Σελίδες

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/2/2014
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν, ο άνθρωπος όμως ναι.


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Παρόλο που έχετε την τάση των ξεκάθαρων συζητήσεων αλλά και των ανατροπών, πιθανόν να μην κάνετε μια τελική κίνηση γιατί θα προτιμήσετε τον ρόλο του ισορροπιστή... 
Έρωτας: Κάνετε ξεκαθαρίσματα τα οποία πιθανόν να μην είστε έτοιμοι αλλά τελικά να μην αντέχετε άλλο είτε την καταπίεση είτε την παράλογη συμπεριφορά ενός προσώπου. Ο Ζυγός είναι στο στόχαστρο γιατί βλέπετε ότι δεν κάνει κάτι ώστε να κινητοποιηθεί. Ο Καρκίνος πιθανόν να αναζητάει περισσότερο συναίσθημα.
ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Ενώ δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, χωρίς να τα μοιράζεστε ή να ανταλλάσετε γνώμες, εσείς επιμένετε να μην ζητάτε βοήθεια από τους άλλους ή να έχετε την διπλωματία που χρειάζεστε.
 

Ερωτικά: Ενώ έχετε στο μυαλό σας ένα πρόσωπο πολύ έντονα ίσως να μην δεχτείτε να το δείξετε εύκολα γιατί φοβόσαστε ότι θα εκτεθείτε. Η μυστική σκέψη για ένα Κριό σας παιδεύει αλλά προς το παρόν παραμένετε άπραγοι. 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Ξεκινάει μια καινούργια ημέρα για σας η οποία είναι περισσότερο φωτεινή και εύκολη για όλα αυτά που έχετε να διαχειριστείτε. Εσάς ο ψυχισμός σας είναι αέρας και όταν εκδηλώνεται στην ζωή σας με επικοινωνία σας εκφράζει περισσότερο από όλα.
 

Ερωτικά: Η προσωπική σας πείρα ίσως βοηθήσει να διαχειριστείτε μια καινούργια γνωριμία μ' ένα άτομο που βλέπετε ότι ταιριάζετε, τουλάχιστον σε κάποια βασικά θέματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Η προσωπική σας αναζήτηση σε θέματα τέχνης, επικοινωνίας αλλά και δικαιοσύνης ίσως να σας αναγκάσει να κάνετε για λίγο πίσω όλες αυτές τις συναισθηματικές ευαισθησίες και να γίνετε πιο κοσμοπολίτες και διπλωμάτες.
 

Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα αποφασίσετε μέσα σας να γίνετε ή όχι αποδεκτοί από τον Κριό ή Ζυγό. Το ζητούμενο είναι η φινέτσα και ίσως να την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ.
ΛΕΩΝ 
Γενικά: Περιμένετε να ακούσετε κάτι καλό και σίγουρα θα το πετύχετε γιατί κρατάτε τις δημόσιες σχέσεις σε καλή κατάσταση. Η γνώση της τέχνης αλλά και της ζωής ίσως να είναι αυτό που θα σας δώσει την ανάγκη για να ανοίξετε περισσότερο τα φτερά σας προς πολλές κατευθύνσεις.
 

Ερωτικά: Η αναβάθμιση θα έρθει μετά από την δική σας την προσπάθεια να γίνετε λιγότερο απαιτητικοί και να περνάτε τις γραμμές σας με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Ίσως μια νέα ξαφνική γνωριμία με Κριό να ταρακουνήσει τα βαρετά νερά σας. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η σκέψη σας σίγουρα απέχει από την παλιά κατάσταση. Ίσως να έχετε καταλάβει ότι αν δεν κάνετε νέες δηλώσεις και πιθανόν και πολύ διαφορετικά πράγματα, να γίνετε θύματα της μονότονης ζωής που τώρα έχετε αρχίσει και την βαριέστε παράφορα.
 

