Σελίδες

Αστρολογικά Tips Ημέρας: Ζώδια 24/01/2014




Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Κριός

Η Παρασκευή είναι μία υπέροχη μέρα για να βγείς λέει η λαϊκή σοφία και προτείνω να την ακούσεις. Γιατί παίζει όχι μόνο να ξεχαστείς και να μιλήσεις για τα πολλά και τα διάφορα που σε απασχολούν αυτόν τον καιρό, αλλά ευνοείσαι και για πιο ουσιαστικό παιχνίδι που στο τέλος δεν σου δίνει νομίσματα ή οπλάκι, αλλά ερωτικό παρτενέρ.

Ταύρος

Σαν γνήσιο τέκνο της Αφροδίτης που είσαι, σήμερα επιδόσου σε Αφροδίσιες ασχολίες. Αυτές μπορεί να ποικίλουν από ένα καλό φαγητό που θα τέρψει τον ουρανίσκο σου, μέχρι μία συναυλία ή μια έκθεση που είναι ίσως και ότι ουσιαστικότερο μπορείς να κάνεις αφού θα σε γαληνέψει και σε βαθύτερα επίπεδα.

Δίδυμοι

‘Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά φέρνει πολλά άλλα κι ευχάριστα’ ισχυρίζεται ένα αρχαίο απόφθεγμα και καλώς ή κακώς σήμερα το νιώθεις στο πετσί σου. Καταπολέμησε την ευθυνοφοβία σου για οτιδήποτε χρειάζεται να του αφιερώσεις πάνω από τρία λεπτά,  για να βεβαιωθείς ότι η καλή σου διάθεση δεν θα καταλήξει σαν πατημένο σύκο λογω οικονομικών διαρροών.

Καρκίνος

Τους φίλους σου τους αγαπάς, αλλά ενδεχομένως σήμερα να θέλεις να τους πνίξεις, να τους φέρεις κάτι στο κεφάλι και λοιπά  χαριτωμένα. Μην το κάνεις. Σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να βγαίνεις στην άμυνα για να υπερασπιστείς αυτά που σε κανουν χαρούμενο. Γιατί ξέρεις, οτιδήποτε σε γεμίζει αληθινά, δεν χρειάζεται την σφραγίδα έγκρισης κανενός.

Λέων

Απολαμβάνεις τόσο πολύ την συναναστροφή με τους πραγματικούς σου φίλους τελευταία γιατί μάλλον είναι από τα πιο αληθινά πράγματα στην ζωή σου και σου δείχνουν ότι καλύτερο έχεις μέσα σου. Οι κραδασμοί σε ριζικές σου πεποιθήσεις και καταστάσεις που  πάνω τους στηρίχτηκες, είναι ισχυροί. Κρατήσου δυνατά από το αληθινό λοιπόν και θυμίσου ότι βγαίνοντας από την θύελλα θα είσαι απλά καλύτερος.

Παρθένος

Μόνο ο ίδιος σου εαυτός μπορεί να σου βάλει τρικλοποδιά και να καταλήξεις να μην εκμεταλευτείς την συγκυρία επαγγελματικής ανέλιξης που βιώνεις. Χαλάρωσε λίγο τα φιλόδοξα σχέδια σου και αγνόησε τις μικροσπαστικές καθυστερήσεις και ανατροπές στα πλάνα σου. Σου δίνουν χρόνο για να κάνεις ένα δεύτερο τσεκ και ίσως μερικές αναθεωρήσεις ως προς το λιγότερο θεαματικό αλλά μακράν πιο υλοποιήσιμο.

Ζυγός

Γίνε λίγο τσιφούτης, αλλά με την καλή έννοια. Ίσως να έπρεπε να πω οικονόμος, αυτός που φυλά το βιός του ως κόρη οφθαλμού γιατί το κέρδισε με κόπο μα δεν διστάζει να το ξοδέψει για εναν αξιόλογο σκοπό. Τα 483743349 ζευγάρια παπούτσια ή t-shirt ετικέτας, δεν λένε αν τα οικονομικά σου μοιάζουν με του 95% των Ελλήνων αυτή την στιγμή.

Σκορπιός

Ο άνθρωπός σου σε αγαπάει  και προφανώς ανέχεται τα ελαττώματά σου και απολαμβάνει τα προτερήματά σου. Όταν όμως τον υποβάλλεις σε εξαντλητική δίαιτα όπου τρώει μόνο παξιμάδι και ελαττώματα, λογικό είναι να απηυδίσει  και να σου πετάξει το κορυφαίο επιχείρημα «δεν είσαι δα και ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο». Βάλε μέσα το λεκτικό σου νυστέρι, κι εξέτασε την εκδοχή ενός συμφιλιωτικού σεξ.

Τοξότης

Αφού είσαι το καλύτερο παιδί κι όλοι στο γραφείο ξεκαρδίζονται με τα αστεία σου κι απολαμβάνουν την πρωτότυπη πινελιά των ιδεών σου στην συνεργασία σας, γιατί πρέπει να πιαστείς από μία αηδία που θα ακούσεις και να βγάλεις τον χειρότερο εαυτό σου; Ειλικρινά δεν είναι ανάγκη. Άλλωστε η επιτυχία σου, πίστεψέ με, είναι το καλύτερο φάρμακο για τον ανταγωνισμό.

Αιγόκερως

Προς θεού μην θεωρήσεις ότι όλοι οι άλλοι, ακόμη και οι φίλοι σου, είναι σε θέση να κατανοήσουν και να ασπαστούν το καταπληκτικό σου σχέδιο για το πως θα κατακτήσεις τον Νέο Κόσμο ως άλλος Κολόμβος ή θα αλλάξεις το μέλλον της παραγωγής μαλλιού της γριάς με το όραμά σου. Μην σπαταλήσεις την πολλή δουλειά σου, πιέζοντας πολύ δυνατά, πολύ νωρίς.

ΥΔροχόος

Σύντομα θα είναι Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν θα σε σταματάει από το να απεκδυθείς τον μανδύα της υπευθυνότητας των εργασίμων ημερών και να αφήσεις να σαλέψει απερίσπαστα όλη η εκκεντρική σου φύση. Μέχρι το απόγευμα όμως, προσάρμοσε τις δημιουργικές σου ιδέες έτσι ώστε να έχουν ένα κάποιο έρεισμα στην πραγματικότητα της καριέρας σου.

Ιχθύς

Δεν μετράει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι. Ξέρω, ελάχιστα παρήγορο όταν όλο σου το είναι σε σπρώχνει να την κάνεις για κάπου μακριά και να απαλλαγείς από καθετί γνώριμο. Πάντως, αργά ή γρήγορα και ο πιο εξωτικός προορισμός θα γίνει ρουτίνα.  Αν θέλεις την ζωή σου πιο φαντασμαγορική, ξεκίνα με αλλαγή soundtrack και σιγά σιγά θα βρεις και τον νέο ρυθμό.

galsnguys.gr