκήνιο. Για σας που είστε γεννημένοι 1-2 Ιουνίου ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Καρκίνος

Μπορεί η Παρασκευή να είναι μια δύσκολη μέρα για σας τους Καρκίνους, γιατί σκέφτεστε τα οικονομικά σας, το Σαββατοκύριακο όμως η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς είναι ιδανική για σας που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, ταξίδια ή γενικότερα μελλοντικά σχέδια είναι ό,τι καλύτερο για σας τους Καρκίνους των πρώτων ημερών. Η Αφροδίτη θα κινείται από το Σάββατο ήδη σε ορθή φορά. Έτσι, εσείς που αυτόν τον καιρό ίσως είστε παθιασμένοι ή προβληματισμένοι και είστε γεννημένοι 3-5 Ιουλίου θα δείτε τη ζωή σας να προχωράει, αφού θα πάρετε κάποιες αποφάσεις για τις σχέσεις σας. Προσέχετε εσείς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας την ένταση, η οποία δεν θα λείπει αυτόν τον καιρό και θα αφορά θέματα της οικογένειάς σας ή γενικά την ακίνητη περιουσία σας. Παρ' όλα αυτά, μπορεί να σταθεροποιηθούν σχέδια, τα οποία είναι σημαντικά και τα οποία θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας, στα όνειρα σας, είτε αυτά έχουν σχέση με ένα παιδί ή γενικότερα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Έστω και μετά από διενέξεις, θα έχετε μια σταθεροποίηση η οποία θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες. Κάντε υπομονή, λοιπόν.

Λέων

Για σας τους Λέοντες η Παρασκευή δεν είναι καλή ημέρα. Αν είστε γεννημένοι 14-15 Αυγούστου, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, οι οποίες θα είναι πάρα πολύ σημαντικές αυτόν τον καιρό και θα αφορούν τις σχέσεις σας, τον σύντροφό σας ή ακόμα και την οικογενειακή σας ζωή. Όμως η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς από το απόγευμα της Παρασκευής δείχνει ότι ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι θα διευθετηθεί. Αυτό είναι ή θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα σας, το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα σας βγάλει από πολλές δυσκολίες γενικότερα. Φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά σε αυτά τα οποία θέλετε και πιστεύετε. Εάν είστε γεννημένοι αρχές Αυγούστου, μια αλλαγή στη ζωή σας, η οποία έρχεται και θα φανεί την άνοιξη, είναι προ των πυλών. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, γενικότερα για ευχάριστες αλλαγές. Προσέχετε την υγεία σας, αν είστε γεννημένοι μετά τις 15 Αυγούστου, αλλά και την υγεία ηλικιωμένων προσώπων της οικογένειάς σας.

Παρθένος

Ο χώρος της δουλειάς σας, βεβαίως, είναι το κύριο μέλημα σας αυτόν τον καιρό. Όμως ο Ερμής, κυβερνήτης σας, περνά απέναντι από το ζώδιο σας, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχετε συζητήσεις, επαφές με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ωστόσο, θα υπάρξουν και εξαπατήσεις ή λάθη, τα οποία δεν υπολογίζετε. Θα έχετε, λοιπόν, ένα Σαββατοκύριακο δοσμένο στον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, αλλά τα απρόοπτα δεν θα λείψουν. Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος! Η Αφροδίτη, η οποία ήταν ανάδρομη για αρκετό καιρό, επιστρέφει αργά το βράδυ της Παρασκευής σε ορθή φορά. Έτσι η συναισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον για σας που είστε γεννημένοι από τις 6 Σεπτεμβρίου και μετά, μπαίνει επίσης σε ορθή φορά. Για έναν ολόκληρο μήνα θα δείτε την συναισθηματική σας ζωή πραγματικά να είναι ιδιαίτερα καλή. Ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα δημιουργικά σας σχέδια θα μπορούσε να προωθηθεί. Προσέχετε τα έξοδα σας.
Ζυγός

Η Παρασκευή μπορεί να είναι λίγο κουραστική για σας τους Ζυγούς, καθώς θα ασχολείστε με τα οικονομικά σας και τα έξοδα σας. Όμως το Σαββατοκύριακο είναι σημαντικό, καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, θα κινείται ήδη σε ορθή φορά. Έτσι, οικογενειακά θέματα που σας είχαν φορτίσει το προηγούμενο διάστημα έρχονται πλέον στο προσκήνιο, για να επιλυθούν. Εξακολουθείτε, βεβαίως, να ασχολείστε με τα οικονομικά σας και να κάνετε έξοδα για την οικογένεια σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι από τις 6 Οκτωβρίου και μετά. Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνουν να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στον χώρο της εργασίας σας, ο οποίος είναι πολύ πολύ σημαντικός αυτόν τον καιρό. Συζητήσεις μπορεί να κάνετε με πρόσωπα του εργασιακού σας χώρου για τη ζωή σας γενικότερα. Αποφύγετε υπερβολές και λάθη, μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα, τα οποία είναι ακόμη αβέβαια. Το μέλλον θα μπορούσε να σας δικαιώσει. Αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σας, αν είστε γεννημένοι στις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο μπορεί να έχετε ένα άγχος για τον τομέα των οικονομικών σας.

