Σελίδες

Προβλέψεις για 02 Φεβρουαρίου '14






Αστρολογικά Tips Ημέρας Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Περίοδος προβλέψεων: 02 Φεβρουαρίου '14

Κριός

Η διάθεσή σου κάνει μία μίνι στροφή στην ενδοσκόπηση και προβληματίζεσαι για το αν θα βολτάρεις τελικά για να αποκαταστήσεις τα εγκλήματα που έχεις διαπράξει κατά της κοινωνική; σου εικόνα ή αν θα καθίσεις σπίτι να λιώσεις και να αποκαταστήσεις την ειρήνη στο σπίτι. Ιδανικά το δεύτερο, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος ότι οι γυναίκες της οικογένειας μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη.

Ταύρος

Τα σχέδια που κάνεις μεταξύ μπύρας και λουκάνικου με τους κολλητούς σήμερα αρχίζουν και σου φαίνονται πιο πραγματικά και υλοποιήσιμα, μέχρι βαθμού υπερβολής. Όπως και να έχεις, γίνουν δεν γίνουν, εσύ και μόνο με την κουβέντα για το θέμα θα περάσεις καταπληκτικά αρκεί να αφεθείς ελεύθερος και να μην περιορίσεις καθόλου την σκέψη σου.

Δίδυμοι

Το κριτήριο σου για το τι μπορεί να είναι καλό για το ίματζ σου σήμερα είναι περίπου εξίσου αποτελεσματικό με έναν τυφλό οδηγό φόρμουλα ένα. Σε αυτό το πλαίσιο και με το μυαλό σου να τριγυρνάει κάπου ανάμεσα στα πόδια σου, να διαχωρίσουμε προκαταβολικά ότι ένας ντουβρουτζάς εύκολα σε οδηγεί σε αναθεωρήσεις για το τι θέλεις να παρουσιάζεις δίπλα σου.

Καρκίνος

Παρά το κρύο, πάρε τα όρη και τα βουνά ή έστω το κοντινό σου πάρκο/παραλία/παρτέρι μαζί με τα παιδιά σου, αν έχεις και επιδόσου σε ότι διασκεδαστική βλακεία μπορεί να σου κατέβει. Εναλλακτικά, εφόσον η διάθεση είναι ριψοκίνδυνη και διερευνητική μπορείς να βγάλεις επιτέλους εκείνες τις υποχρεώσεις που έχεις σε επισκέψεις στην θεία Πιπίτσα και τον ξάδερφο Ακάκιο.

Λέων

Σήμερα δώσε χρόνο στον εαυτό σου, στο σπίτι σου και στην σχέση σου. Περιποιήσου το σώμα σου με άσκηση και μία μίνι κούρα ξεκούρασης και ομορφιάς και κανόνισε να βρεθείς τετ α τετ με τον άνθρωπό σου και να πείτε δυο κουβέντες. Μην τις αφήσεις μόνο να πάρουν επικίνδυνα μονοπάτια γκρίνιας, ζήλειας και απογοήτευσης. Κράτα το κλίμα ελαφρύ για να οδηγήσεις σε μία αίσια κατάληξη κεκλεισμένων των θυρών.

Παρθένος

Είσαι πανέτοιμος να χρίσεις τον άνθρωπο που σε κάνει να αισθάνεσαι πεταλούδες στο στομάχι και σου ανάβει φωτιές τον πλέον κατάλληλο για σχέση και για να σου δώσει ένα αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Το θέμα είναι ότι μάλλον υπερβάλλεις και εξωραΐζεις καταστάσεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Διασκέδασε, αλλά μάζεψε λίγο τις προσδοκίες σου.

Ζυγός

Κυριακή, κοντή αργία λέει ο λαός και κάτι ξέρει. Αξιοποίησε την σημερινή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς. Όταν λέμε να ξεκουραστείς δεν εννοούμε να σέρνεσαι από καφέ σε καφέ, αλλά να καθίσεις μέσα, να ασχοληθείς λίγο με το σπίτι σου και με τον εαυτό σου. Κάνε μικροαλλαγές στην διακόσμηση, τακτοποίησε και μετά κάθισε να απολαύσεις το ωραίο σκηνικό.

Σκορπιός

Βάλε προσωρινά πάγο στην σοβαροφάνεια, βγάλε το μπαστούνι που έχεις καταπιεί και μην διστάσεις να διασκεδάσεις με παιχνίδια και χοντράδες που ως συνήθως θα απαξίωνες. Χαλάρωσε λίγο την κριτική και δοκίμασε και πράγματα που συνήθως θα απέρριπτες. Με ανοιχτό μυαλό, είναι μάλλον βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Τοξότης

Σου πέφτει κάπως βαριά η Κυριακή κι ενώ από την μία θέλεις να πάρεις του δρόμους και να το ρίξεις σε καφέδες και τραπεζώματα με τους κολλητούς σου, από την άλλη ο καναπές σου αποκτά μία περίεργη μαγνητική ιδιότητα την οποία έρχεται να συμπληρώσει το φυλλάδιο του προσφιλούς σου ντηλίβερι. Κάθισε μέσα, απλά καλύτερα όχι μόνος σου.

Αιγόκερως

Η διάθεση για εξιστόρηση ιστοριών από το στρατό ή τα φοιτητικά σου χρόνια είναι μάλλον ανεξέλεγκτη, όπως ανεξέλεγκτή είναι και η υπερβολή με την οποία θα τις διανθίσεις. Μην νευριάσεις αν ο κολλητός σου επέμβει για να αποκαταστήσει την αλήθεια, το κάνει απλώς για να υπάρχει ιστορική ακρίβεια στην βιογραφία σας.

ΥΔροχόος

Παρά την νωχέλεια που σε πιάνει από τα μούτρα με το καλημέρα σας, σπρώξε τον εαυτό σου να μην την βγάλεις σερνάμενος από κρεβάτι σε καναπέ σε ψυγείο. Κανόνισε κάτι σε χαλαρό φαγητό με κουμπαρόσογα και γενικά κινήσου σε περιβάλλον όπου δεν χρειάζεται να προσέχεις ιδιαίτερα ούτε τι κάνεις ούτε τι λες γιατί η λάθος κουβέντα την λάθος στιγμή είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ιχθύς

Σήμερα θέλεις να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις όντας αποκλειστικά και μόνο ο εαυτός σου και κάνοντας πράγματα που σε εκφράζουν. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι μάλλον εύκολο αφού είσαι υπέροχα σεταρισμένος για να πείσεις τον εαυτό σου ότι ακόμη και μία τρελλή αναποδιά και ανατροπή στα σχέδια σου είναι μία περιπέτεια εφάμιλλη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

www.galsnguys.gr