Σελίδες

Ζώδια για σήμερα 23/02/2014





Αστρολογικά Tips Ημέρας Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Ξυπνάς με εκρηκτική διάθεση ή τουλάχιστον με κάπως ενεργητική διάθεση και προτείνω να πάρεις τα όρη, τα βουνά για μία μίνι ημερήσια εξόρμηση στην φύση, μαζί με το ταίρι σου και καλή παρέα ή στην ύστατη περίπτωση να πας μία βόλτα στο χωριό εφόσον βρίσκεται σε φυσιολογική απόσταση από εκεί που μένεις, αφού έχεις διάθεση για τις χαριτωμενιές της ευρύτερης Μεσογειακής οικογένειας.

Ταύρος

Είσαι σε μια περίεργη κατάσταση σήμερα που νομίζεις ότι μόνο το σόι σου σε καταλαβαίνει εσένα και τα κολλήματα που έχεις φάει αυτή την στιγμή. Πιστεύω ότι εφόσον έτσι την έχεις δει, καλά θα κάνεις να μην το στερηθείς και σε καμία περίπτωση να μην πιστέψεις ότι οι φίλοι σου έχουν αντίστοιχο ενδιαφέρον για τα ανδραγαθήματα του παππού σου στην Αντίσταση.

Δίδυμοι

Επιβάλλεται να βγεις για το κυριακάτικο καφεδάκι ή και καφεδάρα σε πολυσύχναστο μέρος όπου θα μπορέσεις να δεις και να σε δουν αφού η διάθεση καλοπέρασης και κοινωνικοποίησης καλά κρατεί. Εάν είσαι ζευγαρωμένος συνοδέψου από του συντρόφου, εάν όχι, και σέξυ αισθάνεσαι και διάθεση για φλερτ έχεις, δεν υπάρχει λόγος να μην τις αξιοποιήσεις.

Καρκίνος

Εάν δεις ότι τα πράγματα παίρνουν δυσάρεστη τροπή στο σπίτι, άδραξε το ξεσκονόπανο, πάσαρε και στον σύντροφό σου την σφουγγαρίστρα και κάνε μία δραματική δήλωση που αφορά τον κοινό σας βίο και τους πυκνούς ιστούς αράχνης στις γωνίες. Καλύτερα να σχηματίσετε κοινό μέτωπο κατά της βρώμας παρά να γίνετε μπίλιες για κάτι εξίσου ασήμαντο.

Λέων

Έχεις δύο επιλογές: ή να περάσεις την μέρα ανησυχώντας για την Δευτέρα που έρχεται και γιατί έχεις χίλια δύο πράγματα να κάνεις που μόνο που τα σκέφτεσαι σου σηκώνεται η τρίχα ή να ξεχάσεις την Δευτέρα και να κάνεις έξοδο τύπου λούνα παρκ, paintball, bowling, μπιλιάρδο ή κάτι που να περιέχει υψηλή παράμετρο διασκέδασης και παιχνιδιού.

Παρθένος

Να περάσεις την ημέρα με τον σύντροφό σου αφού η αλήθεια είναι ότι η διάθεσή σου σήμερα θέλει καναπέ, ρομαντική κομεντί και σορόπιασματα από αυτά που ντρέπεσαι να τα επαναλάβεις και στον εαυτό σου ακόμη αφού τα ξεστομίσεις. Αν καταφέρεις να μην αναφερθείς καθόλου σε λογαριασμούς-σούπερ μάρκετ-φασίνα, θα είναι μούρλια.

Ζυγός

Αν αποφάσισες ότι σήμερα, Κυριακή, κοντή γιορτή, με το τριώδιο ορθάνοιχτο, είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις σε μία σειρά την καθημερινότητά σου και επιτέλους να βρεις μία λύση για το ποιος έχει προτεραιότητα το πρωί στο μπάνιο και το βράδυ στην επιλογή τηλεοπτικού προγράμματος, προετοιμάσου για κωμικοτραγικές καταστάσεις και πες μου που μένεις να έρθω με μία κάμερα.

Σκορπιός

Προγραμμάτισε μία αξιοπρεπή Κυριακή με αργούς ρυθμούς, ένα περιποιημένο κυριακάτικο γεύμα με τα όλα του και φυσικά την ανάλογη κατάληξη σε τάβλι, gaming, επιτραπέζια ή τέλος πάντων έναν πολύωρο και τελείως χαλαρό καφέ με κουβεντούλα περί ανέμων, υδάτων, της καινούριας δουλειάς του Μπάμπη και του πως γίνονται ακόμη θαύματα.

Τοξότης

Σήμερα δικαιούσαι να είσαι απολύτως ο εαυτός σου και να μην προβληματιστείς ιδιαίτερα για τίποτα από αυτά που σε απασχολούν τελευταία. Για να το καταφέρεις, καλό είναι να ξοδέψεις με μέτρο και φυσικά να προγραμματίσεις να περάσεις την ημέρα σου χαλαρά και με ανθρώπους που αισθάνεσαι πολύ άνετα, τύπου κολλητούς σου ή την οικογένεια σου, με προτίμηση στο πρώτο.

Αιγόκερως

Καλό είναι να μην σε πάρει από κάτω κυριακάτικα επειδή θυμήθηκες κάτι τηλέφωνα, κάτι email και κάτι επαφές που έπρεπε να είχες κάνει από την Παρασκευή, μέχρι αύριο δεν διορθώνεται το θέμα και ειλικρινά δεν σου φταίνε σε τίποτα οι δικοί σου να τους περάσεις γενεές δεκατέσσερις επειδή απλά βρέθηκαν στο οπτικό σου πεδίο. Το ίδιο και ο σύντροφός σου.

ΥΔροχόος

Νομίζω ότι χρειάζεται επειγόντως να χαλαρώσεις και σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να ξεθάψεις εκείνο το τηλέφωνο της Μπρουμχίλντα της μασέρ από το πρώην ανατολικό μπλοκ που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν άβουλο παϊδάκι ή στην χειρότερη να στρωθείς στο πάτωμα και να κάνεις ότι γνωρίζεις σε στρέτσινγκ γιατί έχεις παρασυσσωρεύσει ένταση και κάπως πρέπει να φύγει.

Ιχθύς

Κάτι στραβούλικο παίζει με τον συγχρονισμό σου αφού σήμερα που ο κόσμος ξεκουράζεται και χαλαρώνει, εσένα σε έχει πιάσει ο πόνος για το που πάει η καριέρα σου, η ζωή σου και το ποιος είσαι τέλος πάντων στην κοινωνία. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, προτείνω να το συζητήσεις με τους φίλους σου, να σε ταράξουν στο δούλεμα και να ψυχαγωγηθείτε όλοι.

www.galsnguys.gr