Ερωτικά: Πιθανόν με τον τρόπο σας να δείξετε ότι έχετε το πάνω χέρι γιατί διεκδικείτε και μάλιστα με πολύ δυναμικό τρόπο. Δεν θέλετε από εδώ και πέρα να πάει τίποτε χαμένο. Η σχέση με Κριό ή Υδροχόο είναι πολύ διαφορετικές από τις άλλες.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η ενδυνάμωση σε προσωπικό επίπεδο θα σας γλυτώσει από καταστάσεις που σας υποχρεώνουν να μην είστε ο εαυτός σας και παρόλο που κάποια πρόσωπα πολύ κολλητά σας δεν είναι έτοιμα να ανταποκριθούν σε αυτό, εσείς επιμένετε για να κάνετε την διαφορά.
 

Ερωτικά: Θέλετε με κάποιο τρόπο να έχετε το πάνω χέρι για αυτό δεν εκπλήσσεστε, αν δείτε το πρόσωπο που είστε μαζί να μην υπολογίζει την γνώμη σας γιατί δεν έχετε συνηθίσει να μην του δίνετε πλήρη αναφορά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν σας μένει και πολύς χρόνος να δραστηριοποιηθείτε γιατί μπορεί να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε ή να αλλάξετε ακόμα και τρόπο ζωής, επηρεαζόμενοι από ένα πρόσωπο που δεν παίζει και τόσο ενεργό ρόλο στην ζωή σας.
 

Ερωτικά: Η διαμάχη που υπάρχει με ένα Κριό λόγω ανταγωνιστικότητας ίσως τώρα να οριοθετηθεί από την πλευρά σας ώστε να σταματήσει πλέον να σας βάζει τρικλοποδιές.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η περίοδος αυτή σας πηγαίνει γιατί βλέπετε ότι κάποιες προσπάθειες αρχίζουν και πιάνουν τόπο χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Οι σχέσεις που έχετε και είναι σε καλό επίπεδο θα σας βοηθήσουν να περάσετε καλά γιατί θα υπάρχει ποικιλία προτάσεων.
 

Έρωτας: Περνάτε ωραία και κάτι να είπατε ή να ακούσατε που σας πείραξε θα το πείτε αμέσως για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με το άτομο που σας ενδιαφέρει. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Εδώ χρειάζεται να δείξετε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και να είστε πιο εύκολοι στην επικοινωνία με στόχο την εξάλειψη λαθών σε συνδυασμό με την εξέλιξη σας. Το ταξίδι στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζετε.
 

Ερωτικά: Έχετε πέσει σε αντιφάσεις και ίσως αυτό να γκρεμίσει κάποιες στενές σχέσεις που έχετε αλλά δεν είστε σίγουροι για το αν μπορείτε να βγείτε από όλα αυτά αλώβητοι και χωρίς συμβιβασμό, κυρίως με Ζυγό.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχετε την τιμητική σας γιατί σιγά-σιγά παίρνετε το αίμα σας πίσω και αυτό σας ρυθμίζει και πάλι την ζωή με καλύτερο τρόπο.
 

Ερωτικά: Έχετε ένα ελαφρυντικό για αυτό θα δικαιολογήσουν τα δικά σας τερτίπια. Η επαφή με Καρκίνο ή Παρθένο είναι δύσκολη γιατί έχει πέσει το μπαλάκι πάνω σας και ίσως να κάνετε διπλό κόπο για να το αποφύγετε.
ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Είναι δύσκολο για σας να γίνετε κατά κάποιο τρόπο αέρινοι και επικοινωνιακοί αλλά συνήθως όταν το κάνετε δεν υπάρχει κάτι που σας να εμποδίζει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Εκεί χωλαίνετε γιατί και λύση να βρείτε πάντα θα έχετε κάτι που σας βαραίνει και θα πιέζει να το παίζετε θύματα.
 

Ερωτικά: Το ότι πρέπει και εδώ να γίνετε πιο απλοί και εύκολοι με τα γύρω πρόσωπα θα είναι το διαβατήριο να κερδίσετε με το σπαθί σας ένα πολύ καινούργιο και ιδιαίτερο πρόσωπο, κυρίως μέσα στην δουλειά σας. Αλλά από την πλευρά σας χρειάζεται πίστη και αφοσίωση.


astrology.gr