Σελίδες

Ερωτικες Προβλεψεις: για σήμερα Δευτέρα 10/2/2014 και τραγούδι bonus




Οι ενέργειες που φτάνουν στην Γη επιδρούν έντονα στη ψυχολογία των ανθρώπων και επηρεάζουν την συμπεριφορά τους και τις αποφάσεις τους. Με την όψη αυτή οι άνθρωποι θα επηρεαστούν συναισθηματικά, όπως και η διάθεσή τους. Θα υπάρχει μια τάση για να ασχοληθούν με τον εσωτερικό τους εαυτό, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κατανοήσουν τις επιθυμίες τους και να αναλύσουν το εγώ τους. Αυτό θα δημιουργεί άγχος και δεν θα αισθάνονται ισορροπημένοι.


Κριός
Όσον αφορά τον έρωτα, ίσως να μην ξέρετε αν πρέπει να ακολουθήσετε το μυαλό σας ή την καρδιά σας σήμερα. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε όλες τις επιλογές. Μην πάρετε κάποια βιαστική απόφαση.

Ταύρος
Αν θέλετε να επηρεάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την ερωτική σας σχέση, αφήστε στην άκρη το πείσμα. Όσο νωρίτερα βρεθείτε στην ίδια σελίδα με το σύντροφό σας, τόσο καλύτερα θα γίνουν τα πράγματα.

Δίδυμοι
Πάρτε λίγο χρόνο για να αφομοιώσετε τα σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να φτάσετε σε ένα σημαντικό ερωτικό στόχο. Μην διστάσετε να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια αυτά που συμβαίνουν μέσα στη καρδιά σας.

Καρκίνος
Με την Σελήνη πίσω στο ζωδιο σας, ο σύντροφός σας δεν θα μπορέσει να αγνοήσει τα έντονα συναισθήματά σας σήμερα. Είναι υπέροχη στιγμή να αναφέρετε ένα ευαίσθητο θέμα και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα.

Λέων
Ίσως θελήσετε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί με το σύντροφό σας σήμερα. Όμως, τακτοποιήστε πρώτα τις υποχρεώσεις σας. Θα το απολαύσετε περισσότερο αν ξέρετε πως δουλέψατε σκληρά για αυτό.

Παρθένος
Σήμερα δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να περάσετε μία ενεργή μέρα με το σύντροφό σας, ή να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Ό, τι και αν επιλέξετε, κάντε το για το σωστό λόγο. Για τον εαυτό σας δηλαδή.

Ζυγός
Θα είναι εύκολο για εσάς να δείξετε την στοργική σας πλευρά στον σύντροφό σας. Η ειλικρίνεια απέναντι στο σύντροφό σας είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε μία πραγματικά συναισθηματική οικειότητα.

Σκορπιός
Ίσως σχεδιάζετε μία ρομαντική απόδραση με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε όσα περισσότερα γίνεται. Αφήστε τον αυθορμητισμό για όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Τοξότης
Η στενή συνεργασία με το σύντροφό σας πάνω σε κάτι, ίσως χειροτερέψει την ένταση ανάμεσά σας σήμερα. Αν νιώσετε πως το σωστό είναι να αποσυρθείτε, κάντε το και επιστρέψτε αργότερα πιο χαλαροί.

Αιγόκερως
Δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εσάς να ζητήσετε την ηθική υποστήριξη που χρειάζεστε από το σύντροφό σας. Κοιτάξτε μέσα σας για την επιβεβαίωση που ψάχνετε. Έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα σας από ότι νομίζετε.

Υδροχόος
Ήρθε η ώρα να βγείτε από την ρομαντική ζώνη ασφαλείας σας σήμερα. Ανοιχτείτε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο της ερωτικής σας ζωής και θα εμπνεύσετε μία στιγμή μαγικής ειλικρίνειας και οικειότητας.

Ιχθύες
Μην εκπλαγείτε σε περίπτωση που υπάρξει μία έντονη συζήτηση με το σύντροφό σας σήμερα. Ακόμα και αν θέλετε να βασιστείτε στα γεγονότα, το ένστικτό σας είναι αυτό που θα σας δείξει τη σωστή κατεύθυνση.