Σελίδες

Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδος 17-23/02/2014
Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδος 17/02-23/02/2014Τα άστρα και τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδος 17/02-23/02/2014 - See more at: http://singleparent.gr/kathimerina/astrologia/ta-astra-kai-ta-zodia-astrologikes-provlepseis-evdomados-2/#sthash.SZQpToS6.dpuf

Κριός
Για σένα που είσαι Κριός, ο κυβερνήτης σου Άρης εξακολουθεί να κινείται στον Ζυγό και σε ευνοεί, ενώ ο Ήλιος, που από την Τρίτη και μετά θα κινείται στους Ιχθείς, ανεβάζει τα επίπεδα ρομαντισμού σου στα ύψη. Στα μέσα της εβδομάδας, η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και θα αυξήσει τις πιθανότητες τόσο αναζωπύρωσης των παθών για τους δεσμευμένους, όσο και ανεύρεσης ιδανικού συντρόφου για τους αδέσμευτους.

Ταύρος
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων από την Τρίτη, η καθημερινότητά σου μπορεί να γίνει πολύ σκληρή, αν βάλεις τον ανταγωνισμό στο ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφό σου, και καλό θα είναι δείξεις ψυχραιμία σε όσα απρόοπτα γεγονότα προκληθούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλά θα κάνετε να είστε πιο εγκρατείς στις εκδηλώσεις σας προς το αντίθετο φύλο, γιατί καμιά φορά οι πιεστικές διεκδικήσεις σας φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε.

Δίδυμοι
Η είσοδος του Ήλιου από την Τρίτη και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων, θα είναι ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις, φίλε Δίδυμε. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούνται επίσης την Πέμπτη ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείουν ρομαντικά φλερτ και το ξύπνημα της ερωτικής φλόγας με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, να επιδιώκεις τις παρέες με φίλους, γιατί μπορεί μαζί τους να γνωρίσεις το άτομο, που θα… ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου!

Καρκίνος
Στα ερωτικά σου να προσέχεις λίγο, φίλε Καρκίνε, γιατί με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων την Τρίτη, η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και θα προκαλέσει αρκετές κατακτήσεις. Αυτό είναι καλό για τους αδέσμευτους, όμως οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέξετε και να μαζευτείτε λίγο, γιατί οι “αταξίες” σας μάλλον θα αποκαλυφθούν και θα σας βάλουν στην πολύ δύσκολη θέση του απολογούμενου, απέναντι στο σύντροφό σας.

Λέων
Ο Ήλιος από την Τρίτη και μετά εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αγαπητέ Λέων, για να αναδείξει τη γοητεία, την ηδυπάθεια, τον ερωτισμό σου και να βάλει το χεράκι του, για να κάνεις κάποιες «θερμές» γνωριμίες ή να δώσεις αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, θα βγάλουν στην επιφάνεια τις ευαισθησίες και το ρομαντισμό σου. Ωστόσο, να προσέχεις την τάση σου να ωραιοποιείς καταστάσεις, γιατί είναι κρίμα κάποια στιγμή να… πέσεις από τα σύννεφα!

Παρθένος
Από την Τρίτη και μετά, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων δίνει ευχάριστα μηνύματα για τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, καθώς υπόσχεται περισσότερα και πιο επιτυχημένα φλερτ, πιο έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις. Η προσοχή σου πρέπει να εστιαστεί στο τέλος της εβδομάδας, που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, καθώς μπορεί να υπάρξει ένα βαρύ κλίμα και τελικά να αποκαλυφθούν αλήθειες και να ειπωθούν πράγματα, που κρύβουν αρνητικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα.

Ζυγός
Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα, το πιο πιθανό είναι ότι θα προκύψουν εντάσεις, αποκαλύψεις και λόγια, που θα σε στεναχωρήσουν. Αν έχεις κρύψει αλήθειες ή στηρίζεσαι σε συναισθηματικούς χειρισμούς, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστες για τη σχέση σου. Από την Πέμπτη και μετά όμως, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα. Ιδιαίτερα αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις με το έτερον σου ήμισυ!

Σκορπιός
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, οι εντάσεις, η διάθεση για αποστασιοποίηση, οι καβγάδες, οι φοβίες, τα καταπιεσμένα συναισθήματα, τα παράπονα και η οργή, είναι μερικοί από τους λόγους που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε ρήξη με τον σύντροφό σου. Επίσης, χαμένος μπορεί να βγεις κι αν αφήσεις τα πρακτικά προβλήματα να επισκιάσουν τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου καλύτερα είναι να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας και την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, γιατί οτιδήποτε άλλο το μόνο που θα κάνει θα είναι να σας κουράσει!

Τοξότης
Από την Τρίτη και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων θα αρχίσει μια πιο ευχάριστη περίοδος για τις ερωτικές σου υποθέσεις, φίλε Τοξότη. Ιδιαίτερα την Πέμπτη, που η Σελήνη θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής θα γίνει σούπερ ρομαντικό και συναισθηματικό, πράγμα που εκτός από τη λίμπιντό σου, θα ανεβάσει το βαθμό εξωτερίκευσης των συναισθημάτων σου, αλλά και την ευαισθησία σου και την τάση να ωραιοποιείς τις καταστάσεις.

Αιγόκερως
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, φίλε Αιγόκερε, μπορεί να φέρει σύννεφα οργής, θλίψης, κακής συνεννόησης, καταπιεσμένων συναισθημάτων ή καβγάδων στην ερωτική σου ζωή. Να προσέχεις τι λες, πότε, πώς, προκειμένου να αποφύγεις κάποιους σκοπέλους. Οι αδέσμευτοι, μην επιστρέφετε σε έρωτες που έχουν ήδη τελειώσει, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας!

Υδροχόος
Στα ερωτικά σου αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις, φίλε Υδροχόε. Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα την Πέμπτη, θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, αν προσπαθήσεις να φτιάξεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα για το ταίρι σου. Αξίζει να βάλεις νερό στο κρασί σου και ρομαντισμό στις βραδιές σου, τόσο αν είσαι αδέσμευτος όσο και δεσμευμένος!

Ιχθείς
Η εβδομάδα αυτή αρχίζει μάλλον ανατρεπτικά για τους έρωτές σου, φίλε Ιχθύ. Θετική πλανητική μετακίνηση για την ικανοποίηση της ηδυπάθειάς σου, αποτελεί η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, από την Τρίτη και μετά. Η λίμπιντο σου ανεβαίνει και μαζί της η διάθεσή σου να αναπτύξεις μία σχέση ουσίας με το ταίρι σου. Όσον αφορά στους αδέσμευτους Ιχθείς, αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ!