Σελίδες

Ζώδια 12/02/2014




 Αστρολογικά Tips Ημέρας Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Κριός

Προτείνω μόλις ξυπνήσεις το πρωί να φύγεις από το σπίτι το συντομότερο και αν είναι δυνατόν χωρίς να πεις πολλά πολλά με τον άνθρωπό σου παρά μόνο ότι θα ταίριαζε με περιβάλλον διαφήμισης βουτύρου γιατί οτιδήποτε άλλο μπορεί να ανάψει τα αίματα δυσανάλογα. Από αύριο θα είναι καταλληλότερη η συνθήκη για να κάνεις χαρούλες.

Ταύρος

Χρειάζεσαι επειγόντως αποθεραπεία από την καθημερινότητα και αυτό που θα σε βοηθήσει είναι να βρεις μία ωρίτσα το πρωί για έναν καφέ ή ένα τηλέφωνο με τον κολλητό σου. Αν έχεις εξωτερικές εργασίες στις οποίες δεν χωράει αναβολή, καλύτερα κι αυτές να γίνουν το πρωί γιατί από το μεσημέρι και μετά θα θυμίζεις καρτούν με ατομικό συννεφάκι που βρέχει από πάνω.

Δίδυμοι

Η διάθεση είναι κομματάκι εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν και πολύ καλά κάνει. Για να συνεχίσει να είναι έτσι μην παραμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και, το τονίζω, μην αναβάλεις για κανένα λόγο, ειδικά σε θέματα που έχουν οικονομικές προεκτάσεις. Αφού θέλεις να ξοδεύεις, κούνα λίγο το δαχτυλάκι σου για να έχεις.

Καρκίνος

Η αίσθηση ότι καταπιέζεσαι στο σπίτι σου γίνεται πολύ έντονη και σου μοιάζεις με ελατήριο που το έχουν συμπιέσει τελείως. Φρόντισε να μην εκτιναχτείς σήμερα, εκτός αν αποφασίσεις ότι θέλεις να αλλάξεις θέση όλα τα έπιπλα του σπιτιού για ανανέωση οπότε να το κάνεις. Και επίσης, στρέψου στο ευρύτερο συγγενολόι που λόγω δεσμού αίματος θα κάτσει να σε ακούσει και θα σου δώσει δίκιο εκ των προτέρων.

Λέων

Επειδή η πρωινή διάθεση είναι πολλά βαρύς και όχι σου συστήνω είτε να ξεκινήσεις την ημέρα σου με σεξ, είτε με λίγο χαζολόγημα με τον άνθρωπό σου που μετά θα το συνεχίσεις και στην δουλειά. Διακωμώδησε λίγο την κατάσταση για να βγει η μέρα. Εάν σου σκάσουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις, μην πανικοβάλλεσαι. Εσύ και όλη η Ελλάδα.

Παρθένος

Θέλεις να ασχοληθείς με την παρέα σου και την σχέση σου αν υπάρχει και πολύ καλά κάνεις, αλλά το ζήτημα είναι ότι πέρα από την θεωρητικολογία, την πιθανολογία και την αερολογία πρέπει να ασχοληθείς και με κάποια πολύ απτά ζητήματα που σε περιμένουν να τα φροντίσεις. Επίσης το βραδάκι χτύπα μία κούρα ομορφιάς και έναν ύπνο νωρίς, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Ζυγός

Ακόμη κι αν έχεις την καλύτερη ιδέα του κόσμου και την παρουσιάσεις με το μεγαλύτερο πάθος του κόσμου, θα απογοητευτείς από την υποδοχή που θα έχει. Μην αφήσεις τους άλλους να σου κόψουν τα φτερά, ακόμη κι αν είναι άνθρωποι που η γνώμη τους μετράει για σένα. Απλώς αποσαφήνισε λίγο τις λεπτομέρειες γιατί ίσως να μην γίνεσαι απόλυτα κατανοητός.

Σκορπιός

Συγγενικές υποχρεώσεις σου χτυπάνε την πόρτα σήμερα με την μορφή κάποιας υπόσχεσης που είχες κάνει προφανώς για να γλιτώσεις από τα χειρότερα και δεν σε βλέπω και πολύ πρόθυμο να ασχοληθείς. Από την άλλη μήπως να τις τελειώνεις να ησυχάσει και το κεφάλι σου, να μπορείς να ηρεμήσεις και μέσα στο σπίτι σου;

Τοξότης

Η λίμπιντό σου κάνει ένα κρεσέντο πρωί πρωί και είσαι έτοιμος να αρπάξεις ακόμη και τον κολλητό σου τον Λουλούκο για να την ικανοποιήσεις. Αν έχεις σύντροφο, μην λέμε τα αυτονόητα. Αν δεν έχεις, ένα κρύο ντους και λίγη τηλεφωνική γκρίνια στον Λουλούκο που λέγαμε λογικά θα πρέπει να σε συνεφέρει. Εκτός αν γνωρίσεις τον έναν στον δρόμο για την δουλειά βέβαια.

Αιγόκερως

Ακόμη και ο πιο αφοσιωμένος σύντροφος έχει όρια στο πόσο μπορεί να σε ακούει να μονολογείς ακατάληπτα για την δουλειά σου και για τους συναδέρφους σου και γιατί ο κόσμος δεν σε καταλαβαίνει. Αν σου φέρει ένα βάζο στο κεφάλι, σημαίνει ότι ξεπέρασες τα όρια. Για να μην φτάσουν τα πράγματα εκεί, επένδυσε σε ένα αξιοπρεπές, χαλαρό δείπνο για τους δυο σας, κάπου όμορφα.

ΥΔροχόος

Καταλαβαίνεις ότι όσο κι αν αναβάλλεις το καθάρισμα σπιτιού/πλήρωμα λογαριασμών/θανατηφόρα αρχειοθέτηση δεν πρόκειται να φύγει δια μαγείας από την ζωή σου. Κάνε την παλικαριά και τακτοποίησε το πρωί πωί και σου υπόσχομαι ότι θα είναι σαν να έχεις βάλει γράσο σε όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις που δεν θα κολλάνε ανεπανόρθωτα.

Ιχθύς

Υπάρχουν και όρια στο πόση χαζοχαρουμενιά επιτρέπεται όταν πας να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου. Ορισμένες ατάκες, απλά ακούγονται καλύτερα εκτός κρεβατοκάμαρας. Α, επίσης και τα απωθημένα δεν είναι καθόλου σέξι, εν αντιθέση με ότι ρομαντική ακρότητα σου περνάει τελευταία από το μυαλό. Μέρες που έρχονται, εκφράσου ελεύθερα.

galsnguys.gr