Σκορπιός

Μπορεί η Παρασκευή να είναι δύσκολη για σας τους Σκορπιούς που είστε γεννημένοι μετά τις 13 Νοεμβρίου, όμως το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό. Ο Ερμής και Σελήνη θα βρίσκονται στους Ιχθύς. Αυτό για σας σημαίνει χαρά, διασκέδαση και δείχνει γενικότερα ότι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο και ότι θα έχετε να πείτε πολλά, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη, η οποία ήταν σε ανάδρομη πορεία για αρκετό καιρό, επιστρέφει σε ορθή φορά. Έτσι, οι σχέσεις που έχετε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας φαίνεται να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Θα ικανοποιηθείτε αυτόν τον καιρό και θα προωθηθούν σχέδια, τα οποία δεν περιμένετε. Βέβαια, ένα παρασκήνιο εξακολουθεί να κινείται πυρετωδώς αυτόν τον καιρό. Προσέχετε τον χώρο της δουλειάς ή της υγείας σας, όπου μπορεί να δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει εκκρεμότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να σας εκθέσουν.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες η Παρασκευή θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με οικογενειακές καταστάσεις. Αν όμως είστε γεννημένοι 21-23 Νοεμβρίου μπορεί να υποστείτε κάποιες εξαπατήσεις ή να κάνετε λάθη, τα οποία βεβαίως δεν επιθυμείτε. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, παρά το γεγονός ότι έχετε ακόμα άγχος για ένα οικονομικό σας θέμα ή για θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία σας. Γενικά, θα υπάρχουν αλλαγές για σας που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο. Λες και θα ξυπνήσετε από έναν λήθαργο! Ένα οικονομικό σας θέμα, το οποίο καθυστερούσε, τώρα προωθείται προς την λύση του.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι την Παρασκευή θα έχετε έννοιες για ένα οικονομικό θέμα και μάλιστα για ό,τι έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Όμως το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για να δείτε φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία γενικότερα θα είναι πολύ κοντά σας αυτό τον καιρό, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη, που τόσο καιρό ήταν ανάδρομη και ίσως μπέρδευε τη συναισθηματική σας ζωή, επιστρέφει σε ορθή φορά. Βεβαίως εσείς ακόμα είστε σε φάση υπερβολών, αν είστε γεννημένοι 2-4 Ιανουαρίου, όμως ολόκληρος ο Φεβρουάριος θα είναι δικός σας, αφού η Αφροδίτη έχει να σας δώσει ό,τι καλύτερο, και γοητεία και έρωτα. Παρ' όλα αυτά, ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα πρέπει να το αναβάλετε για λίγο. Δυνατοί φίλοι βοηθούν εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Όμως προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αν είστε γεννημένοι μετά τις 13 Ιανουαρίου. Ακόμη μπορεί να έχετε αντιθέσεις με προϊσταμένους ή με πρόσωπα κύρους. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και μη βιάζεστε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, η Παρασκευή είναι λίγο πιεστική μέρα για σας που είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, αφού νομικά, διαδικαστικά θέματα, ταξίδια έρχονται στο προσκήνιο. Γενικότερα, με τη Σελήνη και τον Ερμή στους Ιχθύς από το Σαββατοκύριακο αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα σας απασχολήσουν σοβαρότατα τα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη θα κινείται ήδη από το Σάββατο σε ορθή πορεία και οι μυστικές επαφές ή συμφωνίες ευνοούνται. Τα άγχη που είχατε φαίνεται να καταλαγιάζουν σιγά σιγά.

Ιχθείς

Μπορεί την Παρασκευή να έχετε άγχη εσείς οι Ιχθύες, όμως το Σάββατο και την Κυριακή τόσο η Σελήνη όσο και ο Ερμής θα έχουν περάσει στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, θα έχετε μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα και η επικοινωνία θα είναι σημαντική για σας. Επίσης, είναι πιθανό να μάθετε πράγματα, τα οποία μπορεί να γίνονταν εν κρυπτώ το προηγούμενο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Γενικότερα, η κοινωνική σας ζωή μπαίνει σε ένα πάρα πολύ καλό πλάνο, αφού η Αφροδίτη παύει να είναι ανάδρομη πια. Υπάρχουν εξαιρετικές καταστάσεις που θα βιώσετε. Ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3-4 Μαρτίου έχετε να περιμένετε πολλά πολλά καλά, τα οποία έρχονται! Έρχονται και τώρα αλλά και μετά τον Μάρτιο, που και ο Δίας θα κινείται σε ορθή φορά, ποιος τη χάρη σας! Τα πράγματα θα είναι ιδανικά και στη συναισθηματική σας ζωή αλλά και στις σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο, με τους φίλους σας. Ιδανικές θα είναι οι συνθήκες και σε θέματα συλλογικής δουλειάς.

patrasevents.gr